FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
37
22%
2. Borbu za Evropu
83
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 165

ElimGarak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ElimGarak » 20 apr 2024, 18:18

Napokon Dino na klupi. Jedan od boljih trenera u postratnoj BiH.

ElimGarak
Kontakt:

Post Postao/la ElimGarak » 20 apr 2024, 18:20

BIZMARK66 je napisao/la:
20 apr 2024, 17:54
Samir Bekric rumeni seljacic
Zašto? Sarajevsko dijete je to!

istokzeljo
Kontakt:

Post Postao/la istokzeljo » 20 apr 2024, 18:31

Meraak1921 je napisao/la:
20 apr 2024, 17:08
Dino je tu privremeno , jedino pravo rjesenje bi bilo Amar Osim realno, pa makar ispali iz lige
Na čemu si ti pa prizivaš našeg grobara? Pa bolje biti kantonalna liga nego njega još jednom pustiti u klub. Da se ja pitam ne bi mu dao da na tribinama bude. Nanio nam je više štete nego četnici 92-95.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 20 apr 2024, 18:33

Nedo Turkovic je zasluzio da bude novi sportski direktor
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 20 apr 2024, 18:45

Definitivno smanjiti uzimanje za ozbiljno naše sportske portale. Kakvi su samo tekstovi bili za Akrapovića kada je osvojio kup u Bugarskoj, čini mi se da je osvojio i superkup, hvalospjevi takvi da bi čovjek rekao strašan trener. Međutim, čovjek je teška ubleha a to se vidjelo odmah protiv Zvijezde u Ugljeviku. Nema razlike, isto se igra protiv Zrinjskog, Sarajeva, Veleža iz Mostara, Veleža iz Nevesinja ili hrvatskog trećeligaša. Nema ni pola od smislene akcije ni na vidiku. Izmjene su posebna priča kao i zapostavljanje određenih igrača.

Samir Bekrić je rak rana kluba. Smiješ li se oglasiti na bilo koji način, da ne pričamo o tome da preuzmeš odgovornost? Znao si iskakati iz paštete svako 2 dana kada su bili u pitanju Santos i Hodžić a i to si sve slagao. Šta kažu, nije sportski direktor više, sad je tim menadžer :rol:
Odstraniti ga odmah, prevarant prve klase i veliki muljator.

Ostaviti dva igrača od kompletne ekipe, Muftića i Karića. Cocaliću i Štiliću kupiti kakvu tortu i zahvaliti im se. Bekrić da sam isplati raskide ugovora igračima koje je doveo. Krpić bi dobio nogu i kod svoje žene da joj radi ovo što radi kod nas = trudi se i bori ali ne zna zabiti.

Novom/starom stručnom štabu sretno, osjećam se kao da je 2014. a ne 2024. godina ali šta da se radi.
Ponavljam opet: Drljo Andrija nije profesionalni fudbaler, izuzetno neinteligentno i bezobrazno derište, hajde što ne zna loptu primiti nego se još cinički smije.

Bruka i sramota šta rade od kluba ali izvući ćemo se. Definitivno će ostati zapamćeni kao najgora ekipa poslije rata.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 20 apr 2024, 18:54

Bersaga je napisao/la:
20 apr 2024, 18:45
Krpić bi dobio nogu i kod svoje žene da joj radi ovo što radi kod nas = trudi se i bori ali ne zna zabiti.
:rol: :rol: :rol: :rol:

Ne znam na cemu temeljis optimizam, to da cemo se izvuc. Daj Boze, ali ja nisam ni blizu toliko optimistican da to samouvjereno kazem. Ovo za 2014 si bas ubo. Svaka njima cast i postovanje sto su se prihvatili ikako posla, ali eto gdje smo mi kao klub. Svi odmakli, mi jos u 2014, po svemu. Rukama i nogama kopati da se nadje investitor kako god i na koji god nacin, da se profesionalizujemo od vrha do dna, da ne bude vise sve na volontersko-jaranskoj-socijalistickoj osnovi dan ga jebbo ne moze se trpit vise.

I samo da ovim putem i na ovoj stranici jos jednom (nisam odavno) hraknem na debile koji su nam ovdje ponavljali kretenske teorije zavjere o kupljenoj utakmici koje su im podvalile nase maloumne, oboljele, imbecilne i paranoicne komsije. Usput cu i Hulahopku da hraknem isto tako, jer postoji.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 20 apr 2024, 19:02

elSaik je napisao/la:
20 apr 2024, 15:29
Mi da imamo igrače koji znaju dati golove iz mrtvih šansi, mi bismo pobijedili Zrinjskog, Zvijezdu, jučer Posušje. To bi bilo 8 bodova više, imali bi ih 35 i bili bi spašeni, a Bruno bi ispunio cilj.
Tako da ne vidim šta je tu do trenera. Osim što mu odjednom Štilić i Mekić igraju po 90 minuta. Ta činjenica jeste za otkaza.
Dok iz kluba ne odu Štilić, Mekić, Krpić, Cocalic isl., nema nista, ko god došao kao trener.
Uf burazeru, uf. Idemo redom. Igras 3 4 3 ili 3 5 2 a stoperi spori, dramaticno. Izlazis visoko, a stoperi spori. Ne ucestvuju u napadu uopste, a nabijes ih trojicu pa i cetvoricu ( kada je gurao Mijica i Selimovica na zadnjeg veznog, svaki put izgubili, naravno ) u prvih 11. To je vise puta uradio. Rezultat,.napravili 10-ak sansi na 6-7 utakmica i svaki put ispali barem nekoliko puta gdje protivniku pravis mrtve gol sanse. Logika bi trebala biti da imas pokretljive stopere koji znaju lopte i ucestvuju u.igri. Da je on pokusao igrati sa trojicom nazad a stopere bili Galic, Mahmic, Drina, Mijic pa i Karic to ima smisla na papiru. Sa trojicom likova koji su drama spori, nema.

Dalje, za 3 4 3 moras imati zivotinje u oba smijera na wing bekovima, Brunino rjesenje je Drljo lijevo :urnebes: ili Radinovic koji je isto tanak. Desno Galic ko i moze, al je (pre)los ofanzivno jetr osim golova protiv Nja mislim da ima samo jednu asistenciju na 80+ odigranih utakmica.

Dalje, ne moze Hiros igrati sa Karicem i drzati sredinu terena, za tako nesto ti treba Armin Hodzic x 2, realno. I na sve to guras Haracica u napad od pocetka, a ovaj ocito ne moze.

Na sve to Radovac dobija minute na kapaljku, a medju boljim je na terenu, Jaber ni na klupi, osim zadnje tekme i mozda jos jedne, 0 minuta a mi sterilni u napadu dramaticno. Osim toga guras Haracica, a ne pokusavas sa Babalukom koji uopste nije bio los na pripremaam. O Foci, Sabicu da ne pricam.

Na sve to Krpic ti puca jakooo bitan penal pored zivih Stile, Boljevica i Mekica, Stila igra 90 minuta, a jasno je da ne moze, moze zadnjih 30' na umornu odbranu. Igra ti Mekic cijelu tekmu, lik koji hoce sa ide i kojeg vidno ne ide ( ne smijem da kazem da ga boli ****, da ne grijesim dusu ). Guras Amoaha da igra nazor koji vise nije ni sjena igraca iz prosle sezone, max domet mahanje rukama. I njemu istice ugovor za manje od dva mjeseca i to se pirmjeti.

Sumarum Brune kao trenera je da mi nismo u stanju napraviti presing sa igracem vise ekipi koja se brani i nemamo nijednu uigranu akciju. Nijednu.

Bruno je odron trener, malo bolji od arapa, al ne puno. Zasluzena noga, s njim bi ispali sigurno sto ne znaci da i dalje necemo ispasti, al eto, nada umire zadnja.

@irfo, halali bio si u pravu za Brunu od pocetka, tobe jarabi.
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 20 apr 2024, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 apr 2024, 19:07

Irfoni ga od pocetka branio zivotom :kafa:

Ode Bruno sarme nije probO.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 20 apr 2024, 19:09

MocMahale444 je napisao/la:
20 apr 2024, 19:07

Nije od pocetka, rekao je odmah da je znao ispasti za ekipom, nije ni pocela liga.

Tobe jarabi kakav levat. Jesmo naograisali.

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 20 apr 2024, 19:16

RatoborniMrmot je napisao/la:
20 apr 2024, 19:09

Nije od pocetka, rekao je odmah da je znao ispasti za ekipom, nije ni pocela liga.

Pošteno smo mi naograisali Ratoborni, ali nikad da te uhvatim da prohaberimo koju. :D
Imal nade i optimizma za 10 mjesto? Ako ima odakle ga vadiš, da podijeliš savjete i sa nama ostalima.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 20 apr 2024, 19:28

Da sumiramo trenutnu situaciju sa pogledom ka narednoj sezoni.

Promijenili smo 5 trenera za godinu dana i bruku igrava provrtili od kojih su samo pojedini imali znacajniju minutazu. Ekipa smo sa najmanje postignutih golova. Do sada smo uzeli samo 3 boda od 42 i zabili 7 golova (od toga 3 u toj pobjedi za 3 boda protiv sloge). Najneefikasnija ekipa prvenstva. Najlosiji fudbal u ligi. Fulilo se sa arapom protiv kojeg i nije bilo toliko glasova ali se nije znalo da program arapski nema nikakvih ugovornih obaveza prema.nama. Samim tim kasnis na pripreme i nemas trenera niti igrave koje bi doveo. Snalazis se kako znas i umijes ali i dalje smo 11. na tabeli. Uz to imas najvecu posjecenost domacih utakmica. Napad se nije osvjezavao igracki iako smo najlosiji napad lige. Prvo basic koji nije imao sistem nego su svi sve igrali, arap koji ni sam ne zna sta je radio i bruno koji je furao bar jedan sistem koji bi bar mogli upamtiti ali eto pokazalo se da nismo cak imali ni srece u napadu opet u nekim situacijama i prelose reakcije u odbrani.

MI SMO PRED ISPADANJEM.

Do kraja imamo 6 utakmica (3 kuci, 3 u gostima) i trenutno 27 bodova kao i tuzla i igman. Gosk bjezi 4 boda trenutno. Kuci su nam po imenima teze utakmice ali mlguce da ce biti lakse zbog toga sto ti proticnici nece imati ogroman motiv u trenutku kad nam budu dolazili u goste (osim tuzle). A u gostima su nam najbitnije ove tekme sa konkurentima (po.imenima nisu derbiji i slabije historije klubovi). Mi ne znamo uzeti bodove u gostima i to nam moze biti kobno u zadnje 3 gostujuce tekme jer su one bukvalno najbitnije. Mislim da ce ipak ove godine biti potrebno 35+ bodova za opstanak sto je 9 bodova u 6 kola tj 9 od mogucih 18 bodova. Moguce da xe neko posustati i da bude potrebno i samo 32+ ali mi se na to ne smijemo uzdati.

Uz sve navedeno smijenili smo trenera i eto premjestili bekrica ALI sta je stvarno pravo rjesenje za nas? Nama treba covjek koji moze stabilizovati ovo ako uspijemo ostati u ligi. Zasto ovo govorim?

Sljedece godine pocinje VAR i vjerovatno se liga smanjuje na 10 klubova sto znaci da ce za nas vec teska liga postati jos teza ako vec sad ne odogramo pametno (ako ostanemo u ligi).

Iz svega ovog moj jedini zakljucak je da nam treba ili provjereno ime iz naseg pogona a to je jedino u ovakvoj situaciji Amar Osim koji moze donijeti toliku prevagu i pozitivnu promjenu igracki da sljedece sezone zivnemo. Pitanje je da li bi on i dosao s obzirom sta su neljudi iz kluba radili zbog poluprica instruisanih iz drugih kuhinja. A ista ta kuhinja bi isto nastavila kuhati kada bi dosao NAZALOST, izgleda da im klub ipak nije na prvom mjestu nego nesto drugo.

Ili nam treba nesto novo i svjeze za sta ne mozemo reci da ce donijeti toliku prevagu i tako zbog SVEGA LOSEG I NEORGANIZOVANOG POSLA U KLUBU istrositi jos jedno ime i nastaviti putem drugr lige koji nam je sljedece godine zagarantovan ovim tempom ako uopste ostsnemo sad. U tom slucaju to je po meni Coric (ali hebat ce se i njemu sve za nekoliko kola i ako bude dosao, ne brinem se).

Kako bilo da bilo, svake sezone govorimo OVO JE NAJLOSIJA EKIPA POSLIJE RATA. Znaci da ovo mora stati i da se klub MORA probuditi inace nas nema nigdje. A ako je cilj imati crnu listu sa jedne ili druge struje u klubu onda nam i treba ovako biti. Nek je svima ZELJO na prvom mjestu ko vec obavlja neku funkciju u klubu a onda se mimo kluba raspravljajte. Klub je jedini bitan u ovom momentu.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 20 apr 2024, 19:32

MrAmarOsim je napisao/la:
20 apr 2024, 19:16

Pošteno smo mi naograisali Ratoborni, ali nikad da te uhvatim da prohaberimo koju. :D
Imal nade i optimizma za 10 mjesto? Ako ima odakle ga vadiš, da podijeliš savjete i sa nama ostalima.
Ima tu vise kombinacija, a neke su se vec ostvarile. Siroki je dobio Igmana i sada ima 35 bodova. To je vise manje sigurna luka. Bas bi lose bilo da nisu dobili. Mi, Igman i Tuzla imamo isto bodova. Cekamo Tuzlu, ako ih dobijemo bicemo bolji od njih u direktnom duelu. U sustini, idealno bi bilo da dobijemo Sirokog i Tuzlu, zijanimo od Goska i ne izgubimo od Igmana. Dok se Borac i Zrinjski bore za titulu nema pustanja ostalim ekipama, takodjer nam odgovara da se Posusje, Nja i Velez pobiju za dva mjesta jer onda ni oni ne mogu pustati. Odgovara nam sto je Zvijezda predzadnje kolo, a ne ranije. Borac u zadnjem kolu nam bas ne odgovara, ako nam bude gorilo bice svega. Do tada bi morali da rijesimo pitanje opstanka.

Nama fakticki odgovara remi na Lavoru, mozda i pobjeda Nja, al nikako pobjeda Borca. Da se tri ekipe bore za Europu sto duze, da se Zrinjski i Borac tackaju za titulu do kraja. Ako ove stvari budu rijesene 4 kola prije kraja onda smo ga popusili.

Igracki mi imamo "bolju" ekipu od Igmana, a Tuzla je skupina placenika, izgledali su poprilicno bezvoljno protiv Goska, ko i mi :urnebes: Problem je sto mi na terenu ne pokazujemo neki kvalitet, zelju ili volju. Da se ja pitam davno bi im bilo samaranje i postrojavanje, al sad je vec kasno, jbg.

Uglavnom do nas je, ako ispadnemo zasluzili smo.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 20 apr 2024, 19:39

Orvel je napisao/la:
20 apr 2024, 19:28
Da sumiramo trenutnu situaciju sa pogledom ka narednoj sezoni.

Promijenili smo 5 trenera za godinu dana i bruku igrava provrtili od kojih su samo pojedini imali znacajniju minutazu. Ekipa smo sa najmanje postignutih golova. Do sada smo uzeli samo 3 boda od 42 i zabili 7 golova (od toga 3 u toj pobjedi za 3 boda protiv sloge). Najneefikasnija ekipa prvenstva. Najlosiji fudbal u ligi. Fulilo se sa arapom protiv kojeg i nije bilo toliko glasova ali se nije znalo da program arapski nema nikakvih ugovornih obaveza prema.nama. Samim tim kasnis na pripreme i nemas trenera niti igrave koje bi doveo. Snalazis se kako znas i umijes ali i dalje smo 11. na tabeli. Uz to imas najvecu posjecenost domacih utakmica. Napad se nije osvjezavao igracki iako smo najlosiji napad lige. Prvo basic koji nije imao sistem nego su svi sve igrali, arap koji ni sam ne zna sta je radio i bruno koji je furao bar jedan sistem koji bi bar mogli upamtiti ali eto pokazalo se da nismo cak imali ni srece u napadu opet u nekim situacijama i prelose reakcije u odbrani.

MI SMO PRED ISPADANJEM.

Do kraja imamo 6 utakmica (3 kuci, 3 u gostima) i trenutno 27 bodova kao i tuzla i igman. Gosk bjezi 4 boda trenutno. Kuci su nam po imenima teze utakmice ali mlguce da ce biti lakse zbog toga sto ti proticnici nece imati ogroman motiv u trenutku kad nam budu dolazili u goste (osim tuzle). A u gostima su nam najbitnije ove tekme sa konkurentima (po.imenima nisu derbiji i slabije historije klubovi). Mi ne znamo uzeti bodove u gostima i to nam moze biti kobno u zadnje 3 gostujuce tekme jer su one bukvalno najbitnije. Mislim da ce ipak ove godine biti potrebno 35+ bodova za opstanak sto je 9 bodova u 6 kola tj 9 od mogucih 18 bodova. Moguce da xe neko posustati i da bude potrebno i samo 32+ ali mi se na to ne smijemo uzdati.

Uz sve navedeno smijenili smo trenera i eto premjestili bekrica ALI sta je stvarno pravo rjesenje za nas? Nama treba covjek koji moze stabilizovati ovo ako uspijemo ostati u ligi. Zasto ovo govorim?

Sljedece godine pocinje VAR i vjerovatno se liga smanjuje na 10 klubova sto znaci da ce za nas vec teska liga postati jos teza ako vec sad ne odogramo pametno (ako ostanemo u ligi).

Iz svega ovog moj jedini zakljucak je da nam treba ili provjereno ime iz naseg pogona a to je jedino u ovakvoj situaciji Amar Osim koji moze donijeti toliku prevagu i pozitivnu promjenu igracki da sljedece sezone zivnemo. Pitanje je da li bi on i dosao s obzirom sta su neljudi iz kluba radili zbog poluprica instruisanih iz drugih kuhinja. A ista ta kuhinja bi isto nastavila kuhati kada bi dosao NAZALOST, izgleda da im klub ipak nije na prvom mjestu nego nesto drugo.

Ili nam treba nesto novo i svjeze za sta ne mozemo reci da ce donijeti toliku prevagu i tako zbog SVEGA LOSEG I NEORGANIZOVANOG POSLA U KLUBU istrositi jos jedno ime i nastaviti putem drugr lige koji nam je sljedece godine zagarantovan ovim tempom ako uopste ostsnemo sad. U tom slucaju to je po meni Coric (ali hebat ce se i njemu sve za nekoliko kola i ako bude dosao, ne brinem se).

Kako bilo da bilo, svake sezone govorimo OVO JE NAJLOSIJA EKIPA POSLIJE RATA. Znaci da ovo mora stati i da se klub MORA probuditi inace nas nema nigdje. A ako je cilj imati crnu listu sa jedne ili druge struje u klubu onda nam i treba ovako biti. Nek je svima ZELJO na prvom mjestu ko vec obavlja neku funkciju u klubu a onda se mimo kluba raspravljajte. Klub je jedini bitan u ovom momentu.
Zaboravljas da je to nemoguca misija da sjedne na klupu.
Fk Željezničar.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 20 apr 2024, 19:48

Nije nemoguca misija, a i ovo je samo moje vidjenje i misljenje o trenutnoj situaciji.

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 20 apr 2024, 19:51

Problem s Brunom je sto je tvrdoglav nenormalno i sto je gurao jedno te isto non-stop, bez obzira na protivnika, okolnosti i vlastitu ekipu.

Mozes 3 nazad i na kontre kad igras protiv ekipa koje hoce da igraju lopte, poput Zrinjskog i paranoicnih umobolnika sa proplanaka u okolini Sarajeva, a i to moze samo kuci. On ode i protiv npr. Zvijezde tako postavi. Vracanje u 4-2-3-1 nema sanse da je bilo njegova ideja. Nije nikakva insajderska, nego sam siguran da mu je neko sugerisao ili cak naredio da to uradi, jer tesko da bi sam dosao na to. O izmjenama je suvisno govoriti, kad god ih je napravio unazadio nas je.

Ne znam zaista sta smo Bogu zgrijesili da nas uvijek zapadaju treneri koji po svaku cijeni zele da provode svoje fiks ideje, za koje i malo dijete vidi da ne mogu funkcionisati. Licno se jos nisam emotivno oporavio od odluke Hakima, Hulahopke medju trenerima, da laznog stopera, a u sustini MMA borca, Vahida Selimovica stavi na centarfora.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 20 apr 2024, 19:53

upohaluhizugnimda je napisao/la:
20 apr 2024, 18:54
Bersaga je napisao/la:
Krpić bi dobio nogu i kod svoje žene da joj radi ovo što radi kod nas = trudi se i bori ali ne zna zabiti.

Ne znam na cemu temeljis optimizam, to da cemo se izvuc. Daj Boze, ali ja nisam ni blizu toliko optimistican da to samouvjereno kazem. Ovo za 2014 si bas ubo. Svaka njima cast i postovanje sto su se prihvatili ikako posla, ali eto gdje smo mi kao klub. Svi odmakli, mi jos u 2014, po svemu. Rukama i nogama kopati da se nadje investitor kako god i na koji god nacin, da se profesionalizujemo od vrha do dna, da ne bude vise sve na volontersko-jaranskoj-socijalistickoj osnovi dan ga jebbo ne moze se trpit vise.

I samo da ovim putem i na ovoj stranici jos jednom (nisam odavno) hraknem na debile koji su nam ovdje ponavljali kretenske teorije zavjere o kupljenoj utakmici koje su im podvalile nase maloumne, oboljele, imbecilne i paranoicne komsije. Usput cu i Hulahopku da hraknem isto tako, jer postoji.
Moj prijatelju, ja sam se toliko jučer iznervirao da mi je došlo da kažem "ma dabogda ispali". Vjerovao sam da ćemo se izvući pa čak i onda kad nisam imao valjan razlog da zapravo vjerujem. Prva situacija kad nas je vodio Ivković sa onom ekipom. Druga situacija još gora, kad nas je Mulalić preuzeo, ma ne znaš više gdje smo šuplji. Raspad sistema, koliko ono reče Edis da smo imali, 7,8 igrača na pripremama? Nema plata, nema se za priprema, nema igrača, porezna i licenca bile nemoguća misija. "Ajmoo biti pozitivni" :D

Slažem se to za investitora, a ovo za teorije zavjere, to su ti naše komšije koji se predstavljaju da su naši. Trojica su preofirna, ja ne znam kako ne mogu bar malo bolje da se kamufliraju.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 20 apr 2024, 19:56

Jok ba, prvi dan Bruno kad je bahno ja sam vilenio i šizio ko pizdulin, znam kakva je to ubleha da smo ga ranije ismijavali kad god je bio pomenut za nas ili repku.

Znaci taj prvi dan Irfo me citira veli udarili smo loto s trenerom :urnebes:

Stigla nas nepravda nad nekim igracima i trenerima.
Stigla nas nepravda prema ijednom insanu koji voli Zelju.
Karma je kucka. Nazalost.
Dok se igraci tele ko telad na terenu.
Sramote nas iz tekme u tekmu, taman kontas evo proradili smo oni nas popisaju.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 20 apr 2024, 19:59

Bersaga je napisao/la:
20 apr 2024, 19:53
Bersaga je napisao/la:

Moj prijatelju, ja sam se toliko jučer iznervirao da mi je došlo da kažem "ma dabogda ispali". Vjerovao sam da ćemo se izvući pa čak i onda kad nisam imao valjan razlog da zapravo vjerujem. Prva situacija kad nas je vodio Ivković sa onom ekipom. Druga situacija još gora, kad nas je Mulalić preuzeo, ma ne znaš više gdje smo šuplji. Raspad sistema, koliko ono reče Edis da smo imali, 7,8 igrača na pripremama? Nema plata, nema se za priprema, nema igrača, porezna i licenca bile nemoguća misija. "Ajmoo biti pozitivni" :D

Slažem se to za investitora, a ovo za teorije zavjere, to su ti naše komšije koji se predstavljaju da su naši. Trojica su preofirna, ja ne znam kako ne mogu bar malo bolje da se kamufliraju.
Mislis li da treba vratiti Basica?
Bio je 4 boda od evrope kad je dobio nogu,6 7 kola do kraja mogli su se zbiti redovi i onda pojacati na zimu....jos kad znamo da je nakon Sirokog kuci 2 1 ,klub rekao da je Nermin rijesenje kluba na druge staze....
Imao je slabiji tim odlascima Santosa i Hodzica a doveli se losi igraci..da je imao ova pojacanja sto su sad ko zna...steta msm da smo potrosili dobrog trenera

ElimGarak
Kontakt:

Post Postao/la ElimGarak » 20 apr 2024, 20:05

Ako Željo nekom nesrećom ispadne u Federalnu ligu da li to znači da se izgradnja stadiona prolongira do povratka ili?

Željezničar objavio poziv za strateško partnerstvo, saradnja podijeljena na dva dijela
http://www.klix.ba/clanak/240409115

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 20 apr 2024, 20:13

1921ljoze je napisao/la:
20 apr 2024, 19:59
Bersaga je napisao/la:
20 apr 2024, 19:53

Mislis li da treba vratiti Basica?
Bio je 4 boda od evrope kad je dobio nogu,6 7 kola do kraja mogli su se zbiti redovi i onda pojacati na zimu....jos kad znamo da je nakon Sirokog kuci 2 1 ,klub rekao da je Nermin rijesenje kluba na druge staze....
Imao je slabiji tim odlascima Santosa i Hodzica a doveli se losi igraci..da je imao ova pojacanja sto su sad ko zna...steta msm da smo potrosili dobrog trenera
Ma ne znam prijatelju šta da ti kažem. Čovjek je hladno najavio da ćemo upasti u krizu i to prije početka lige, mislim da je bilo između dva pretkola, gostovanje na Face-u. Da li je vidio odmah da oni igrači ne mogu da iznesu ono što je zamislio? Bila je priča oko premija ako se sjećaš, da igrači nisu dobili što im je bilo obećano? Isto tako ubijeđen sam da mu dovedeni igrači nisu bili ni prvi a ni drugi na listi želja, ono je horor. Imao je grešaka i on, sjećam se da sam pisao isto za izmjene, ali sad kad ga uporediš sa Akrapovićem, sigurno da je bio bolji. Pokušavao je, miksao maksimalno, možda nekad i previše ali imaš osjećaj da može izaći na nešto dobro, da će biti smisla. Proljetni dio sad, odbrana duge lopte u napad pa šta bude. Ako ćemo biti ozbiljniji i ako mislimo konačno naprijed, ali baš ono kako treba, ne treba ga vraćati. Ne samo Bašića nego i sve ostale. Ako će nam vedriti i oblačiti i dalje rumeni, onda nam je svejedno ko će biti trener.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 31 gost.