sad ja htjedoh nesto slicno napisati.Nije njima dzaba ukinuta tema Sarajevskog derbija, brzo odu u nepotrebne i bezveze rasprave.
Pastrmka vs tuzlaci puno bolje izgleda, on njih natjera da slike svojih zgrada postavljaju
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Ovdje je riječ o etici, a manijaci se baš i ne slalaze.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Peterski je napisao/la:Hvala na lijepim uvredama. To valjda tako u Parizu ide, kultura, nivo i tako to. Doduše u Parizu su i topla braća normalna pojava, pa ne ne čudi ta ljubav prema fks.
Koja logika i povezivanje!
Ovaj ko da je mostarac jbt, a ne Manijak. Pastrmka "vrijedja" i kad mu pises istom mjerom, dodje Tepsija ili kompanija i napadne kako vrijedjamo ih, kako smo kompleksasi samo sto u ovom slucaju on sam osudjuje za iste rijeci koje je on pisao, koji king manijacki.
Ja mu dajem 17 godina i bubuljice pubertetske, uz primjesu neiskustva zivotnog i logike.
BadrHari je napisao/la:
valjda ih vise bude u 3rd legu
btw pastrmka zasro humorom zadnjih par strana al kako dobru prognozu baci za trece kolo
Problemi u grupi koji su vjerovatno i nekoliko puta veći nego što su bili kod pitara su uzrokovali ovakvu posjećenost, ja sam prvi poslije utakmice spomenuo jug u negativnom kontekstu s obzirom da je mlađa garda navijala 20 min a onda i stala
Kako bi bilo prijatelju da se ja smijem vašoj tribini na kojoj nikog nema iako ste u bojkotu.
I kazu mi se lizemo pitarima, a samo kod njih i RAje smiju biti izgovori - nikad veci problemi u grupi, a kad neko drugi kaze da ima ocito iste probleme, onda ide omalovazavanje i negiranje.
sad ja htjedoh nesto slicno napisati.Nije njima dzaba ukinuta tema Sarajevskog derbija, brzo odu u nepotrebne i bezveze rasprave.
Pastrmka vs tuzlaci puno bolje izgleda, on njih natjera da slike svojih zgrada postavljaju
Ti navijas za Velez, a do Vrapcica bolan ne znas otici. Svaka tekma koja pocinje, covjek moljaka po netu da mu javljaju rezultat i izvjestaje, a nema sta sa Velezom 'bajagi nije prosao nekad davno, u vrijeme otomana. Tipa Pastrmka
Kad sam sa balkona uz Tuzlaka gledao tekme, ti si po Mircu ljude spopadao da ti izvjestavaju o Velezu.
Sretno Zeljo sutra,jedini predstavnice jedne nam i jedine Bosne i Hercegovine.Ponavljam se...isto tako bih pozelio srecu da je npr. Sloboda(naucna fantastika)ili bilo koji proBiH klub u istoj ituaciji.
Nego,koliko ljudi je potrebno da se razbaca ono seljacko,bosansko kolo?Mislim da je dovoljno 20 cimbenika.Haj dodjite fukare kod nas...u tom broju...to vam je pola autobusa i razbacajte se po tribini.Svi cemo navijati za vas i nagraditi vas pljeskom svekolikog pucanstva okupljenog na stadionu.Razbacajte kolo i dobicete ovacije.Zar to nije Fair Play?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Imam nekih gadan osjecaj da su majoritet ovih likova navijaci Zelje.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
tepsija je napisao/la:Sretno Zeljo sutra,jedini predstavnice jedne nam i jedine Bosne i Hercegovine.Ponavljam se...isto tako bih pozelio srecu da je npr. Sloboda(naucna fantastika)ili bilo koji proBiH klub u istoj ituaciji.
Nego,koliko ljudi je potrebno da se razbaca ono seljacko,bosansko kolo?Mislim da je dovoljno 20 cimbenika.Haj dodjite fukare kod nas...u tom broju...to vam je pola autobusa i razbacajte se po tribini.Svi cemo navijati za vas i nagraditi vas pljeskom svekolikog pucanstva okupljenog na stadionu.Razbacajte kolo i dobicete ovacije.Zar to nije Fair Play?
A zasto ismijavas bosansko narodno kolo Koje je tradicija
Bosne i hercegovine vijekovima unazad...i igra GA raja öd bisca do neuma.jel to ismijavas tradiciju vlastite drzave
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
I odakle tebe u ovoj prici,ugladjeni Beclija,Azmirov frende.Ti si mi njezan i suptilan.Vise si mi za valcer i labudje jezero...becki,gospodski.Jesi li za ples?
Vječno u našim srcima.
tepsija je napisao/la:I odakle tebe u ovoj prici,ugladjeni Beclija,Azmirov frende.Ti si mi njezan i suptilan.Vise si mi za valcer i labudje jezero...becki,gospodski.Jesi li za ples?
Naravno draga.spremi vino podmazi dupe.dolazim odmah.
tepsija je napisao/la:I odakle tebe u ovoj prici,ugladjeni Beclija,Azmirov frende.Ti si mi njezan i suptilan.Vise si mi za valcer i labudje jezero...becki,gospodski.Jesi li za ples?
Gdje cemo Azma,u Becu ili Mostaru?
Dobro,u Mostar ne dolazite,moze Bec?
Vječno u našim srcima.
Gdje vama odgovara.meni je svejedno.
Pusticemo lagano valcer.pijuckat vino.
Nemoj SE bojat.bicu njezan.osjecat CES SE KO u labudjem jezeru.