Kako je lijepo pročitati ovakav komentar trenera i mišljenje o Jusufu

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Ma brate nisam ja mislio bukvalno. To se, recimo, odnosilo na njihove karijere i ono sto su postigli do sad. Dok nas Jusuf ima 2 profi sezone, stariji Gasol npr. ima bezbroj kako klupskih, tako i individualnih trofeja.Ramirez5 je napisao/la:I moj sud je da malo pretjeruje, ali u ovom trenutku ne bih kazao da je ovaj momak spreman donositi peskire bilo kome. Ako pogledas drugo poluvrijeme i zaostatak od 6 koseva. U tim trenutcima je bas on uzeo 3 suta i doveo rezultat u egal a na kraju dionice koju je odigrao imao preko +20 koseva i definitivno popravio psiholoski ekipu koja je nastavila ubitacnim tempom. Svaka mu cast.
Ma, nek im mati peškire donosi. Samo nek roka, sve dok ima pokriće u učinku na terenu.kobe24 je napisao/la:
Ma dobro je kad je neko hrabar i kad nema previse respekta prema protivnicima, al' realno on ovim velicinama jos uvijek moze samo donositi peskire. Ne znaci da za par godina nece biti rame uz rame s njima, ali se takodjer slazem da ipak pretjeruje.
akisarajevo92 je napisao/la:Otac Jusufa Nurkića Hariz visok je 212 cm i radi kao policajac u Tuzli.
- Za sve je kriv moj agent Enes Trnovčević! Moj otac je jednom u nekoj tuči pretukao 14 ljudi. Napala ga je neka porodica. Ja sam još bio mlad, nisam to vidio, ali je istina. Moj agent je to pročitao u novinama, pronašao oca, vidio koliki je i pitao ga ima li tako visokog i jakog sina. Tako je počela moja karijera - otkrio je Nurkić.
Činjenice
SVE O JUSUFU
- sa 15 godina počeo da trenira košarku
- igrao za Laško, Olimpiju, Cedevitu i Zadar
- bio 16. pik na NBA draftu
- izabrao ga Čikago, ali je prosleđen u Denver
- ima platu 4,6 miliona $
- preko Tvitera otkrio da navija za KK Partizan
- pored Baje, voli Željka Samardžića i Dada Polumentu
Željezničar ispred SarajevaBassha je napisao/la:akisarajevo92 je napisao/la:Otac Jusufa Nurkića Hariz visok je 212 cm i radi kao policajac u Tuzli.
- Za sve je kriv moj agent Enes Trnovčević! Moj otac je jednom u nekoj tuči pretukao 14 ljudi. Napala ga je neka porodica. Ja sam još bio mlad, nisam to vidio, ali je istina. Moj agent je to pročitao u novinama, pronašao oca, vidio koliki je i pitao ga ima li tako visokog i jakog sina. Tako je počela moja karijera - otkrio je Nurkić.
Činjenice
SVE O JUSUFU
-Sarajevo ispred Zeljeznicara
RiverPlate je napisao/la:Željezničar ispred SarajevaBassha je napisao/la:akisarajevo92 je napisao/la:Otac Jusufa Nurkića Hariz visok je 212 cm i radi kao policajac u Tuzli.
Činjenice
SVE O JUSUFU
-Sarajevo ispred Zeljeznicara
juanitomaravillaa je napisao/la:
Stigo mu je otac u Denver,prepoznajete koji je.![]()
Njemu je u avionu trebalo rezervisat dva sjedista.baglama je napisao/la:juanitomaravillaa je napisao/la:
Stigo mu je otac u Denver,prepoznajete koji je.![]()
![]()
![]()
treba ovim poznatijim twiterasima iz denvera poslat ovu pricu o babi koji je pretuko 14 ljudi, i da je tako sve krenulo i otkriven juka...bice to njima zanimljivo...ja nemam twitter a i nije mi toliko dobar engleski
Dosao da se obracuna sa Marc Gasolom i Rođakomsoccerfan je napisao/la:Mati mila ja nesmijem iz kuce izlaziti dok je ovaj u Denveru![]()
![]()
Harize, dobro nam dosao u Denver! Trudit cemo se da budemo gostoprimljivi (i zaobilaziti ga u sirokom luku naravno
).
![]()
Ma salim se ja malo ba. Nismo divljaci. Nasi smo.Ramirez5 je napisao/la:Soccerfan i drugi, kako sam cuo nemate razloga da Jukinog z oca aobilazite u sirokom luku. Naime za njega tvrde da je zabavan i saldzija. Kazu da ga se cesto moglo cuti da prica viceve na racun policije, da je prema obicnim gradjanima jako pazljiv. Kazu i to da prema huliganima nema respekta, a posebno ako se pozivaju da im je otac ili amidza npr. Predsjednik nekog suda itd, prema takvima je kazu Pravilo sluzbe obavezno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.