izvinjavam se sto sam skreno sa teme, ali i hockey se u Chicagu prati
Chicago Bulls
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
nego posto imaju ovdje i jos dva nasa clana koji su zivjeli u Chicagu da im kazem da su nam sinoc Hawksi dobili drugu za redom.. 12 golova u dvije utkamice uvalise
...kad se vrati Boland u ekipu nakon 7 sedmica i Hawksi proradise
....kakve dvije partije nevjerovatna igra prava sampionska...steta sto su ih povrede unistile ovu sezonu, jer ponovo bi uzeli cup...tesko ce dobiti 4 za redom, ali sto jest jest ja im cestitam na ove dvije partije ipak bez Seabrooka i Kopeckya u odbrani izvukli su se...nadam se da ce se oni vratiti, pa mozda i prodju na kraju i bila bi to velika senzacija..
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Da, zaboravih Keith Bogansa. Ako iko zasluzuje epitet igraca utakmice onda je to on. Kakva samo odbrana, covjek prakticno gine na terenu, sinoc je i pogodio 3 trojke majstorski. Napocetku nas je nervirao, ali to je sve bilo zato sto nije naucio sistem Thibsa i sad sam siguran da ce i sledece sezone biti clan prve petorke. Tek sad se u Playoffu vidi da je on strasan igrac, kalibar igraca kojeg svaka sampionska ekipa treba da ima.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Citam i gledam, da je moj "omiljeni" igrac, Carlos (bez mozga) Boozer, imao jos jednu "za cupati kosu" kvalitetnu utakmicu.
Nisam gledao tekmu, evo stavio sam da se skida, pa kad je odgledam onda cu prokomentarisati. Za Boozera sam morao, jer je to idiot, i ne zasluzuje ni opravdanu sumnju.
Sreca pa nisam gledao utakmicu, jer otislo bi mi zdravlje jos u helac. hahahahaha.
@Salt - Super za Blackhawks... drago mi je da su nasli formu. Nadam se da ce uspjeti napraviti senzaciju.
Nisam gledao tekmu, evo stavio sam da se skida, pa kad je odgledam onda cu prokomentarisati. Za Boozera sam morao, jer je to idiot, i ne zasluzuje ni opravdanu sumnju.
Sreca pa nisam gledao utakmicu, jer otislo bi mi zdravlje jos u helac. hahahahaha.
@Salt - Super za Blackhawks... drago mi je da su nasli formu. Nadam se da ce uspjeti napraviti senzaciju.
Postovanje treba zaraditi.
Prijatelju možeš li mi reći gdje skidaš utakmicekad_kako je napisao/la:Citam i gledam, da je moj "omiljeni" igrac, Carlos (bez mozga) Boozer, imao jos jednu "za cupati kosu" kvalitetnu utakmicu.
King Kevin Durant
- Titova-Juga
- Kontakt:
Svaka cast BlackHawksima, nadam se da mogu do iznenadjenja, Vancouver je strasno jak a nas su ozljede cijelu sezonu zezale.
P.S
Keith je odigrao maestralno sinoc!
P.S
Keith je odigrao maestralno sinoc!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Dobar je Rose , bio je grozan 3/17 , 5 izgublejnjih loptih
, i onda kada treba najvise kos i ako igras uzasno , on ga zabi
, znaci ima potencijala .
Ali opet je Indiana imala sut za pobjedu , znaci opet vas je izvukla extra odbrana , ako Boston prodje Miami usta sumnjam , onda ce to biti ko ga zabije dobije nagradu
Ali opet je Indiana imala sut za pobjedu , znaci opet vas je izvukla extra odbrana , ako Boston prodje Miami usta sumnjam , onda ce to biti ko ga zabije dobije nagradu
NBA reviewing Jeff Foster hits
- Giallorossi
- Kontakt:
bilo je vrijeme vishe,lik msl da se igra ragbi a ne kosarka....dema je napisao/la:NBA reviewing Jeff Foster hits
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Naravno drug. Skidam sebi torrente utakmica sa: http://bt.davka.info/king10000 je napisao/la:Prijatelju možeš li mi reći gdje skidaš utakmicekad_kako je napisao/la:Citam i gledam, da je moj "omiljeni" igrac, Carlos (bez mozga) Boozer, imao jos jednu "za cupati kosu" kvalitetnu utakmicu.
Mi Bulls, navijaci, uglavnom svi skidamo sa te stranice. Snimak je uvije odlican 720p.
- Titova-Juga
- Kontakt:
dema je napisao/la:NBA reviewing Jeff Foster hits
Thank you very much.
Izbacit ovakve luzere iz kosarke!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
12 Zaredom,a ipak kazu da su Bullsi losi i da ne mogu daleko,rijetko koja NBA ekipa moze pobjedit i kad ne igra dobro,idemo po 13-u sutra,a onda pomest i Atlantu.
-
melanholicar
- Kontakt:
Bullsi pokazuju klasu. Moram priznat da mi Rose nije nešto naročito simpatičan,kao i cjelokupan tim iz Chicaga ali dižem kapu za ovo uradjeno ove sezone,jer zaista od Jordanove generacije nisu bili ovako silni.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
off topic:
posto vidim da je "napadac iz slanog grada" online ,( neno#4 mi je odmah zbrisao na poluvremenu napisao komentar i ponovo legao
) da ga pitam jel prati i druge NBA tekme osim kada igra Chicago ? 
posto vidim da je "napadac iz slanog grada" online ,( neno#4 mi je odmah zbrisao na poluvremenu napisao komentar i ponovo legao
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pratim jasta gledo sam Boston malo i poslije sam Lakerse ledao dok nisam izasao...ebiga izasao sam oko 10:30 i nisam do kraja pregledao utakmicu...i u tom periodu dok sam gledo bila je dominacija L.A tako da nisam nista bog zna propustio...Kobe Bryant je napisao/la:off topic:
posto vidim da je "napadac iz slanog grada" online ,( neno#4 mi je odmah zbrisao na poluvremenu napisao komentar i ponovo legao) da ga pitam jel prati i druge NBA tekme osim kada igra Chicago ?
Gledo sam Boston citavu tekmu dok se oni Knicksi nisu skroz raspali
Ma losa odbrana kod Knicksa 8 trica R allena i 6 trica Pierca ljudi ne fulaju nista, pored onakve slabe odbrane ...Rondo triple duble protiv njih, jer ovi nemaju rjesenja za njega...treba im Bilups hitno ako zele barem jedu pobjediti, jer ovako im se Rondo seta kako hoce...odlicna partija sa njegove strane, ali iskreno receno ebiga svaki sut Allena i Piercea je ulazio u kos, tako da i morao je imati veliki broj asistencija pored onakve odbrane Knicksa
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Faulovi Fostera, u 3/4 nad Rose-om, i Deng-om, su od strane NBA, odluceni da su bili namjerni (flagrant).
Nisam vidjeo da su ikako kaznili Fostera radi toga, ali haj.
Nisam vidjeo da su ikako kaznili Fostera radi toga, ali haj.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma idioti ba ne mogu ga drugacije ni cuvati, nego da i borilacke vjestine koriste u kosarci...ebiga covjek im u prosjeku u dvije tekme 37p davao, pa na silu hoce da ga spuste na barem 25
...ja sam rekao samo neka ga fauliraju slobodnjaci su tu nasa sansa 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Idemo zakljucit seriju veceras, nadam se da ce pruzit maximum kao da je nama zadnja utakmica a ne Pacersima. Gooo Bulls!
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hocemol danas malo na chatu brate nismo dugo?...fin je termin de da se malo skupimo ebes forum ljepse ...ipak tamo nemamo nikog da nam smeta rahatBIHfan je napisao/la:Idemo zakljucit seriju veceras, nadam se da ce pruzit maximum kao da je nama zadnja utakmica a ne Pacersima. Gooo Bulls!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
idu Bullsi da ih pometu ,da im u 4 pokazu na kogu su se namjerili.BIHfan je napisao/la:Idemo zakljucit seriju veceras, nadam se da ce pruzit maximum kao da je nama zadnja utakmica a ne Pacersima. Gooo Bulls!
Ove serija zlata vrijedi za Rose-a,naime nakon ispravljanja svojih mana u igri ove sezone,u ovoj seriji je pokazao svoj stav,pokazao je sazrijevanje u ponasanju,pokazao zube udaracima iz Pacersa.
Sve ono sto su rekli da nema on popravlja tako smireno i polako,jednu po jednu stvar,ocekuje nas u buducnosti i pokoja titula,jer ako su Kobe i ostali ovoliko postigli,nijedan od njih u 3 sezoni nije bio MVP,nijedan od njih u 3 sezoni nije bio ovoliko dobar.
Jos sto sam primjetio postao je jedan od najboljih closera u NBA ligi.Ima ekipa finansijsku fleksibilnost,tako da se ova ekipa moze dogradjivat i upotpunjavat kako bi bila Sampionska narednih sezona.
U ovoj seriji smo dobili Korvera koji suta ko lud 64 % iz igre,trica 87%,strasno sto bi rekao jedan komentator koji mi nije bas drag.
I na kraju bi sve nas forumase zamolio ako ikako moze ,da bude ovaj pod forum NBA ,ono sto je dosad bio da ne postane seljacki ko ostatak foruma,da ne psujemo toliko,moze se nesto domisljato da bude smijesno,ali evo proslu utakmicu nije bio post bez psovanja i to ono ulicno nema potrebe za tim ajmo bit na nivou ekipe koju pratimo,ajmo se ne vrijedjat,evo meni je Paja isao na zivce ko niko,ali eto mozemo se ono zdravo sportski prepucavat,smijat itd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.