Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Drž' se Džeksone 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ja se ipak nadam da će se Džekson brzo oporaviti, čvrst je, nije generalno sklon povredamaAjax je napisao/la:Kreten Pellegrini je rekao da je Dzeko spreman da igra 45 minuta protiv Rome a onda ga je drzao 75 minuta u igri kada su svi vidjeli da Dzeko nije spreman. **** mater svoju.DragonGirl je napisao/la:Auuu ne sviđa mi se ovo nimalo, ali to je vjerovatno zbog toga što je u ovim utakmicama maltene bio primoran da igra, u odsustvu Aguera, a onu ranije povredu možda još nije do kraja sanirao, u svakom slučaju nadam se da će se brzo oporaviti!
#Salihović
Ma sjebali ga protiv Rome vidjelo se da nije mogo u drugom poluvremenu,a utakmica je bila puna tempa nije se mogo sacuvati nikako..Obnovio povredu sto nikako ne valja
Glupo je ovdje bilo koga kriviti, Dzeko je dobio zeleno svijetlo od doktora da se vrati na teren, ali Pele ga je postedio protiv Evertona, a ni protiv Rome nije odigrao cijelu. Znaci, ipak se koliko-toliko pazilo na njega, ali to je to breme sportasa pogotovo u velikim klubovima, ako nema ko drugi igrati ulijeces ti, pa makar ne bio 100% spreman.

yebi ga, a taman je mogao iskoristiti aguerovu povredu i dobiti finu minutazu...Pellegrini says he thinks it's "impossible" for Kompany and Dzeko to play again this calendar year.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trebao je preskociti danasnju utakmicu a ne da se zagrijava dva dana poslje Rome. Sto nisi Silvu uveo 75 min protiv Rome kretenu jedan. Ne znam ne mirise mi ovo na dobro. Za mjesec dana vraca Aguero. Kupit ce nekog jako kvalitetnog napadaca nesto kao Balotelii sto je bio. Negredo ne zeli da se vrati jer ne vjeruje treneru a i dobro je uradio ne fali mu nista u Valenciji. Mozda Bundesliga nebi bila opet lose rijesenje. Mislim da bi se on preporodio u Bundesligi.zgembo89 je napisao/la:Ma sjebali ga protiv Rome vidjelo se da nije mogo u drugom poluvremenu,a utakmica je bila puna tempa nije se mogo sacuvati nikako..Obnovio povredu sto nikako ne valja
Dzeko nije bio spreman protiv Rome. Igrao je jer nisu mogli da igraju ni Aguero ni Jovetic. Znaci igrao je prejaku utakmicu sa previse tempa prebrzo poslje povrede. I ne samo to nego opet poslje dva dana ga je opet gurao od pocetkarope11 je napisao/la:Glupo je ovdje bilo koga kriviti, Dzeko je dobio zeleno svijetlo od doktora da se vrati na teren, ali Pele ga je postedio protiv Evertona, a ni protiv Rome nije odigrao cijelu. Znaci, ipak se koliko-toliko pazilo na njega, ali to je to breme sportasa pogotovo u velikim klubovima, ako nema ko drugi igrati ulijeces ti, pa makar ne bio 100% spreman.

Sasvim logicno da je svima Siti prvi na listi prioriteta i boli Pellegrinija ona stvar da li je Dzeko na 100% ili 50% mogucnosti, ako je dobio zeleno svijetlo od ljekara i ako on pritom nema zdravih napadaca u rosteru, ulijece Dzeko. Naravno, u drugacijim okolnostima bi se vise pazilo na Edinov povratak, al' boze moj, sta sad da se radi. Kao sto rekoh, to je breme koje profesionalni sportasi nose i povrede su sastavni dio sporta.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- DragonGirl
- Kontakt:
Koja ironija...donedavno 4 napadača, klub sa jednom od najvećih konkurencija kada je u pitanju napadački kadar, a sada čovjek sa nedovoljno saniranom povredom primoran da igra jer nema ko drugi i obnovi je... 

- skyisthelimit
Au, od igraca koji nije znao za rijec povreda, do igraca koji u nekoliko sedmica dozivi ono sto nije za zivota.
Nego, nije valjda opet ista povreda tj obnova iste ?
Nego, nije valjda opet ista povreda tj obnova iste ?
15.10 - 15.06 ...
Imao je izbor da gurne nedovoljno oporavljenog Jovetica ili nedovoljno oporavljenog i nesto iskusnijeg Dzeku. Jedino je bitno sta igrac osjeca i sta su slike pokazale. Doktor moze samo predvidjeti dali je igrac dovoljno spreman ali najvaznije je kako se igrac osjeca. Posto se ovdje spominje neko zeleno svijetlo. Mislim da je bio dogovor da Dzeko pocne a poslje ce vidjeti dali ce moci. Jedino mi nije jasno zasto je igrao toliko dugo vremena. Na isti nacin je gurnuo prosle sezone Negreda sa nedovoljno oporavljenom povredom ramena i svi znamo kako se je zavrsilo poslje toga. Mislim da nije postigao gola vise do kraja sezone a Dzeko je to znalacki iskoristio. Zato sam ja ovdje pisao vec desetak dana da se Dzeko ne vraca osim ako nije 100% spreman ( znaci kaze jednostavno da ne moze) jer sam znao da je klubu vazniji rezultat odnosno nastavak lige prvaka nego moguca povreda vecine igraca pa i Dzeke.DragonGirl je napisao/la:Koja ironija...donedavno 4 napadača, klub sa jednom od najvećih konkurencija kada je u pitanju napadački kadar, a sada čovjek sa nedovoljno saniranom povredom primoran da igra jer nema ko drugi i obnovi je...
Kapitenu dragi sto brzi oporavak.
Ma meni je protiv Rome nakon 15 minuta jasna situacija bila. Prikazase Edina on totalno bolnu facu na licu ima i drzi se za clanak i gleda prema klupi. Elem nedovoljno oporavljen ocito.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Moje misljenje je ,da Edin vise nikad nece uhvatiti golgeterski niz u Man Cityu. Trebao je davno otici u drugi klup,cim je vidio da ne igraju na njegove jace strane,vec da se baziraju samo na pojedince,ali pare..... Tako da sam skroz ohladio od Dzeke, tuzno je sto je u najboljim godinama bio ( za nogometasa) a on doveo karijeru skoro do kraja, tesko da ce ikada vise postici 15 + golova u sezonu. Jedino ako promjeni klub,i ako se pononvo preporodi,ali ....

Znaci pauza 4 sedmice. List lijeve noge je u pitanju

Sta je ovo ovako ti boga
znaci ipak nije nista bezazleno, cim ovo cudo nosi.
Aguero, Dzeko i Jovetic, za svo trojicu pauza do naredne godine, bit ce zanimljivo vidjeti kako ce Siti izdrzati ovaj novogodisnji raspored. Sto je najgore, mogao je maksimalno iskoristiti ove povrede, uci u formu i obezbjediti sebi prvu postavu, a ovako nit' ce igrati plus dolazi jos jedan napadac sto ce Dzeku ciniti tek tamo trecim napadacem. Nadam se bar da ce doci neko tipa Negredo, a ne Cavani, Martinez i slicni jer je tek onda najebao.

Aguero, Dzeko i Jovetic, za svo trojicu pauza do naredne godine, bit ce zanimljivo vidjeti kako ce Siti izdrzati ovaj novogodisnji raspored. Sto je najgore, mogao je maksimalno iskoristiti ove povrede, uci u formu i obezbjediti sebi prvu postavu, a ovako nit' ce igrati plus dolazi jos jedan napadac sto ce Dzeku ciniti tek tamo trecim napadacem. Nadam se bar da ce doci neko tipa Negredo, a ne Cavani, Martinez i slicni jer je tek onda najebao.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Novi stari selektorHead je napisao/la:Cim je cuo ko je selektor povrijedio se.

Brz oporavak kapitenu.
Longeta ili ti ga cizma.rope11 je napisao/la:Sta je ovo ovako ti bogaznaci ipak nije nista bezazleno, cim ovo cudo nosi.

Ma ok znam da je cizma, ali nisam znao da se i to koristi za ovakve povrede.
Mislio sam da je obnovio povredu, ali je ipak u pitanju druga noga. Dosle haman na naplatu sve one godine bez povreda, ne moze ni tijelo vjecno trpiti tolike napore.

Mislio sam da je obnovio povredu, ali je ipak u pitanju druga noga. Dosle haman na naplatu sve one godine bez povreda, ne moze ni tijelo vjecno trpiti tolike napore.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Consigliere
- Kontakt:
Neko iz zayebancije poslao Dzeki poruku da su vratili Susica u repku... Frajer se odmah u nogu ranio.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ma dobro ipak je on dosta visok i tezak lik tako da sav napor koji podnosi bez pauza i umor su dosli po svoje. Iako meni vala i ovaj medicinski tim City-a ne ulijeva neko pouzdanje. Svako malo im igraci obnavljaju povrede i stalno se zbog nekih gluposti povrijeduju.rope11 je napisao/la:Ma ok znam da je cizma, ali nisam znao da se i to koristi za ovakve povrede.![]()
Znam da ovo čitaš, a i ti znaš da ublehe lupetaju. Odmori tu nogu koliko treba pa ćemo dalje...
#Salihović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.