Chinaglia je napisao/la:zavrsit cemo nesto, gradonacelnica Rima je navijacica LazijaRaonffa je napisao/la:Urgiraj Chini da se to odigra, rekao sam da halalim i poraz samo da ih gledam danas![]()
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- senadrosoner
- Kontakt:
Faraone, rekao sam da cemo zavrsit nesto :salut: :kafa:
koliko vidim po prognozi čitav dan će biti haos i kiša, teren će biti takav da bi konj nogu mogao slomiti 
moglo se i za sutra vala odgoditi, bez obzira na utakmicu u četvrtak.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ČestitamChinaglia je napisao/la:Faraone, rekao sam da cemo zavrsit nesto![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- nextterrain
- Kontakt:
rope11 je napisao/la:koliko vidim po prognozi čitav dan će biti haos i kiša, teren će biti takav da bi konj nogu mogao slomiti
Pokriven je teren nekom zaštitom i kiša se slijeva u drenaže, tako da teren neće biti problem, bit će mokar, ali u sasvim dobrom stanju
nasi stizu na Olimpico, ne znam đe su vasi :urnebes: :urnebes: :urnebes:
teska situacija jbg, al bitno je da ce se igrat
bit će dobar na početku, dok ga ne nakvasi kiša za nekih cca dvadesetak minuta 
a koliko vidim nije da pada obična kišica nego je kijametska oluja koja će se zadržati čitav dan, pravo perfektne vremenske prilike da nam se polomi pokoji igrač.
al' ajde ok, bumo vidjeli na šta će to sve ličiti.
a koliko vidim nije da pada obična kišica nego je kijametska oluja koja će se zadržati čitav dan, pravo perfektne vremenske prilike da nam se polomi pokoji igrač.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Hajde bar se nece vidjeti suze navijaca Lazia nakon tekme.
Hajde malo ispehiraj, nisi ima par dana od Contijarope11 je napisao/la:bit će dobar na početku, dok ga ne nakvasi kiša za nekih cca dvadesetak minuta
- nextterrain
- Kontakt:

S ovom postavom smo prošli put igrali 1-1
- Romagnoli13
- Kontakt:
Još su u tom meču za Lazio igrali Anderson, Keita i Biglia. A danas niti jednog od njih nema.Gledajući tako Milan je jači nego u zadnjoj utakmici a Lazio poprilično slabiji.Međutim, za Milan je najveći problem neuigranost.A imam i osjećaj da će neko dobiti crveni karton, s obzirom da nema Palette, tipujem na Montoliva jer je prespor i dva tri zakašnjela starta i ode on u svlačionicu.
Na vremenske uslove se ne treba žaliti, šta je tu je.Isti su uvjeti za obje ekipe.
Na vremenske uslove se ne treba žaliti, šta je tu je.Isti su uvjeti za obje ekipe.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Uslovi na stadionu izgledaju sasvim ok, i čini mi se da kiša ne pada.
Ima li neka izjava Montele poslije tekme
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ima.Više manje priznao je da je kriv, i da će u četvrtak već igrati sa tri igrača u zadnjoj liniji.maldini3 je napisao/la:Ima li neka izjava Montele poslije tekme
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bilo bi vrijeme da počnje sa njim i Kalinićem vjerovatno.Jer Austria i nije neki bauk od ekipe, ali za o ovaj Milan koji se i dalje traži svaka ekipa ima dobre šanse za pozitivan rezultat.
Također i Bonucci je kao kapiten i lider preuzeo svoju odgovornost za ovaj poraz.I ne znam po koji zna put ponovio, da im niko ništa neće pokloniti i da se do rezultata stiže samo radom i zalaganjem za sebe i za ekipu.
Također i Bonucci je kao kapiten i lider preuzeo svoju odgovornost za ovaj poraz.I ne znam po koji zna put ponovio, da im niko ništa neće pokloniti i da se do rezultata stiže samo radom i zalaganjem za sebe i za ekipu.
"Bio je to veoma ružan poraz sa mnogo negativnih stvari. Mi smo potpuno pali psihički i oni su preuzeli kontrolu meča. Lazio je igrao veoma dobro i bili su dobro koncentrisani u završnicama napada. Nismo mentalno bili jaki da se vratimo u susret. Istina je da je Lazi u ovom trenutku kao tim bolji od nas jer nisu imali mnogo promjena u sastavu tokom ljeta. Ono što smo danas naučili je da još uvijek nismo spremni da se takmičimo s najboljima u Italiji. Na individualnom nivou mogu reći da su Lucas Biglia i Montolivo bili na svom nivou, a ostali kao da nisu bili prisutni", rekao je Montella.

- LegendKiller
- Kontakt:
Ono što nas treba da brine jeste činjenica da Montela ništa nije naučio iz ovog poraza. Kaže čovjek da bi opet isto uradio, a još uz to mu Monto i Biglia dobro odigrali. 
drugovi milanisti, treace (peace) :mrgreen: :kafa:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.