gospodine gorila sa vama se covjek ne moze ni nasaliti,odmah bi nesto prijetili,
bla,bla,bla
gospodine gorila sa vama se covjek ne moze ni nasaliti,odmah bi nesto prijetili,gavran je napisao/la:zaluto si majmunekad dodete na proljece noge cemo vam polomiti
![]()
ja mislim da se to zna tri dana prije utakmicenecko_gradacac je napisao/la:dali su vec zna ko ce suditi utakmicu Sloboda-Zvijezda???
astra1922 je napisao/la:ja mislim da se to zna tri dana prije utakmicenecko_gradacac je napisao/la:dali su vec zna ko ce suditi utakmicu Sloboda-Zvijezda???
po marku ?astra1922 je napisao/la:mislim da sada u tz bilo ko da sudi zvijezda nece izgubit,smijel ko u pare
puno brate ja sam mislio po jedno 40 feninganecko_gradacac je napisao/la:po marku ?astra1922 je napisao/la:mislim da sada u tz bilo ko da sudi zvijezda nece izgubit,smijel ko u pare
dobro si to zamislio samo nece zeljo doc do finalammmirza je napisao/la:ma j bih radje da mi tuknemo borca u kupu 3-0, pa u cetvrtfinalu krajisnika, pa polufinale veleza , pa u finalu sa zeljom sta bude![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nek ce te viemir_dj je napisao/la:dobro si to zamislio samo nece zeljo doc do finalammmirza je napisao/la:ma j bih radje da mi tuknemo borca u kupu 3-0, pa u cetvrtfinalu krajisnika, pa polufinale veleza , pa u finalu sa zeljom sta bude![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sledece sezone,borba za Evropu,Matija je sa menadzerom u klupskim prostorijama,mislim da zavrsavaju papirologiju.zvjezdas je napisao/la:Ako je istina da je Matija Matko potpisao za Zvijezdu onda jos da dobijemo dobrog golmana i borba za europu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.