Sead Kolašinac
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Sead Kolašinac
Možda se sretnete na igrama mladih. 

@ fkv123
Neka radi svako ono u cemu uziva. Ako je momku idol Kolasinac sto da ne ?? Ja ne vidim tu problem. I ako ima neko svoje misljenje neka ga izrazi na forumu. Sve dok je to u granicama kultornog dialoga. Mislim da je nebitno koliko momak ima godina. Svako ima neko svoje misljenje i niko nije uvijek u pravu.
Neka radi svako ono u cemu uziva. Ako je momku idol Kolasinac sto da ne ?? Ja ne vidim tu problem. I ako ima neko svoje misljenje neka ga izrazi na forumu. Sve dok je to u granicama kultornog dialoga. Mislim da je nebitno koliko momak ima godina. Svako ima neko svoje misljenje i niko nije uvijek u pravu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 19 avg 2014, 19:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Dapače. Nije problem do friza, nego mi smiješno da se ovdje mišljenja forumaša uzima za ozbiljno a to su, velika većina, djeca od 15-18 godina. Onda se neki čude što se vrlo rijetko kad može šta pametno pročitati. To je sve. Hvala na razumijevanju, momčiluko. 

- Nerminovic
- Kontakt:
Brate, dosadan si.fkv123 je napisao/la:Možda se sretnete na igrama mladih.

Sve je ovo sala, ako tebi nije smijesno ****** s teme.

Je li to vidis po uhu? Dobar si, veliki aplauz.Znači pubertetlija

Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 19 avg 2014, 18:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
@ fkv123
Nemamo nas dvojica nikakav problem. Ja sam samo kriticniji do Papeta nego sto si to ti. Ali nije da nema razloga zbog nekih njegovih postupaka. U svakom slucaju kritika je potrebna i korisna. Kako bi bilo da nema kritike ?? Mislim da se nas dvojica slazemo u skoro svim stvarima osim mozda o pozivu Stilica i taktike protiv Nigerije ( mada se ne sjecam tacno sta si ti tada govorio ). Ali sta je tu je. Ako Pape bude imao rezultate ja cu ga prvi pohvaliti. Trenutno ima po meni cetiri problema koja mora rijesiti.
1) Pogoditi sa zamjenom za Misketa ( 10 - tkom ) Prcic, Susic, Medunjanin mozda Pjanica prekomanduje ili nekog novog izmisli ( npr. Stilic ).
2) Stvoriti jos jednog defanzivnog veznog pored Besica. ( mozda Prcic ili Vrancic ili neko treci )
3) Pozvati i pronaci najboljeg treceg napadaca.
4) Otkriti najbolji stoperski par i pozvati mozda Arslanagica.
To su pravi problemi a ne dali ce biti pozvan Stanic ili umjesto njega mozda Zakaric.
Nemamo nas dvojica nikakav problem. Ja sam samo kriticniji do Papeta nego sto si to ti. Ali nije da nema razloga zbog nekih njegovih postupaka. U svakom slucaju kritika je potrebna i korisna. Kako bi bilo da nema kritike ?? Mislim da se nas dvojica slazemo u skoro svim stvarima osim mozda o pozivu Stilica i taktike protiv Nigerije ( mada se ne sjecam tacno sta si ti tada govorio ). Ali sta je tu je. Ako Pape bude imao rezultate ja cu ga prvi pohvaliti. Trenutno ima po meni cetiri problema koja mora rijesiti.
1) Pogoditi sa zamjenom za Misketa ( 10 - tkom ) Prcic, Susic, Medunjanin mozda Pjanica prekomanduje ili nekog novog izmisli ( npr. Stilic ).
2) Stvoriti jos jednog defanzivnog veznog pored Besica. ( mozda Prcic ili Vrancic ili neko treci )
3) Pozvati i pronaci najboljeg treceg napadaca.
4) Otkriti najbolji stoperski par i pozvati mozda Arslanagica.
To su pravi problemi a ne dali ce biti pozvan Stanic ili umjesto njega mozda Zakaric.
@Ajax, pogrešna tema da pričamo o selektoru i te ostale stvari što si naveo. Odgovoriću, a ako imaš zelju da nastaviš dijalog, možemo prebaciti na odgovarajuću temu.
1. Razumijem šta je Pape pokušao protiv Nigerije(posjed lopte), ali je glupo bilo izaći na teren bez lijevog beka. Bilo i prošlo.
2. Naći desetku je neka vrsta prioriteta, ali hvala Bogu mi imamo par genijalaca koji će taj problem brzo riješiti. Prcić, Pjanić i Medunjanin konkurišu. Na njima je da se pokažu i, iskreno, nemamo boljih od njih. Ako oni "padnu na ispitu" to nije, po mom, greška selektora nego činjenice da nemamo boljih i da ti najbolji se nisu snašli kako treba, pod uslovom da nastavimo sa taktikom 4-2-3-1.
3. Mi već imamo tog drugog defanzivnog veznog. Po mom treba nam neko kao Zahirović -on nije Bog zna šta prema naprijed, ali bi dobro držao liniju dok Bešić i ostali krenu naprijed. M. Vrančić ima tek da se dokaže, odnosno prvo treba dobiti dozvolu da igra za nas.
4. SP je pokazalo da se ozbiljno može računati na Šunjića. Tu su Bičakčić i Zukanović, a o Arslanagiću ćemo pričati tek onda kada procedura se završi.
1. Razumijem šta je Pape pokušao protiv Nigerije(posjed lopte), ali je glupo bilo izaći na teren bez lijevog beka. Bilo i prošlo.
2. Naći desetku je neka vrsta prioriteta, ali hvala Bogu mi imamo par genijalaca koji će taj problem brzo riješiti. Prcić, Pjanić i Medunjanin konkurišu. Na njima je da se pokažu i, iskreno, nemamo boljih od njih. Ako oni "padnu na ispitu" to nije, po mom, greška selektora nego činjenice da nemamo boljih i da ti najbolji se nisu snašli kako treba, pod uslovom da nastavimo sa taktikom 4-2-3-1.
3. Mi već imamo tog drugog defanzivnog veznog. Po mom treba nam neko kao Zahirović -on nije Bog zna šta prema naprijed, ali bi dobro držao liniju dok Bešić i ostali krenu naprijed. M. Vrančić ima tek da se dokaže, odnosno prvo treba dobiti dozvolu da igra za nas.
4. SP je pokazalo da se ozbiljno može računati na Šunjića. Tu su Bičakčić i Zukanović, a o Arslanagiću ćemo pričati tek onda kada procedura se završi.
- Juventinisimo
- Kontakt:
10ku ce sigurno igrati neko od 47 nabrojanih igraca...ko se kladi neka uplati sve sto ima na ovih 47... 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Ova slika najbolje pokazuje veličinu i karakter igrača,još je on mlad i nedozreo i treba ga malo ohladiti. kuknjavaSheyi je napisao/la:Ezel

Haman po cibamaNerminovic je napisao/la:Brate, dosadan si.fkv123 je napisao/la:Možda se sretnete na igrama mladih.![]()
Sve je ovo sala, ako tebi nije smijesno ****** s teme.![]()
Je li to vidis po uhu? Dobar si, veliki aplauz.Znači pubertetlija![]()
![]()
![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- master1015
- Kontakt:
jedna od seova najomiljena
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Nerminovic
- Kontakt:
I ovaj tvoj post dokazuje da je ona Einsteinova izreka tačnaZiko je napisao/la:Ova slika najbolje pokazuje veličinu i karakter igrača,još je on mlad i nedozreo i treba ga malo ohladiti. kuknjava![]()

Haha, jao legendemaster1015 je napisao/la:aferim na frizuru isto ko seo on isto ono na stranu vuce kosu momak ne voli da komplikuje pozivam te momcino na pecenje sa rusilcom za noces sprema se medved povise vatre i liter ovcavine ima nas sad dosta momciluci masallaHHH inace momak je legenda
mislim na sea

Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Pregovori izmedju ManU i Sea su zapeli oko slova Š.Chinaglia je napisao/la:Seo kaže da je opcija za prelazak u Man Utd još uvijek otvorena
-
- Kontakt:
Nije to, nego javili se ovi sa foruma uniteda kad su shvatili kakva Urbana raja dolazi za Kolašincem pa ljudi natjerali da se prekine dogovor.levat je napisao/la:Pregovori izmedju ManU i Sea su zapeli oko slova Š.Chinaglia je napisao/la:Seo kaže da je opcija za prelazak u Man Utd još uvijek otvorena
Znaci ipak vam je postalo dosadno na Edinovoj temi pa ste i ovdje dosli malo zaciniti ?? Super

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- master1015
- Kontakt:
djece i bebe vole sea,,seo je babo
- Nerminovic
- Kontakt:
seo mu dao svoju snagu. sad ce ovaj mali sve rusitBassha je napisao/la:
![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Imajednabrigada i 14 gostiju.