Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
SAD SAM VIDIO YEBO TE ZIVOT KOJI BAKSUZDado je napisao/la:Povrijedio se Dzeko na zagrijavanju![]()
![]()
![]()
![]()
4-6 sedmica evo na Sky-u kažu.Goalgetter je napisao/la:Samo da nije sta ozbiljno.
Ajax je napisao/la:Dzeko nije jos spreman. Samo da ne preforsira da nebi obnovio povredu. Problem je sto sada Dzeko mora igrati svaku kao sto je bilo sa Negredom prosle sezone kada je igrao nedovoljno oporavljen i znamo sta se je desilo. Sve dok Dzeko igra pod rucnom nece biti to to.Rios je napisao/la:Meni odigrao sasvim solidno prvo poluvrijeme,dobio par teskih duela,zaprijetio dva puta,proigrao lijepo saigrace u nekoliko navrata..U drugom se vec izgubio,vjerovatno nije imao snage vise..
Kreten Pellegrini je rekao da je Dzeko spreman da igra 45 minuta protiv Rome a onda ga je drzao 75 minuta u igri kada su svi vidjeli da Dzeko nije spreman. **** mater svoju.DragonGirl je napisao/la:Auuu ne sviđa mi se ovo nimalo, ali to je vjerovatno zbog toga što je u ovim utakmicama maltene bio primoran da igra, u odsustvu Aguera, a onu ranije povredu možda još nije do kraja sanirao, u svakom slučaju nadam se da će se brzo oporaviti!
James Robson @JamesRobsonMEN 10 Min.Vor 10 Minuten
Dzeko limping badly as he walked to the team bus. Not a good sign