Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Nisam nikad cuo za to, al' izgleda (koliko sam ja shvatio Wikipediu) da je takav RAM, nista neobicno ni problematicno...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
DRAM je Dynamic random access memory
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
postavljeno je tako, ali opet bing otvaraanonimni je napisao/la:Idi na Postavke i kao pocetnu stranicu i pretrazivac namjesti Google
Vjeruj da ne znam sta jos moze biti, nemam kompjuter u blizini, pa da pogledam jos rjesenja sem vec recenog... jedino da provjeris da nije kakav virus, Bing problem se obicno rijesava s ovim koracima, a sumnjivo mi je to sto tebi ne pomaze nista...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
buraz, znaš da kad npr instaliraš skype, da ti postave ono dole da "štrihiraš "Postavi Bing kao tražilicu" eh, to mora biti unutar "Add&Remove programs" ili da ode na Internet options u control panel da promjeni homepage ili da u mozili/chrome čačka!anonimni je napisao/la:Vjeruj da ne znam sta jos moze biti, nemam kompjuter u blizini, pa da pogledam jos rjesenja sem vec recenog... jedino da provjeris da nije kakav virus, Bing problem se obicno rijesava s ovim koracima, a sumnjivo mi je to sto tebi ne pomaze nista...
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ma znam, imao sam isti problem nekad, samo sto sam to uradio s nekim drugim programom i znam da sam to u Chromeu sredio, cudi me kako ovo sto smo mu pisali ne rijesava stvar...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
odem u control panel ne mogu naci nista slicno nistaanonimni je napisao/la:Ma znam, imao sam isti problem nekad, samo sto sam to uradio s nekim drugim programom i znam da sam to u Chromeu sredio, cudi me kako ovo sto smo mu pisali ne rijesava stvar...
odem u postavke mozzile i chromea sve postavim zatvorim i cim otvorim on opet po svom to namjestio
izgleda mi ko da me neko zajebava hahah,
Ima li kakav adware, spybot ili slicno tome u Control Panelu ? Ako ima, brisi i to usput
a ako nema, izbrisi browsere i opet ih instaliraj, nema ti druge...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
hvala na savjetima i pomoci , sutra cu to zavrsit, sad sam previse nervozan svaki put me ubija ovaj bing jeemu staruanonimni je napisao/la:Ima li kakav adware, spybot ili slicno tome u Control Panelu ? Ako ima, brisi i to usputa ako nema, izbrisi browsere i opet ih instaliraj, nema ti druge...
ode spavat dok nisam ubio nekog
Kak se koristi ovaj fraps kak sam ukapiro nesh ima veze sa F9 al kratki mi video snimci a nemogu na googlu provjeriti nesh me zezaiVar je napisao/la:za PES i uopšteno igre koristi se FrapsKEC je napisao/la:Zna li neko neki program za slikavanje ekrana i snimanje npr za pes da se snimi cijela utakmica
za sve ostalo, koristi ovo što ti je dao @MurgaKod: Označi sve
http://www.fraps.com/
skineš preko torrenta ful verziju
namjestiš koliki fps da ti bude na videima i kad si unutar igre pritisneš F9, F10 je za screenshot 
-
KogaBrigaZaNick
- Kontakt:
https://support.google.com/websearch/answer/464?hl=en" onclick="window.open(this.href);return false;treci je napisao/la:hvala na savjetima i pomoci , sutra cu to zavrsit, sad sam previse nervozan svaki put me ubija ovaj bing jeemu staruanonimni je napisao/la:Ima li kakav adware, spybot ili slicno tome u Control Panelu ? Ako ima, brisi i to usputa ako nema, izbrisi browsere i opet ih instaliraj, nema ti druge...
ode spavat dok nisam ubio nekog
Evo brate, samo što je na engleskom. Imaju slike, pa ćeš se valjda snaći.
HvalaiVar je napisao/la:skineš preko torrenta ful verzijunamjestiš koliki fps da ti bude na videima i kad si unutar igre pritisneš F9, F10 je za screenshot
- Evolution87
- Kontakt:
U CPJ mi je nesta pocelo da ''susti''. Jel neko zna sta bi moglo biti da ga ne nosim na servis ako ja sam to mogu rijesiti 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- reds_forever
- Kontakt:
Kada predjem na neku drugu karticu na chromeu sa youtubea (ili ne daj Boze otvorim Mozillu tek ili scrollam stranicu), odmah video pocne stopati, tacno me vise izludi, pokvari mi merak kad slusam muziku
Ima li neko ideju kako to popraviit 
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Ponos Torina
- Kontakt:
adobeflash ili imas malo ram memorije na pc-u,poznato je da flash sve ucestalije steka sam od sebe....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- reds_forever
- Kontakt:
Ajoj....Koliko sam primjetila, na mozilli ne bude takvih problema, ali mi je nekako Chrome uredniji pa mi se ne da prebacivati...Ponos Torina je napisao/la:adobeflash ili imas malo ram memorije na pc-u,poznato je da flash sve ucestalije steka sam od sebe....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
apdejtaj flash, "ukini" nepotrebne addone koje imaš, isključi hardware acceleration na flash playeru i etoreds_forever je napisao/la:Ajoj....Koliko sam primjetila, na mozilli ne bude takvih problema, ali mi je nekako Chrome uredniji pa mi se ne da prebacivati...Ponos Torina je napisao/la:adobeflash ili imas malo ram memorije na pc-u,poznato je da flash sve ucestalije steka sam od sebe....
-
katalinskiosim
- Kontakt:
Zdravo. Skino sam sa torenta Rosetta stone V3 german za ucenje njemackog jezika. Problem je sto ja ne znam instalirati program, naime imaju 4 foldera Rosetta stone- german L1 pa Rosetta stone-german L2 itd do L5, pa onda idu 4 ISO File-a. Ako neko zna kako instalirati moze mi se javiti na pp ili ovako da objasni. Hvala
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Skini Power ISO s neta (bolje s torrentakatalinskiosim je napisao/la:Zdravo. Skino sam sa torenta Rosetta stone V3 german za ucenje njemackog jezika. Problem je sto ja ne znam instalirati program, naime imaju 4 foldera Rosetta stone- german L1 pa Rosetta stone-german L2 itd do L5, pa onda idu 4 ISO File-a. Ako neko zna kako instalirati moze mi se javiti na pp ili ovako da objasni. Hvala
Trenutno korisnika/ca: haklamas, Marsal, rio_Ferdy88 i 7 gostiju.