FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ibraković je bolji trener od Jovića, iako ni on nije ništa posebno.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Joj kad se sjetim onih izjava pred finale kupa: " Ibrakovic je i ljepsi i pametniji od Osima "avlami97 je napisao/la:Ibraković je bolji trener od Jovića, iako ni on nije ništa posebno.
Ljepotan nema sta
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- storm_raider
- Kontakt:
Mislim da je Jovic bolji trener od Ibrakovica, ali to je sve u 5 deka. Ako nista nije ljepsi. 
Sport je lijek za tijelo i duh.
jovicev najveci domet je titula prvaka,a ibrakovica ne ispadnje iz ligeavlami97 je napisao/la:Ibraković je bolji trener od Jovića, iako ni on nije ništa posebno.
zalicete za jovicem,ako vas ibrak preuzme
Ok snosi dio krivice i jovic,kao trener.Ali i i graci.Dobice kazne od strane uprave i treba,ali veca ce im kazna biti od nas.Linija je podvucena i njima je dato na znanje.Nema vise niko KREDITA da se igra sa svetim dresom.FCS.HZ
Husref je novi trener slobodno to objavite. Dino je za Husrefa iako on ne odlucuje ima najvise istomisljenika koji odlucuju. A i nije puno ljudi protiv Husrefa.
Izgleda da je uprava konacno poslusala glas razuma i ocekuje se vrlo brzo(mozda vec sutra) da se zvanicno izadje sa tim da je novi stari trener Musemic
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jedino logično rješenje u ovom trenutku je Husref Musemić, sva ostalo su samo ako isti ne prihvati. Na kraju sa bodom iz Srebrenika pobjegosmo pratiocima 
- theprodigy
- Kontakt:
mislite da ce musemic ako dodje napraviti bolji rezultat od jovica? **** ovo, kad svaki forum zna ko je novi trener, iskreno nadam se da musemic nece doci, samo zbog ovih mahalasa
Ja bih od meraka stavio 2 na zvijezdu...............sekac je napisao/la:ma nemoj se ti brinuti nego ču se radovati što dosad nisam, bio sam neutrala al odsad nisam, nego samo uživajte a kad tad bit če i za mene nešto da vas gnjavimpile87 je napisao/la:Jasta nego kuku se nama kad ti budes navijao protiv nassekac je napisao/la:samo lakopo
odoh sad malo do kladionice da nešto bacim pa nastavljamo diskusiju poslije "pantelijini potomci"
AminPL BiH -1 je napisao/la:Husref je novi trener slobodno to objavite. Dino je za Husrefa iako on ne odlucuje ima najvise istomisljenika koji odlucuju. A i nije puno ljudi protiv Husrefa.
1946
Husref je carobnjak, koji ce za svaki svoj kiks imati alibi da mu je Jovic ostavio losu ekipu.theprodigy je napisao/la:mislite da ce musemic ako dodje napraviti bolji rezultat od jovica? **** ovo, kad svaki forum zna ko je novi trener, iskreno nadam se da musemic nece doci, samo zbog ovih mahalasa
Meni je bas dosadno svake druge godine gledati istog lika na klupi FKS, voli on klub i sve to ali ...
MUSEMIC NA CELO BORDO NACIJE!!! 
Ali nece doci jer mu se duguje bruku para.., ja drugog ne zelim kako god mi sad tesko mozemo do titule...cccc
Ali nece doci jer mu se duguje bruku para.., ja drugog ne zelim kako god mi sad tesko mozemo do titule...cccc
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
RAZOČARAO SI ME BRATEDevilS je napisao/la:MUSEMIC NA CELO BORDO NACIJE!!!
Sarajevo ljubavi moja!
Sto brate sto zelim musemica na celo, eto daj mi ti jedan pr trenera? 
- theprodigy
- Kontakt:
.DevilS je napisao/la:Sto brate sto zelim musemica na celo, eto daj mi ti jedan pr trenera?
Zadnja izmjena: theprodigy, dana/u 17 mar 2013, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sto sad to odjednom sta jel trebam da se svadjam stalno ja se nikom ne ulizujem pogotovo ne njima tako da ne vidim cemu ta prica odjednom? 
Ma uredu je ne mora mene niko ovdje nesto voliti itd ja se ne ulizujem samo im cestito na pobjedi mi smo sebi krivi za jucerasnji poraz ako cemo realno naravno JOVIC najvise, pa onda i igraci..
Ma uredu je ne mora mene niko ovdje nesto voliti itd ja se ne ulizujem samo im cestito na pobjedi mi smo sebi krivi za jucerasnji poraz ako cemo realno naravno JOVIC najvise, pa onda i igraci..
- moustapha
- Kontakt:
Samo Husref dolazi u obzir.
Zadnja izmjena: moustapha, dana/u 17 mar 2013, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
#divovi
GNJIDE SE GAZE GNJIDE SE NE POŠTUJU, ŠTA ONI TEBI RADEDevilS je napisao/la:Sto sad to odjednom sta jel trebam da se svadjam stalno ja se nikom ne ulizujem pogotovo ne njima tako da ne vidim cemu ta prica odjednom?
Sarajevo ljubavi moja!