Slazem se,Dzeko da igra u nekom vecem klubu pored sebe bi imao puno bolje saigrace i isigurno bi bio jos ucinkovitiji! Zna li neko kakve su sanse da Dzeko sutra igra protiv Rubina?avenija je napisao/la:da je nocas dzeko bio umjesto higuaina postigao bih het trick ....
Meni je postala sramota dzeku poredit sa danasnjim napadacima nekih velikih klubova...
bayern milan real....
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Jbg Dzeko je svjetska klasa, tu nema price kao i Pjanic Miske...
Samo cuo sam negdje da se Dzeko povrijedio
Hoce li igrati sutra ?
Samo cuo sam negdje da se Dzeko povrijedio
Hoce li igrati sutra ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- miralem444
- Kontakt:
uhh slazem se sa vama da je realu dzeko pff pa pojeli bi lyon veceras al et niko kobajagi nevidi koji je dzeko majstor u poredjenu sa higuainom pfff moze ga dzeko naucit kako se golovi daju...ma dzeko je strasan napadac nema tu polamikee...wolfsburg bez dzeke definitvino nemam nikake sanse protiv rubina...sutra te dzeko ocekujem u prvih 11 i da das bar dva komada nije to za tebe niss haya.. sretnooo
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Principatus
- Kontakt:
Hehe mislim da nas je danas mnogo bas ovo mislilo.avenija je napisao/la:da je nocas dzeko bio umjesto higuaina postigao bih het trick ....
Pri onakvim napadima i Dzekom u napadu Real bi ih danas izbusio nenormalno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nadam se da ce Dzeko stisnuti zube i igrati protiv Rubina ,ma nek apostigne jedan gol bice extra..
Kamo srece da Dzeko ima onoliko prilika koliko ima npr Higuain, zabio bi ga barem dva putaPrincipatus je napisao/la:Hehe mislim da nas je danas mnogo bas ovo mislilo.avenija je napisao/la:da je nocas dzeko bio umjesto higuaina postigao bih het trick ....
Pri onakvim napadima i Dzekom u napadu Real bi ih danas izbusio nenormalno.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Samo se plasim da ne bi slucajno Dzeko sutra igro pod injekcijama pa da pogorsa povredu kasnije. I Grafite je povrijedjen, tako da im je vazno da Dzeko igra.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- NoName
- Kontakt:
Bacaju bombe, reko im Edin kako je to Ćiro radio
Edin sutra sigurno nastupa.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ako je povrjedjen bolje da ne igra, da se jos vise povrjedi pa sta ce onda slijedece sedmice. Ima Martins neki igra.Cartman je napisao/la:Samo se plasim da ne bi slucajno Dzeko sutra igro pod injekcijama pa da pogorsa povredu kasnije. I Grafite je povrijedjen, tako da im je vazno da Dzeko igra.
Džeko jučer nakon problema sa preponom odradio cijeli trening! Tako da igra danas protiv Rubina. Izvor je Bild. Oni su i javili da je napustio trening ranije.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ma zezam se,i ja Bracu gotivim ali............morao sam malomirzza je napisao/la:Kao sto je nagovorio Misketa koji je igrao za U21 smrdijeharishp je napisao/la:Jest a da ovaj ne nagovori da uzme Njemacko drzavljanstvo i rijesi se ''belaja''biskitt je napisao/la:neka ide u juve, ne bi li Hasana nagovorio da igra za reprezentaciju![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma drago mi je sto je to samo njemacka patka za Rubin stvarno sam bio u becu nije valjda toliki peh
Aha,Rusi su jaki do bola.Mukiol je napisao/la:E veceras je realno ocekivati jedno dva do tri pogotka Džeke![]()
![]()
![]()
Ako ih prodju halal im cufta.Onda definitivno su se vukovi vratili.Jest da su izgubili svaku sansu za titulu BL a i Evropa im je skakljiva iduce sezone.Ali mogu onda navaliti na ovu Evropsku ligu ove sezone.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sada je Edo toliko veliki da moze i da pomalo kalkulise, da se stedi .....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Teska ce utakmica biti. Rubin je jaka ekipa, Wolfsburgu fali nekoliko igraca a temperatura je -10 u Kazanu.
Za temperaturu manje vise nije ni Wolfsburg Kopacabanacalcio je napisao/la:Teska ce utakmica biti. Rubin je jaka ekipa, Wolfsburgu fali nekoliko igraca a temperatura je -10 u Kazanu.
Ovi sto im fale,vjeruj da im je to pojacanje
A utakmica ce biti jako teska,izuzetno su kvalitetni ovi Rusi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Je li ovo Rubin dao gol iz ofsajda. Rusi nece da prikazu reprizu. Teren je inace fantastican
a Bilino Polje je Old Trafford.
ljudi, dje je gida (gdje se gleda)?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
sop://broker.sopcast.com:3912/69369_dreamer_ je napisao/la:ljudi, dje je gida (gdje se gleda)?
Ali slika nije nesto