Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Muhamed Bešić

Post Postao/la Goalgetter » 23 nov 2014, 17:46

Ja se slazem sa cinjenicom da je Mume opravdano izostavljam sa spiska sve do SP jer se nonsalantno ponasao prema Jagodicu, ali ga Susic sigurno nije otkrio. Momak je odigrao 3 tekme zaredom u BuLi i logicni slijed je da dobije poziv.

Isto tako niko ga nije ni ismijavao za njegovo pozivanje niti se pitao sta on radi ma spisku.

Ako cemo o Susicevim otkricima onda je glavni od njih Toni Sunjic, izvukao ga niotkuda iz Zorye, i vjerovao u njega pored uzasnih prvih partija za repku. Tu Susicu mozemo komotno pripisati glavne zasluge.

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

harishp
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la harishp » 23 nov 2014, 18:11

Virtu4l je napisao/la:Nakon tog naslova klupska karijera mu je procvjetala :kafa:
Fakat :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 23 nov 2014, 18:15

Pozvan p prvu protiv Mekiska. Odigrao fantasticno. Al pozvan kada je sve mrtvo i zivo otkazalo, kao zadnja alternativa. Sokirao pojedince sa predobrom igrom al im to nije smetalo da ga opet sklone iz A repke.

Na pojam Susicevo otkrice :lolno: :lolno: :mrgreen: , pa ovaj je sve uradio da ga ne bude u A repci. Naravno dok se nije moralo progurati bratica u istu. E onda po onoj haj daj malo narodu malo porodici Susic .. .

A kada razmisljam o Susicu i odabiru igraca jedan veliki kredit mu mogu dati za ove godine . Poslije prvog gledanja Lulica rekao je ovaj ce meni odma u prvih 11. Iako mi se Lulic dopao na prvu ne bi isao tako daleko da mi odma udje u prvih 11. AL je neznalica tu pogodio to se mora piznati. To je bio jedini primjer gdje je uradio pravu stvar iimao hajmo reci neki instinkt.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 nov 2014, 18:17

@Goalgetter

Ma Pape ga je pozivao i kad je Bešić bio na ledu, kad nije bio ni na klupi u HSV, pa kad je bio suspendovan, čak i kad je u početku bio na klupi u Ferencvarošu.

Mnogi su tada bili složni da Bešić treba da ide u mladu reprezentaciju, a nakon incidenta sa Jagodićem su na sva zvona zvonili da sasvim zasluženo nije na spisku. U tome su prednjačili neki ugledni članovi ovog foruma, koji iz samo njima poznatih razloga danas pričaju druge priče.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 23 nov 2014, 18:52

Goalgetter je napisao/la:slika

:kafa:
Nista, samo si zacepio usta svom taboru, pogotovo sa ovim Innenverteidiger ;)

Postao je sila na defanzivnom veznom, sto li i zbog koga ;)

A da je ostao stoper, sumnjam da bi mu karijera isla ovakvom putanjom, zar ne?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 nov 2014, 19:05

Slazem se da je Pape otkrio Besica sa 17 godina i za to mu treba odati priznanje.

Međutim, nakon tog otkrica i fantasticne igre protiv Meksika, neopravdano je zapostavljen da bi se na njegov racun gurali kvazi igraci tipa Zahirovic, zato sto je doticni clan famozne agencije.

Susic sada prica da je on pozvao Besica na SP i da su ga svi kritikovali? Laz koja je svojstvena samo Susicu, nastavlja da laze i vrijeđa zdrav razum ovog naroda.

Ne sjecam se da je bilo ko kritikovao Papeta zbog poziva Besicu, naprotiv.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 nov 2014, 19:08

Besic je debitovao protiv Slovacke, ne protiv Meksika. Kada je dobio poziv od Susica jos uvijek je igrao za mladu ekipu HSV-a.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 nov 2014, 19:17

Mislim da je u sedam dana debitovao za HSV i za reprezentaciju.
Voli te tvoje Sarajevo.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 23 nov 2014, 19:39

Nema mi nista gore nego kad se svi od jednom pojave i pocnu gluposti lupat, ohrabrujući se jedan uz drugog, kako bi od jednog Safeta Susica napravili tog sto je Besica otkrio. :damn: Koja glupost.
Virtu4l je napisao/la:Nakon tog naslova klupska karijera mu je procvjetala :kafa:
Jok nego mu je nakon Safetovog prvog poziva koji je dosao nekoliko mjeseci nakon ovo clanka.

calcio je napisao/la:Besic je debitovao protiv Slovacke, ne protiv Meksika. Kada je dobio poziv od Susica jos uvijek je igrao za mladu ekipu HSV-a.

Sire neistinu da je debitovato protiv Slovacke sto nije tacno, mada nije toliko ni bitno

slika
emir79 je napisao/la:Nista, samo si zacepio usta svom taboru,
Onda pocnu ovim glupostima posto ne vrijede na njih vrijeme ovdje trosit.

Probavaju napravit predstavu kao da je Susic Besica iz neba izvukao sto nije tacno. On je u pripremnim utakmica debitovao za HSV sa vec na ljeto 2010 (http://sportsport.ba/ino_fudbal/besic-o ... nuta/39197" onclick="window.open(this.href);return false;) 4 mjeseca prije tekme sa Slovackom gdje tvrde da je debitovao, i 7 mjesece prije Meksika gdje je upravo debitovao. Sto nije sve, vec 2 sedmice nakom tog debija Besic je dobio poziv u u19 Repku. (http://sportsport.ba/bh_fudbal/besic-do ... -bih/41545" onclick="window.open(this.href);return false;) Da nije i nju Susic mozda vodio :crazy: :puke:
Susic zasluge o "otkrivanju" ovog momka nema. Za njega je se vec znalo. Debi u Bundesligi za prvi tim HSVa je dobio u jeseni 2010 (http://us.soccerway.com/matches/2010/11 ... sv/958539/" onclick="window.open(this.href);return false;) i naravno da je morao reagovati i zvati momka koji je do tad sa 17 godina odigrao 3 tekme u Bundesligi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 nov 2014, 19:52

Ne brukaj se. Bešić je debitovao protiv Slovačke, ušao umjesto Ogija. To što ti nisi gledao utakmicu, to je drugi problem.
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 nov 2014, 19:55

Ma Jemo je lav
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 23 nov 2014, 19:57

Virtu4l je napisao/la:Ne brukaj se. Bešić je debitovao protiv Slovačke, ušao umjesto Ogija. To što ti nisi gledao utakmicu, to je drugi problem.
Dobro naka si nasao jednu gresku pa se vadi na to. Zato sam stavio da nije toliko bitno jer nisam bio bas 100% siguran. Safet ka otkrio a on u HSVu sa 17 godina vec 5 mjeseci :crazy:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 nov 2014, 19:59

:mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 23 nov 2014, 20:00

Virtu4l je napisao/la::mrgreen:
Je li ga Safet zvao u u19 u osmom mjesecu?

Cuj "otkrio" igraca koji je vec upisao nastup u prvom timu HSVa sa 17 godina. O kojem je se pisalo ne samo u Njemackim medijama nego i u nasim, cak i na ovom portalu.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 nov 2014, 20:22

Mislim da se mozemo svi sloziti da ga je otkrio Ciro a Susic je samo dosao na gotovo i pokupio slavu. :rol:

"U ponedjeljak sam potpisao profesionalni ugovor sa HSV-om, već u utorak me dočekao poziv za A reprezentaciju, a do jučer sam bio junior", rekao je mladi Bešić.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 23 nov 2014, 20:27

Samo kod Papetoljubca moze Susic otkrit igraca koji sa 17 godina igra u HSVu. Hvala Bogu pa su Dzeko i Pjanic vec zaigrali za repku prije nego sto je genije Pape dosao na klupu, onda bi slusali price kako ih je Pape otkrio.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 nov 2014, 20:42

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Samo kod Papetoljubca moze Susic otkrit igraca koji sa 17 godina igra u HSVu. Hvala Bogu pa su Dzeko i Pjanic vec zaigrali za repku prije nego sto je genije Pape dosao na klupu, onda bi slusali price kako ih je Pape otkrio.
Zar se nisi vec dovoljno obrukao za danas?
Igrao je za mladu ekipu kada je dobio poziv od Susica. Sta je tu tesko skontati?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 nov 2014, 20:57

Logout iliti Odjava :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 23 nov 2014, 21:19

Eh, sad udjem i slabo, ocekivao sam da ste dosli bar do toga da je Safet mozda otac Besicu.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 23 nov 2014, 21:32

calcio je napisao/la:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Samo kod Papetoljubca moze Susic otkrit igraca koji sa 17 godina igra u HSVu. Hvala Bogu pa su Dzeko i Pjanic vec zaigrali za repku prije nego sto je genije Pape dosao na klupu, onda bi slusali price kako ih je Pape otkrio.
Zar se nisi vec dovoljno obrukao za danas?
Igrao je za mladu ekipu kada je dobio poziv od Susica. Sta je tu tesko skontati?
Vi ce te o brukama. Bruka te se godinama pa ste i dalje tu.

On je debitovao za seniorski tim na ljeto 2010 u prijateljskoj. Sa seniorskim timon je prosao pripreme tog ljeta. Sa seniorskim timom je trenirao cijelo to vrijeme. Kad je doslo vrijeme za debi u bundesligi potpiso je profesionalni ugovor. Hoces li me sad ubjedivat da nije bio sa a timom sve do Novembra i onda fino par dana prije debija potpise ugovor i prelazi u A tim. Ali bezveze lupa te.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.