Propala vam je akcija. Svaka cast za cifru, nije to mala stvar, ali generalno propala je. Kad je bila press konferencija, pompezno se najavilo da se moze skupiti, a skupilo se skoro upola manje. Ja vjerujem da nisu bas srecni oni koji su u vrhu cijele ove price
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Koja vam je novogodišnja želja?
Meni da željkan propadne i aylah da kupi nove čarapice
Sretna nova godina
Meni da željkan propadne i aylah da kupi nove čarapice
Sretna nova godina
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
- Kontakt:
Ne bih rekao da im je propala akcija. Nisu uspjeli postici svoj cilj i to stoji. Medjutim, skupili su finu cifru za svoj klub i ono sto se mora pohvaliti kod navijaca i simpatizera Zeljeznicara je da ljudi trenutno konkretno podrzavaju svoj klub. Necu ulaziti u druge stvari, ali mnogi su im dobronamjerni ljudi spremni dati za svoj klub i to je jako bitno. To se vidi i kroz posjetu i kroz ostale prihode od istih. Zao mi je sto je na temi konstantno nadjebavanje, pa objektivnost ispasta. Ima tu i mnogo kompleksa kod pojedinaca sto im ne dozvoljava da kazu kako jest. Neka i podjebavanja i to ima svoju draz, ali treba razgraniciti ono sto je ozbiljno od zajebancije. Cinjenica je da su ovom zadnjom akcijom putem humanitarnog broja za 2 KM lose udarili sami sebi na svoj brend i svoju vrijednost, jer postoje drugi nacini kanalisanja da se dostojanstvenije dodje do sredstava sto svakako ukljucuje i donacije, ali ne bas i na ovaj nacin koji su izabrali. I to je njihova stvar hoce li oni to sebi priznati ili nece. Ko sebe zavarava, sebi pravi problem. Ipak, mora se pohvaliti spremnost i odaziv Zeljovaca da djeluju u interesu svog kluba. Ljudi podrzavaju brojne akcije svog kluba i to je jako lijepo.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑02 jan 2023, 22:57Propala vam je akcija. Svaka cast za cifru, nije to mala stvar, ali generalno propala je. Kad je bila press konferencija, pompezno se najavilo da se moze skupiti, a skupilo se skoro upola manje. Ja vjerujem da nisu bas srecni oni koji su u vrhu cijele ove price
I Velezovci kad su kupovali donatorske karte, a kad su utakmice bile bez publike su konkretno podrzali svoj klub. I taj odaziv publike da cine nesto konkretno za svoj klub treba postovati.
Svi navijaci i simpatizeri bilo kojeg kluba koji su spremni davati, pomagati i na taj nacin doprinositi svom klubu zasluzuju postovanje.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
-
- Kontakt:
Propala je u ocima onih koji su je organizovali. Zacrtali su jedno, a skroz nesto drugo su ispunili, mimo svojih ocekivanja. Generalno, svaka cast svakom navijacu koji ce za dati za svoj klub i marku, a kamoli nesto vise
Nista nije propalo i vjeruj da su svi presretni sa ovim.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑03 jan 2023, 08:23Propala je u ocima onih koji su je organizovali. Zacrtali su jedno, a skroz nesto drugo su ispunili, mimo svojih ocekivanja. Generalno, svaka cast svakom navijacu koji ce za dati za svoj klub i marku, a kamoli nesto vise
Naravno da neće, tu je opština, kanton, federacija i savez. Dok je njih željkan neće propasti.Jugjesamojedan je napisao/la: ↑02 jan 2023, 23:50Sretna nova također, na tvoju žalost ta prva želja ti se nece ostvariti.
-
- Kontakt:
Yebote kad uporediš pomoć politike i vladajucih struktura Željezničaru i evo Čeliku. Oni dobiju od Opštine 800.000 a mi za prošlu godinu citavih 12.000 KM od Grada i gradske upravefks74 je napisao/la: ↑03 jan 2023, 10:03Naravno da neće, tu je opština, kanton, federacija i savez. Dok je njih željkan neće propasti.Jugjesamojedan je napisao/la: ↑02 jan 2023, 23:50Sretna nova također, na tvoju žalost ta prva želja ti se nece ostvariti.

Gdje bi mi vec bili da je s ovom fantastičnom upravom i politika iole na našoj strani, Bog sami zna.
Njih čuvaju sa većim dugom, nego što je vaš. A vama prvo uzimali bodove a onda vas izbaciše iz lige. Evo sada i sa humanitarnim brojem, novinari od toga napravili kao da je to dobra stvar a da je to neki drugi klub napravio oni ni sprdanciju od toga napravili. Zaštićeni su od postojanja i sve što imaju su dobili na guzove.RubikovaKocka je napisao/la: ↑03 jan 2023, 10:46Yebote kad uporediš pomoć politike i vladajucih struktura Željezničaru i evo Čeliku. Oni dobiju od Opštine 800.000 a mi za prošlu godinu citavih 12.000 KM od Grada i gradske upravefks74 je napisao/la: ↑03 jan 2023, 10:03Naravno da neće, tu je opština, kanton, federacija i savez. Dok je njih željkan neće propasti.Jugjesamojedan je napisao/la: ↑02 jan 2023, 23:50
Sretna nova također, na tvoju žalost ta prva želja ti se nece ostvariti.. Od kantona 0 prošle godine, za 2021g. dobili 5.000 KM
Gdje bi mi vec bili da je s ovom fantastičnom upravom i politika iole na našoj strani, Bog sami zna.
Nema toga u Borcu, ne treba...
Je8es klub u kojrm svaka tri mjeseca se izmisljaju kojekakve akcije i zavlaci ruka u dzepove simpatizera. Samo se promijeni ime i deri levate... sad cener, sad dvica... a nove obaveze samo pristizu
Evo, bicu vidovit i reci cu da pred kraj licenciranja ce da se pojave bivsi igraci i treneri kojima dugujete
i onda nece biti akcije prikupljanja para vec prebrojavanje krvnih zrnaca
jesu li dovoljno plava, da li je nestalo plave dnk kod tih likova

Sa srecom, i valjda ce Zeljkovic i ove godine da vas pocasti licencom za PL
Je8es klub u kojrm svaka tri mjeseca se izmisljaju kojekakve akcije i zavlaci ruka u dzepove simpatizera. Samo se promijeni ime i deri levate... sad cener, sad dvica... a nove obaveze samo pristizu

Evo, bicu vidovit i reci cu da pred kraj licenciranja ce da se pojave bivsi igraci i treneri kojima dugujete

Sa srecom, i valjda ce Zeljkovic i ove godine da vas pocasti licencom za PL

- svrakino1921
- Kontakt:
ČlanstvoPOSTANI ČLAN
3/12.826
Aktivnih članova od 01.01.2023.
Idemo plava braco
U 2023 prebacit ovih 12 826 i ponovo dokazat ljubav i vjernost svom klubu
GOLEM SI ZELJO
3/12.826
Aktivnih članova od 01.01.2023.
Idemo plava braco
U 2023 prebacit ovih 12 826 i ponovo dokazat ljubav i vjernost svom klubu
GOLEM SI ZELJO
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ima im ko recivlakanje je napisao/la: ↑03 jan 2023, 11:07Nema toga u Borcu, ne treba...
Evo, bicu vidovit i reci cu da pred kraj licenciranja ce da se pojave bivsi igraci i treneri kojima dugujete![]()
i onda nece biti akcije prikupljanja para vec prebrojavanje krvnih zrnaca
jesu li dovoljno plava, da li je nestalo plave dnk kod tih likova
![]()
Sa srecom, i valjda ce Zeljkovic i ove godine da vas pocasti licencom za PL![]()
ko vama posudi 300 hiljada pred licenciranje
Stariji si i postujem tvoje godine, al ovo sto ti radis je klasicno spamanje teme. Ne znam zasto se administracija ne oglasi po ovom pitanju il ti bar skrene paznju.
-
- Kontakt:
Dino bi se mogao vratiti kuci u Siroki kako cujem s obzirom da je Valincic jako blizu transfera u RijekuAvantiBL je napisao/la: ↑02 jan 2023, 21:40Nema potrebe za vrijeđanjem, ja skidam kapu za akciju i rekordno skupljanje para, moja poenta je bilo da ste pričali da treba 300 000 za sponzorstvo, a kad niste skupili, e onda je i 150 000 dovoljno. Žalosno je da je tako malena cifra za generalno sponzorstvo, ipak je to klub koji će danas sutra nositi ime tog sponzora po Evropi, i gdje je 150 000 dovoljno za 3-4 mjeseca da pokriješ plate (sa prosječnim igračima) i režije. Međutim, isto tako si svjestan da je to samo trenutno gašenje vatre, neće poreska vječno odgađati plaćanje, sada ste gurnuli stvari pod tepih i mirni ste nekih 6 mjeseci do novog roka, a šta onda? Ponovo humanitarni broj? Sad je prošao, sledeći put nećete skupiti ni 10% od ove cifre.Mire88 je napisao/la: ↑02 jan 2023, 11:18CaizCoin je trebao 150k da uplati i to nije uradjeno. TM je organizovao akciju da se "udupla" ta cifra. Skupljeno je 52% ili 157k sto je i dalje ispunilo sumu potrebnu da se postane generalni sponzor. Jedina greska je bila sto su se u ovoj akciji asocirali sa klubom sto je izazvalo revolt medju nekim navijacima. Ljubav istinsku prema klubu i ono sto nosimo u srcu ne treba porediti sa nesposbnoscu ljudi u upravi koji su jedva docekali novu sadaku od opcine kako bi se promovisali nabijem ih na ku.rac... Ismijavati najjacu i najvecu grupu u BiH sto su skupili jednu zavidnu svotu novca za 15 dana da bi pomogli svom klubu i na kraju postali generalni sponzor kluba je krajnje smijesno, jer da je klub iz BL u slicnoj situaciji i da napravi neku akciju za spas kluba, proslo bi samo kad bi vas Vepar iz Laktaša pogurao sa jedno 90% potrebne cifre direktno iz budzeta![]()
I vidim da ste se raspisali o rasipu u Borcu, polako, sve su to Srbijanci sa visokim platama koji nisu ni blizu opravdali očekivanja. Zakarić se udebljao i nije ni blizu forme u kakvoj je bio kad je otišao od nas, jedino mi je žao Ćorića, mislim da mu je nanijeta nepravda i da je napustio jer je nezadovoljan minutažom (opravdano).
- svrakino1921
- Kontakt:
Na koga si mislio
-
- Kontakt:
ISTUP AJLE ALIMANOVIĆ U NAJMANJU RUKU NIJE UREDU NI PREMA VAMA, A NI PREMA KLUBU IZ KOJEG STE DOŠLI. VAŠ KOMENTAR NA ISTUP DIREKTORICE SARAJEVA ?
Armija navijača iza Veleža i njegova hitorija pokazuje o kolikom se klubu radi,a da bi to znali onda morate znati sve o fudbalu i živjeti fudbal.Ja sam na korektan načinn se rastao sa klubom i nemam namjeru preko medija se prozivati i spuštati na taj nivo.A opet da bi ja komentarisao da li je arhitetkta dobro projektovao zgradu morao bi biti kompetentan i školavan za taj posao.
Malo i Feđa na Aylin račun
Armija navijača iza Veleža i njegova hitorija pokazuje o kolikom se klubu radi,a da bi to znali onda morate znati sve o fudbalu i živjeti fudbal.Ja sam na korektan načinn se rastao sa klubom i nemam namjeru preko medija se prozivati i spuštati na taj nivo.A opet da bi ja komentarisao da li je arhitetkta dobro projektovao zgradu morao bi biti kompetentan i školavan za taj posao.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
NAJVEĆI KLUB U DRŽAVI !Espiritosanto je napisao/la: ↑03 jan 2023, 19:02ISTUP AJLE ALIMANOVIĆ U NAJMANJU RUKU NIJE UREDU NI PREMA VAMA, A NI PREMA KLUBU IZ KOJEG STE DOŠLI. VAŠ KOMENTAR NA ISTUP DIREKTORICE SARAJEVA ?
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Ima ovo:Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 jan 2023, 13:14Bila je sinoc dobra fora, kaze dedo mu umro niko na sahrani nije bio svi otisli Veleza gledatmozes li ovako isjeci dio pred kraj epizode kad je govorio "Veleza mi mog" ?
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pijaćari prestanite ložit gume
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, insimadop, JavierBosnia i 31 gost.