Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Janez
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Janez » 10 jan 2015, 22:14

http://sportsport.ba/ino_kosarka/s-osmi ... ine/150319" onclick="window.open(this.href);return false;

Kako je lijepo pročitati ovakav komentar trenera i mišljenje o Jusufu :tokralju: :tokralju:

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 10 jan 2015, 22:15

I moj sud je da malo pretjeruje, ali u ovom trenutku ne bih kazao da je ovaj momak spreman donositi peskire bilo kome. Ako pogledas drugo poluvrijeme i zaostatak od 6 koseva. U tim trenutcima je bas on uzeo 3 suta i doveo rezultat u egal a na kraju dionice koju je odigrao imao preko +20 koseva i definitivno popravio psiholoski ekipu koja je nastavila ubitacnim tempom. Svaka mu cast.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 10 jan 2015, 23:59

Batos jedini, tipični Bosanac. Sve mu šega.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 11 jan 2015, 00:09

Ramirez5 je napisao/la:I moj sud je da malo pretjeruje, ali u ovom trenutku ne bih kazao da je ovaj momak spreman donositi peskire bilo kome. Ako pogledas drugo poluvrijeme i zaostatak od 6 koseva. U tim trenutcima je bas on uzeo 3 suta i doveo rezultat u egal a na kraju dionice koju je odigrao imao preko +20 koseva i definitivno popravio psiholoski ekipu koja je nastavila ubitacnim tempom. Svaka mu cast.
Ma brate nisam ja mislio bukvalno. To se, recimo, odnosilo na njihove karijere i ono sto su postigli do sad. Dok nas Jusuf ima 2 profi sezone, stariji Gasol npr. ima bezbroj kako klupskih, tako i individualnih trofeja. :D
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 11 jan 2015, 00:20

kobe24 je napisao/la:
Ma dobro je kad je neko hrabar i kad nema previse respekta prema protivnicima, al' realno on ovim velicinama jos uvijek moze samo donositi peskire. Ne znaci da za par godina nece biti rame uz rame s njima, ali se takodjer slazem da ipak pretjeruje.
Ma, nek im mati peškire donosi. Samo nek roka, sve dok ima pokriće u učinku na terenu.

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 11 jan 2015, 00:33

slika

Stigo mu je otac u Denver,prepoznajete koji je. :urnebes: :urnebes:

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 11 jan 2015, 00:40

O.K.Kobe, razumjeli smo se. Ovaj nas momak je hvala Bogu nesto posebo. Posebno moje postovanje ima da je u 2 godine promijenio 6 timova i 6 trenera. Januar 2012 Lasko-Milos Sporar, oktobar 2012 Cedevita-Bozo Maljkovic, decembar 2012 Aca Petrovic, Januar-juni 2013 Zadar -Ante Nazor, sept.2013-juni2014 Cedevita- Repesa i septembar 2014 Denver-Shaw. Kod svih osim kod Ace se nametnuo za kratko vrijeme postao potovan od trenera, saigraca a u Zadru je posebno postao miljenik publike. Posjeduje veliku kolicinu "sportske drskosti" svojstvene samo rijetkima "rodjenim pobjednicima.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 11 jan 2015, 01:04

Sa ovakvim Nurkićem, borbenim i zahvalnim Stipanovićem koji igra sezonu života i interesantnim i tehnički nadarenim Kikanovićem na Evropskom prvenstvu bi sigurno imali jedan od jačih reketa turnira. :tokralju:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 11 jan 2015, 01:13

Otac Jusufa Nurkića Hariz visok je 212 cm i radi kao policajac u Tuzli.

- Za sve je kriv moj agent Enes Trnovčević! Moj otac je jednom u nekoj tuči pretukao 14 ljudi. Napala ga je neka porodica. Ja sam još bio mlad, nisam to vidio, ali je istina. Moj agent je to pročitao u novinama, pronašao oca, vidio koliki je i pitao ga ima li tako visokog i jakog sina. Tako je počela moja karijera - otkrio je Nurkić.

Činjenice
SVE O JUSUFU

- sa 15 godina počeo da trenira košarku
- igrao za Laško, Olimpiju, Cedevitu i Zadar
- bio 16. pik na NBA draftu
- izabrao ga Čikago, ali je prosleđen u Denver
- ima platu 4,6 miliona $
- preko Tvitera otkrio da navija za KK Partizan
- pored Baje, voli Željka Samardžića i Dada Polumentu
Don't believe the hype.

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 11 jan 2015, 01:59

akisarajevo92 je napisao/la:Otac Jusufa Nurkića Hariz visok je 212 cm i radi kao policajac u Tuzli.

- Za sve je kriv moj agent Enes Trnovčević! Moj otac je jednom u nekoj tuči pretukao 14 ljudi. Napala ga je neka porodica. Ja sam još bio mlad, nisam to vidio, ali je istina. Moj agent je to pročitao u novinama, pronašao oca, vidio koliki je i pitao ga ima li tako visokog i jakog sina. Tako je počela moja karijera - otkrio je Nurkić.

Činjenice
SVE O JUSUFU

-Sarajevo ispred Zeljeznicara
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 11 jan 2015, 02:12

Bassha je napisao/la:
akisarajevo92 je napisao/la:Otac Jusufa Nurkića Hariz visok je 212 cm i radi kao policajac u Tuzli.

Činjenice
SVE O JUSUFU

Željezničar ispred Sarajeva :mrgreen:
Grbavica naš je Hram!!!

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 11 jan 2015, 02:15

RiverPlate je napisao/la:
Bassha je napisao/la:

Činjenice
SVE O JUSUFU

Željezničar ispred Sarajeva :mrgreen:

[youtube][/youtube]
6:50 :ljepota:
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 11 jan 2015, 02:17

Ne govorim ja za Nurku, nego mi smeta kad neko napiše Sarajevo ispred Željezničara, pa je meni Željezničar ispred Sarajeva :mrgreen:
Grbavica naš je Hram!!!

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 11 jan 2015, 03:05

juanitomaravillaa je napisao/la:slika

:urnebes: :urnebes:

treba ovim poznatijim twiterasima iz denvera poslat ovu pricu o babi koji je pretuko 14 ljudi, i da je tako sve krenulo i otkriven juka...bice to njima zanimljivo...ja nemam twitter a i nije mi toliko dobar engleski

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 11 jan 2015, 03:50

Gasol Driving Layup Shot: Made (40 PTS) Na kraju 3 cetvrtine :? :?

Kakvog je igraca Juka izdominiro :tokralju: :tokralju:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 11 jan 2015, 04:05

baglama je napisao/la:
juanitomaravillaa je napisao/la:slika

:urnebes: :urnebes:

treba ovim poznatijim twiterasima iz denvera poslat ovu pricu o babi koji je pretuko 14 ljudi, i da je tako sve krenulo i otkriven juka...bice to njima zanimljivo...ja nemam twitter a i nije mi toliko dobar engleski
Njemu je u avionu trebalo rezervisat dva sjedista. :D

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 jan 2015, 04:31

Mati mila ja nesmijem iz kuce izlaziti dok je ovaj u Denveru :crazy: :mrgreen: :mrgreen: Harize, dobro nam dosao u Denver! Trudit cemo se da budemo gostoprimljivi (i zaobilaziti ga u sirokom luku naravno :crazy: ). :mrgreen: :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 11 jan 2015, 07:06

soccerfan je napisao/la:Mati mila ja nesmijem iz kuce izlaziti dok je ovaj u Denveru :crazy: :mrgreen: :mrgreen: Harize, dobro nam dosao u Denver! Trudit cemo se da budemo gostoprimljivi (i zaobilaziti ga u sirokom luku naravno :crazy: ). :mrgreen: :mrgreen:
Dosao da se obracuna sa Marc Gasolom i Rođakom :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 11 jan 2015, 07:40

Soccerfan i drugi, kako sam cuo nemate razloga da Jukinog z oca aobilazite u sirokom luku. Naime za njega tvrde da je zabavan i saldzija. Kazu da ga se cesto moglo cuti da prica viceve na racun policije, da je prema obicnim gradjanima jako pazljiv. Kazu i to da prema huliganima nema respekta, a posebno ako se pozivaju da im je otac ili amidza npr. Predsjednik nekog suda itd, prema takvima je kazu Pravilo sluzbe obavezno.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 jan 2015, 08:40

Ramirez5 je napisao/la:Soccerfan i drugi, kako sam cuo nemate razloga da Jukinog z oca aobilazite u sirokom luku. Naime za njega tvrde da je zabavan i saldzija. Kazu da ga se cesto moglo cuti da prica viceve na racun policije, da je prema obicnim gradjanima jako pazljiv. Kazu i to da prema huliganima nema respekta, a posebno ako se pozivaju da im je otac ili amidza npr. Predsjednik nekog suda itd, prema takvima je kazu Pravilo sluzbe obavezno.
Ma salim se ja malo ba. Nismo divljaci. Nasi smo. :mrgreen: :mrgreen: Nego ja prvi put za Jukinog starog cuo od ovih Americkih komentatora ovdje (pojma do tad nisam imao o ocvjeku) i ibretio se kontam ma ovi su nesto pogresno izracunali kad rekose koliki je covjek. I ovdje na forumu sam pitao odmah i par forumasa mi rece Boga mi ko je i sta je. :shock: Elem drago mi je zbog Juke sto je covjek uspio doci. Sigurno ce i njemu biti sad malo lakse kad ima nekog svog da ga malo podrzi i da bude tu za njega. :thumbup: Mislim ima Bosanaca na tekmi uvijek i koliko cujem dosta ih je sa njim i na rucak izlazilo, druzilo se. Al ipak nije to to kao kad imas roditelja, brata, sestru ili za ozenjene suprugu da te podrzi. Ta podrska najvise znaci. Kakav sam, sutra cu nabasati na njih negdje. :crazy: :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.