FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sto ovima njihov Odovic sredi 3 boda.Satro ovakve greske se nesmiju ponavljati.
GADI MI SE OVO SVE VIŠE I VIŠE REKAO SAM DAVNO ASTRI DA BOG DA IZ LIGE ISPALI **** VAS ŽELJOabelos je napisao/la:Sto ovima njihov Odovic sredi 3 boda.Satro ovakve greske se nesmiju ponavljati.
Sarajevo ljubavi moja!
Znam brate sve si ti upravu , ali hajde ja nisam tako naucen, odgojen da se tako ponasam prema ikome to je nijov odgoj, i sve ne prema meni neg prema svim navijacima bordo tima ako lazem ispravi me beze se mi prepiremo ha ya...sekac je napisao/la:GNJIDE SE GAZE GNJIDE SE NE POŠTUJU, ŠTA ONI TEBI RADEDevilS je napisao/la:Sto sad to odjednom sta jel trebam da se svadjam stalno ja se nikom ne ulizujem pogotovo ne njima tako da ne vidim cemu ta prica odjednom?
Ma uredu je ne mora mene niko ovdje nesto voliti itd ja se ne ulizujem samo im cestito na pobjedi mi smo sebi krivi za jucerasnji poraz ako cemo realno naravno JOVIC najvise, pa onda i igraci..
Nego sta cemo mi sad dalje reci ti meni sad sljedi Olimpic?
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- Ultras1921
- Kontakt:
Evo vidis ovog Ultrasa bez razloga ustvari sa namjerom dolazi da otpocne provokacije pa jeboga dan cemu to vise vodi haj mi reci?
vidiš šta ti ja pričam brate dođu seru onda poture one fine koje svi poštuju Džole-dinolj i oni kao fini a koriste ovu dvojicu a ovamo seru do besvjesti.DevilS je napisao/la:Evo vidis ovog Ultrasa bez razloga ustvari sa namjerom dolazi da otpocne provokacije pa jeboga dan cemu to vise vodi haj mi reci?
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 17 mar 2013, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
pravo pitarsko dijete....sekac je napisao/la:boli te **** pravopisni lektoru idi pa uči ti mene ne interesuje.Ultras1921 je napisao/la:nauci kad ide ć, a kad č...
Ma neka seru do mile volje sinoc sam reko da vise me ne zanima oni ba nas sanjaju. 
Dijete nisam mogao bi ti biti ćaća možda po godinama ali dobro da ne uvrijedim tvoju personu stariji sam od tebe sigurno!jug-onostalgicar je napisao/la:pravo pitarsko dijete....sekac je napisao/la:boli te **** pravopisni lektoru idi pa uči ti mene ne interesuje.Ultras1921 je napisao/la:nauci kad ide ć, a kad č...
Sarajevo ljubavi moja!
Pricaju o pravopisu oni sto su dizali parole na kojim je pisalo da "pruga krece" 
Komplex je ćudo navijaju gazi gazi gazi pitare kao da sa nama igraju hahahaha a tek ono sudija sviraj kraj, šteta zamalo da ih glačam.DevilS je napisao/la:Ma neka seru do mile volje sinoc sam reko da vise me ne zanima oni ba nas sanjaju.
Sarajevo ljubavi moja!
sekac i ostali ljudi bolje ne pricati sa njima ne zasluzuju oni to samo pojedinci ona cura kod njih, chamipions i jos para momaka avlami i ne znam imali vise iko ostali su bas dno.
, nazalost ali neka oni su sampioni moramo to shvatiti a fol pricaju kako smo prijatelji sinoc i sl ma dosta je meni tih lazi ba.
Brate toliko su pismeni da im na zvaničnoj Željo igra sa Olimpijom 31 Novembra zato ne raspravljam o tome.LFC1892 je napisao/la:Pricaju o pravopisu oni sto su dizali parole na kojim je pisalo da "pruga krece"
Sarajevo ljubavi moja!
Znam za tvoj odgoj ali te molim nemoj više ići na njihovu stranicu i pokazivati našu veličinu da im čestitaš ne zaslužuju to nakon onog juče brate molim te . znam ja da ti nisi zlonamjeran ali oni .......... čast izuzecima.DevilS je napisao/la:sekac i ostali ljudi bolje ne pricati sa njima ne zasluzuju oni to samo pojedinci ona cura kod njih, chamipions i jos para momaka avlami i ne znam imali vise iko ostali su bas dno., nazalost ali neka oni su sampioni moramo to shvatiti a fol pricaju kako smo prijatelji sinoc i sl ma dosta je meni tih lazi ba.
Sarajevo ljubavi moja!
Ama bas svaku tekmu oni psuju sarajevo i pitare allahu dragi sta je njima vise? 
sekac necu budi bez brige.
sekac necu budi bez brige.
- vendeta1921
- Kontakt:
Smijesno ma nema bas uzivotu se nisam ovoliko ismijo... 
Bez jakog Sarajeva nema jakog Želje i obrnuto pa mi pricali sta pricali to je poenta svega 
Željeznicar za život cijeli !
-likusa je napisao/la:Bez jakog Sarajeva nema jakog Želje i obrnuto pa mi pricali sta pricali to je poenta svega
E ova djevojka je najbolja od kona definitvno pa onda ostali stvarno @likusa kapa do poda...
Raja ko prvo, nikad mi nije rekla nista stvarno si extra i zato te gotivim da su bogdor svi ovakvi...
- storm_raider
- Kontakt:
@DevilS, ti si stvarno dobar decko. Meni je zao uvijek kada vi imate probleme. Nemojte biti djeca, komsijskog dobronamjernog zezanja je uvijek bilo. Sta bi ovaj lijepi grad bio bez toga. Znam ja da nasi pretjeraju (i vasi forumski borci bi isto tako) i da ima nervoze kod vas nakon ovih problema, ali postojace i Sarajevo i Zeljo i igrace u Europi i uzimati titule i kada ne bude mene, ni vas. Pozdrav svim normalnim navijacima Sarajeva i sretno u nastavku sezone.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Trenutno korisnika/ca: Anex, bvsic, ebi46, jurisicduska, nedimmmm1337, PapakIzSa i 21 gost.