AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Mislim da je 3-4-2-1 najbolja opcija sa Susom i Hakanom iza isturenoh špica
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
šta je ovo pa susaeta završi na tribinama, ni na klupi nema mjesta
što se formacije tiče siguran sam da će primarno igrati sa trojicom pozadi, tu će nešto tanja klupa najmanje dolaziti do izražaja jer u suštini fali samo zamjena za kessija (koji nije sklon povredama i ima besprijekornu fizičku spremu tako da može izgurati čitavu sezonu bez problema) dok bi za sve ostale formacije bilo pogubno kad bi se neki prvotimac povrijedio.
uostalom sve ozbiljnije utakmice u kupu i LE će doći oko januara, taman kad se otvori merkato pa ćeš imati priliku proširiti roster.
što se formacije tiče siguran sam da će primarno igrati sa trojicom pozadi, tu će nešto tanja klupa najmanje dolaziti do izražaja jer u suštini fali samo zamjena za kessija (koji nije sklon povredama i ima besprijekornu fizičku spremu tako da može izgurati čitavu sezonu bez problema) dok bi za sve ostale formacije bilo pogubno kad bi se neki prvotimac povrijedio.
uostalom sve ozbiljnije utakmice u kupu i LE će doći oko januara, taman kad se otvori merkato pa ćeš imati priliku proširiti roster.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Bajram mubarek olsun svima.
Nesto je tema zamrla, nikakvih desavanja.
Nego citajuci fb i neke Milanske stranice, procitah jednu zanimljivu recenicu ili konstataciju u vezi formacije.
Kao zbog Susa i Bonaventure da igramo nesto u fazonu 4 - 2 - 3 - 1. Koliko se sjecam Atalanta je to prosle godine igrala.
Formacija bi bila
Dona
Conti - Bonucci - Musa/Rom - RR
Biglia - Kessie
Suso - Hakan - Bona
Silva
Pa kakva su vasa misljenja? Ja mislim, da ne bi bilo lose ovo probati.
Nego citajuci fb i neke Milanske stranice, procitah jednu zanimljivu recenicu ili konstataciju u vezi formacije.
Kao zbog Susa i Bonaventure da igramo nesto u fazonu 4 - 2 - 3 - 1. Koliko se sjecam Atalanta je to prosle godine igrala.
Formacija bi bila
Dona
Conti - Bonucci - Musa/Rom - RR
Biglia - Kessie
Suso - Hakan - Bona
Silva
Pa kakva su vasa misljenja? Ja mislim, da ne bi bilo lose ovo probati.
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
Ne, Atalanta je igrala 3-4-2-1 i mislim da nebi bilo loše probati.
Ovako:
Dollaruma
Musa-Boni-Rom
Conti-Tenk-Biglia-RR
Suso-Hakan
Silva/Kale/Cutrone
Ovako:
Dollaruma
Musa-Boni-Rom
Conti-Tenk-Biglia-RR
Suso-Hakan
Silva/Kale/Cutrone
I ja mislim da bi vam to najbolje pasalo
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
čisto da se zna da je seks zabio večeras 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sto sam znao da ces ti ti prvi napisati
- Romagnoli13
- Kontakt:
RR i SexySilva strijelci večeras.Taman da sutra ako Bog da u dobrom raspoloženju stignu u Milano. I imat' će vremena da se malo i odmore, prije početka pripremanja za meč protiv Lazia. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
ne znam, baš čudno što si to pomislio 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Al bas je golcinu zabio
- Romagnoli13
- Kontakt:
Taj gol(kakav god da je) drži ih u borbi za prvo mjesto, jer Švicarci su i dalje bez kiksa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Moj Mukso, kolika je **** u Milanu moramo se radovati kad zabije za Portugalmuxa je napisao/la:Al bas je golcinu zabio![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma momak je talenat i ne sumnjam u njega, al moram malo lozit ropeTa
samo ti loži, a momak zabija li ga zabija 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Čekamo ga, ne pročepi li protiv Lazija, zabrinut ću se 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
pročepit će Seks već nekad, samo gledajte 
al' ajmo biti malo ozbiljni, ova sezona će biti sezona adaptiranja tako da ćemo morati istrpiti oscilacije u njegovoj igri i bio bih zadovoljan da u totalu zabije petnaestak golova, ali zato očekujem naredne sezone da seks zablista u punom sjaju.
zaćuđujuće da dosad nije bilo povreda sa reprezentacijama, još da do sutra prežive kessie, hakan, conti i donaruma (s tim da će ova dvojica biti na klupi) i to bi bilo to, taman se i jack vratio treninzima pa ćemo imati sve igrače na raspolaganju pred lazio.
susericu i monta ne računam, oni se relaksiraju na tribinama
al' ajmo biti malo ozbiljni, ova sezona će biti sezona adaptiranja tako da ćemo morati istrpiti oscilacije u njegovoj igri i bio bih zadovoljan da u totalu zabije petnaestak golova, ali zato očekujem naredne sezone da seks zablista u punom sjaju.
zaćuđujuće da dosad nije bilo povreda sa reprezentacijama, još da do sutra prežive kessie, hakan, conti i donaruma (s tim da će ova dvojica biti na klupi) i to bi bilo to, taman se i jack vratio treninzima pa ćemo imati sve igrače na raspolaganju pred lazio.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ma oscilirat ce svi,ne samo Silva. Bit ce jos patnje,tako mora.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Najveća briga mi je Biglia, i to ne zbog mogućnosti povrede.Već zbog toga što on dolazi u Milano tek u srijedu navečer.Što bi Montella mogao iskoristiti kao opravdanje da bi počeo sa Montolivom u nedjelju protiv Lazia. I ako je Biglia tek odigrao 120 minuta u novoj sezoni, sa sutrašnjim nastupom taj broj će se malo povećati.rope11 je napisao/la:pročepit će Seks već nekad, samo gledajte
Locateli je na redu da zaigra sljedecu umjesto Montoliva
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
ma igra biglia 100% ako se vrati zdrav iz argentine (skroz sam zaboravio na njegovo postojanje), nema mjestu riziku i kalkulisanju kad igraš protiv lazija, pogotovo ne sa montom i lokatelijem 
vjerujem da će opet igrati sa trojicom stopera, prvi ozbiljni test da vidimo kako će to izgledati.
nego dječak curton can't stop scoring

vjerujem da će opet igrati sa trojicom stopera, prvi ozbiljni test da vidimo kako će to izgledati.
nego dječak curton can't stop scoring
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.