Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bagrcavi
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la bagrcavi » 16 jan 2013, 23:13

aferim mire !
evo gola ako neko nije vidio
" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 16 jan 2013, 23:15

Fantasticna asistencija, mada teska srca moram priznati da je i Bradley poslao dobru loptu Pjanicu. Ko bi rekao...a Destro ono nije mogao promasiti...brza, jaka lopta, tacno u noge...a izadje Pjanke..dobro takticka izmeja, umorio se, slabije se vracao...ali odlicna partija...ja sam gledao na nekom italijanskom kanalu i malo malo spominju Pjanica :D 8-)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 16 jan 2013, 23:18

Vedad87 je napisao/la:Fantasticna asistencija, mada teska srca moram priznati da je i Bradley poslao dobru loptu Pjanicu. Ko bi rekao...a Destro ono nije mogao promasiti...brza, jaka lopta, tacno u noge...a izadje Pjanke..dobro takticka izmeja, umorio se, slabije se vracao...ali odlicna partija...ja sam gledao na nekom italijanskom kanalu i malo malo spominju Pjanica :D 8-)
Bradley je dao odlicnu loptu i odlicna akcija obojice , pjana se poceo malo gubit al je odigrao generalno odlicnu tekmu ...

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 16 jan 2013, 23:20

grgr je napisao/la:
Vedad87 je napisao/la:Fantasticna asistencija, mada teska srca moram priznati da je i Bradley poslao dobru loptu Pjanicu. Ko bi rekao...a Destro ono nije mogao promasiti...brza, jaka lopta, tacno u noge...a izadje Pjanke..dobro takticka izmeja, umorio se, slabije se vracao...ali odlicna partija...ja sam gledao na nekom italijanskom kanalu i malo malo spominju Pjanica :D 8-)
Bradley je dao odlicnu loptu i odlicna akcija obojice , pjana se poceo malo gubit al je odigrao generalno odlicnu tekmu ...
U pravu si, ali bas mislim da ga je umor sustigao...smanjio mu se radijus kretanja, a sad se trebaju odbraniti..sve u svemu, odlicna partija :D
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 16 jan 2013, 23:26

Vedad87 je napisao/la:
grgr je napisao/la:
U pravu si, ali bas mislim da ga je umor sustigao...smanjio mu se radijus kretanja, a sad se trebaju odbraniti..sve u svemu, odlicna partija :D
Bas ste neki strucnjaci jbt :mrgreen: Da ne gledam tekmu bih vam povjerovao na rijec

Pod jedan, od Zemana licno je dobio zadatak da od , negdje desete minute, poluvremena vise igra nazad , i na kontre. To se jasno vidjelo iz gestikulacije. Gestikulacija je takodjer bila, ovaj put sa styrane Pjanica , da je umoran , pa ga je Zeman zamijenio. Ja ne vidim da moze postojati veci respekt izmedju igraca i trenera. A vi 'strucnjaci' i dalje serendajte kako mu se smanji radius kretanja. Mogao je momak odigrat jos jedno poluvrijeme u istom tempu.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 16 jan 2013, 23:27

Pjanic je bog ko ce nego on.

nek je bio umoran, opet je slao precizne lopte kao da je quarterback :D

problem je sto nema s kime igrati fudbala kad nema tottija i osvalda.. i jos onaj konj boemski laje na njega kazu ovi talijanski komentatori vjerovatno sto je prestao trcati

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 16 jan 2013, 23:28

Adilovic je ze ovog Destra Dzeko
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 16 jan 2013, 23:28

Joj ovaj forum je tako glup , svako ceka samo da neko nesto kaze pa da iznese svoje filozofsko misljenje o tome kolko je pjanic trco i zasto . Ti hoces allaha ti meni rec da se pjanic nije umorio ? Jesam li ja glup da ne znam da ce nakon postignutog gola u produzetcima ta ekipa se povuc i igrat zatvorenije ? Normalno da je radi taktike trcao manje ali se osjetio umor...

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 16 jan 2013, 23:32

grgr je napisao/la:Joj ovaj forum je tako glup , svako ceka samo da neko nesto kaze pa da iznese svoje filozofsko misljenje o tome kolko je pjanic trco i zasto . Ti hoces allaha ti meni rec da se pjanic nije umorio ? Jesam li ja glup da ne znam da ce nakon postignutog gola u produzetcima ta ekipa se povuc i igrat zatvorenije ? Normalno da je radi taktike trcao manje ali se osjetio umor...
Slicno nesto sam htio napisati, ali evo, ti si za mene ;) Ma ne, neki ljudi kazu da je on mogao u ovom ritmu i tempu jos jedno poluvrijeme igrati :mrgreen: Ipak, Pjanic nije covjek, to je masina, on ne poznaje umor :D :D :D

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 jan 2013, 23:39

Bravo pjana.

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 16 jan 2013, 23:41

Vedad87 je napisao/la:
grgr je napisao/la:Joj ovaj forum je tako glup , svako ceka samo da neko nesto kaze pa da iznese svoje filozofsko misljenje o tome kolko je pjanic trco i zasto . Ti hoces allaha ti meni rec da se pjanic nije umorio ? Jesam li ja glup da ne znam da ce nakon postignutog gola u produzetcima ta ekipa se povuc i igrat zatvorenije ? Normalno da je radi taktike trcao manje ali se osjetio umor...
Slicno nesto sam htio napisati, ali evo, ti si za mene ;) Ma ne, neki ljudi kazu da je on mogao u ovom ritmu i tempu jos jedno poluvrijeme igrati :mrgreen: Ipak, Pjanic nije covjek, to je masina, on ne poznaje umor :D :D :D
Nije masina, ali je covjek koji je Romi donio polufinale, jer Destro , i da je htio nije mogao ono promasiti. Slobodno si mogao staviti banderu tamo gdje je Destro primio loptu i bio bi gol.
Osim toga, Pjanke je imao i zuti karton, i da nije ni radi cega drugog, morao je biti zamijenjen. A ti 'strucnjak' i dalje gledaj tekmu kao da igras PS. Pozdrav .

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 16 jan 2013, 23:41

milomlat je napisao/la:Mogao je destro komotno i guzicu postavit', kako ga zmaj nadje.
:lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 jan 2013, 23:43

milomlat je napisao/la:Mogao je destro komotno i guzicu postavit', kako ga zmaj nadje.
Ne gledam veceras tekmu, ali fakat je Destro kloc. A nesto su ga najavljivali kao veliko pojacanje. Mozda se jos nije snasao, ali mislim da bi bolje bilo da su zadrzali Borinia.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jan 2013, 23:45

Sto bi se Vedo nazabijao golova u Romi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

milomlat
Kontakt:

Post Postao/la milomlat » 16 jan 2013, 23:48

Cartman je napisao/la:
Ne gledam veceras tekmu, ali fakat je Destro kloc. A nesto su ga najavljivali kao veliko pojacanje. Mozda se jos nije snasao, ali mislim da bi bolje bilo da su zadrzali Borinia.
Osvaldo je za njega Dzeko, ali ne znam zasto nije igrao, cini mi se da nije bio ni na klupi. mora da su zutaci.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 16 jan 2013, 23:52

Nije masina, ali je covjek koji je Romi donio polufinale, jer Destro , i da je htio nije mogao ono promasiti. Slobodno si mogao staviti banderu tamo gdje je Destro primio loptu i bio bi gol.
Osim toga, Pjanke je imao i zuti karton, i da nije ni radi cega drugog, morao je biti zamijenjen. A ti 'strucnjak' i dalje gledaj tekmu kao da igras PS. Pozdrav .[/quote]

Ma sta ti bolan baljezgas...Jesi li ti procitao moje postove? Sve sto si ti napisao sad, sam i ja rekao..da je Pjanke odlicno odigrao, da Destro ono nije mogao promasiti i nesto pametujes...jedina razlika tvog i mog posta je da sam ja rekao da se Pjanke umorio a ti si rekao da je to bilo takticki...i molim te ne pametuj...svako ima pravo na svoje misljenje, tako da, kao sto ja postujem tvoje, be free da postujes tudje ;) Na kraju krajeva, svi smo na istoj strani, kani mi se te politike i podbadanja ;)

Imas lijep pozdrav od mene

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 17 jan 2013, 00:17

dobra igra Pjanica i maestralna asistencija,pogodio je Destra u nogu bukvalno ,svaka cast Zmaju! samo naprijed!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 17 jan 2013, 00:58

,a kako je samo onu loptu umjestu drzao prije asistencije Destru reko bi čojk ne zna šta će sa nje na jednom samo bljesnu po strani..drzak je za svoje godine :)

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 17 jan 2013, 13:38

evo sinoćnja asistencija
" onclick="window.open(this.href);return false;

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 jan 2013, 18:21

Cijena Pjanica na transfermarktu porasla sa 12.500.000 € na 14.000.000 € .

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.