zgembo89 je napisao/la:Ma sjebali ga protiv Rome vidjelo se da nije mogo u drugom poluvremenu,a utakmica je bila puna tempa nije se mogo sacuvati nikako..Obnovio povredu sto nikako ne valja
Trebao je preskociti danasnju utakmicu a ne da se zagrijava dva dana poslje Rome. Sto nisi Silvu uveo 75 min protiv Rome kretenu jedan. Ne znam ne mirise mi ovo na dobro. Za mjesec dana vraca Aguero. Kupit ce nekog jako kvalitetnog napadaca nesto kao Balotelii sto je bio. Negredo ne zeli da se vrati jer ne vjeruje treneru a i dobro je uradio ne fali mu nista u Valenciji. Mozda Bundesliga nebi bila opet lose rijesenje. Mislim da bi se on preporodio u Bundesligi.
rope11 je napisao/la:Glupo je ovdje bilo koga kriviti, Dzeko je dobio zeleno svijetlo od doktora da se vrati na teren, ali Pele ga je postedio protiv Evertona, a ni protiv Rome nije odigrao cijelu. Znaci, ipak se koliko-toliko pazilo na njega, ali to je to breme sportasa pogotovo u velikim klubovima, ako nema ko drugi igrati ulijeces ti, pa makar ne bio 100% spreman.
Dzeko nije bio spreman protiv Rome. Igrao je jer nisu mogli da igraju ni Aguero ni Jovetic. Znaci igrao je prejaku utakmicu sa previse tempa prebrzo poslje povrede. I ne samo to nego opet poslje dva dana ga je opet gurao od pocetka

A svi smo vidjeli da covjek jedva igra u drugom poluvremenu protiv Rome poslje 55-60 minuta.