FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Dobro ste prosli,gdje su sad oni sto su pricali da ce se Atletico samo branit
.

-
- Kontakt:
ćikuLillard je napisao/la:Dobro brate, skuzili smo nakon petog puta ..Amar Dzeko je napisao/la:Barca smajlic

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Iniesta i Messi nisu postojali,sasvim logicno da ni Barcelona nije igrala niti mogla nesto kad ti tako kljucni igraci podbace ,5x utakmica kako ovaj stopa Messija,kapa dole Simeone
Iniesta izgubio lopti ko da je igro na Piroti majkemi konto sam u par momenata da je teren neravan,kolko je covjek losih pasova imao,uzasno los bio,krimiminalan,ali dobro bar je nesto radio,Messi jednostavno kao da je svlacionici ostao 0 bodova

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ispadanje od boljeg tima iz obadvije utakmice i odmah skoro svi navijači Barcelone sa foruma psuju sve svojim igračima i neće više pratiti njihove utakmice. Kakvi ste vi to navijači? Jednostavno Atletico je bio bolji. Diego Simeone je izrastao u velikog trenera i još veći uspjesi su pred njim.
-
- Kontakt:
messi pretrcao 63 metra za citavu utakmicu a protiv reala 20 kilometara,stojim iza toga da ovaj jadni trener nemoze psihicki pripremit i nabrijat igrace za ovako vaznu tekmu,sramota,alves nam stvorio 8 kontri svaki centarsut u gol aut mamu mu **** istetoviranu,a ovi madrizani sto se nasladjuju,jadno je sto ni real ni atletiko nece osvojit ni jedan trofej,u kupu cemo razbiti real oni su nasa stalna musterija,a atletiko ce do zadnjeg kola kiksati bodove,veceras su se max istrosili,upamtite moje rijeci...
Zar je neko rekao da nisu bili bolji? Ljudi su ih ubili, zgazili - činjenica!celikmilan je napisao/la:Ispadanje od boljeg tima iz obadvije utakmice i odmah skoro svi navijači Barcelone sa foruma psuju sve svojim igračima i neće više pratiti njihove utakmice. Kakvi ste vi to navijači? Jednostavno Atletico je bio bolji. Diego Simeone je izrastao u velikog trenera i još veći uspjesi su pred njim.
Jbeš poraz, toga je uvijek bilo i bit' će, al' večerašnji pristup igri je meni dig'o tlak milion, šetanje i češkanje po mudima cijelu tekmu, dajj molim te.
Mislim da je ovaj Tata Martino najveci promasaj trenerski posljednjih godina u Barci..Barcu simpatisem,ali Atletiko zasluzeno ide dalje..Slazem se s nekim postovima,osvjezenje igrackog kadra potrebno,ali prvo novi trener..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
koliko su mi srece donijeli nema sanse da mogu vrijedjat ove ljude, ali kakav su samo pristup imali stvarno je bolno gledati, i prvi put mi nije bilo zao sto smo ispali iz lp ...
I da dodam sigurno se vracamo jaci iduce sezone
I da dodam sigurno se vracamo jaci iduce sezone

Zadnja izmjena: xaves, dana/u 09 apr 2014, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bice nepravda ako ikako udje u 3 kandidata za Zlatnu loptuLenBias je napisao/la:izgubi messi jos jednu zlatnu loptu

Ronaldo - Isco - Bale
Ne mogu opisati koliko mi je drago sto je Atletico prosao,realno su bolja ekipa i vise nego zasluzeno su prosli.Jedina zal mi je sto nisu zabili koji pogodak vise.
Barcelona je trula momcad.Ekipa koja igra u proslosti.
Jedini igrac koji je odigrao vrhunski obe utakmice je Neymar.Skidam tom momku kapu.Gine na terenu , trci, tuce se i stvara prilike.
Messi je flopina ovog dvomeca.Ne mogu da vjerujem da nema motiv igrati ove utakmice.Covjek kao da se igra kup utakmica protiv Rekreativa...
Alves je najsmjesniji bek koji je igrao u Barceloni.Ja ne mogu da vjerujem da taj igrac i dalje igra u Barceloni, slicno misljenje imam i prema Mascheranu i Cescu.
Gadi mi se ova Barcelona , gadi mi se nacin igre !!!
Barcelona je trula momcad.Ekipa koja igra u proslosti.
Jedini igrac koji je odigrao vrhunski obe utakmice je Neymar.Skidam tom momku kapu.Gine na terenu , trci, tuce se i stvara prilike.
Messi je flopina ovog dvomeca.Ne mogu da vjerujem da nema motiv igrati ove utakmice.Covjek kao da se igra kup utakmica protiv Rekreativa...
Alves je najsmjesniji bek koji je igrao u Barceloni.Ja ne mogu da vjerujem da taj igrac i dalje igra u Barceloni, slicno misljenje imam i prema Mascheranu i Cescu.
Gadi mi se ova Barcelona , gadi mi se nacin igre !!!
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
mah , **** ti ove baletane , ja sam rekao , prosla su vremena laganog igranja i zajebavanja s loptom , barci treba neka igra kao sto je brazil pokazao na kupu konfederacija . Xavi lagano penzija , Iniesta moze biti taj neki mali kotacic u toj ekipici , a koliko god ja volim Messija , hodanje ne oprastam . Hoces 20milki godisnje da hodas po terenu u najvaznijoj utakmici u sezoni , koliko god ti dobro odigras prethodno , moras vise truda pokazati u ovakvim utakmicama. Eto imaju sansu da se dokazu do kraja sezone u kupu i prvenstvu , hoces-neces .
Treba odmah naci trenera , reci mu pravi plan i program , spisak igraca i lagano .
Fabregasa vratit Arsenalu za tih nekih 25-30milki , Alvesa produziti u PSG na fashion week , Pinta u mirovini tako i sudije , sto kazu , nema penala , nema pobjede . Zalosno al istinito , cim udju u 16 gledaju da padnu i traze penal , umjesto da gledaju da postignu taj **** gol pa ako te udari , udari .
Vi uzivajte s nasladjivanjem , bio sam navijac Barce i kad suu zavrsavali 6. u prvenstvu , mogu i kada ispadnu od super borbene ekipe u 1/4 finala lige prvaka .

Treba odmah naci trenera , reci mu pravi plan i program , spisak igraca i lagano .
Fabregasa vratit Arsenalu za tih nekih 25-30milki , Alvesa produziti u PSG na fashion week , Pinta u mirovini tako i sudije , sto kazu , nema penala , nema pobjede . Zalosno al istinito , cim udju u 16 gledaju da padnu i traze penal , umjesto da gledaju da postignu taj **** gol pa ako te udari , udari .
Vi uzivajte s nasladjivanjem , bio sam navijac Barce i kad suu zavrsavali 6. u prvenstvu , mogu i kada ispadnu od super borbene ekipe u 1/4 finala lige prvaka .

mandrax nemoj da se sikiras puno - stipu malo ove ublehase nek proslave a navijacima atletika (ako ih ovdje ima) cestitke za zasluzenom prolazu.mandraX je napisao/la:Zar je neko rekao da nisu bili bolji? Ljudi su ih ubili, zgazili - činjenica!celikmilan je napisao/la:Ispadanje od boljeg tima iz obadvije utakmice i odmah skoro svi navijači Barcelone sa foruma psuju sve svojim igračima i neće više pratiti njihove utakmice. Kakvi ste vi to navijači? Jednostavno Atletico je bio bolji. Diego Simeone je izrastao u velikog trenera i još veći uspjesi su pred njim.
Jbeš poraz, toga je uvijek bilo i bit' će, al' večerašnji pristup igri je meni dig'o tlak milion, šetanje i češkanje po mudima cijelu tekmu, dajj molim te.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
- Kontakt:
Ne kažem ja da ne treba psovati. Ja psujem svojim Milanezima skoro svaku utakmicu ali nikada nisam rekao da ih neću više pratiti. I kod nas je glavni krivac naše rukovodstvo koje nije dovelo adekvatna pojačanja.mandraX je napisao/la:Zar je neko rekao da nisu bili bolji? Ljudi su ih ubili, zgazili - činjenica!celikmilan je napisao/la:Ispadanje od boljeg tima iz obadvije utakmice i odmah skoro svi navijači Barcelone sa foruma psuju sve svojim igračima i neće više pratiti njihove utakmice. Kakvi ste vi to navijači? Jednostavno Atletico je bio bolji. Diego Simeone je izrastao u velikog trenera i još veći uspjesi su pred njim.
Ma dobro te za stare zasluge...Messi, Iniesta i Xavi i ostali su donijeli toliko toga Barci da mogu šetati još dvije godine - imaju toliko kredita, ali to je mač sa dvije oštrice što smo mogli i vidjeti maloprije (a i citave ove sezone)....mada se ni od starih zasluga danas ne živi.xaves je napisao/la:koliko su mi srece donijeli nema sanse da mogu vrijedjat ove ljude, ali kakav su samo pristup imali stvarno je bolno gledati, i prvi put mi nije bilo zao sto smo ispali iz lp ...
Ali potreban je profi trener koji ce ih natjerati da ginu i grizu na terenu. Tata je cirkusant....a prije toga rastjerati nekoliko krpelja koji su davno ispuhali.
2011/2012:
Chelsea - Barcelona 1:0, Messi nije zabio
Barcelona - Chelsea 2:2, Messi nije zabio, asistirao za jedan gol
2012/2013
Bayern Munchen - Barcelona 4:0, Messi nije zabio
Barcelona - Bayern Munchen, Messi nije igrao
2013/2014
Barcelona - Atletico Madrid 1:1, Messi nije zabio
Atletico Madrid - Barcelona 1:0, Messi nije zabio
U svim ovim ogledima, Barcelona je okončala nastup u Ligi prvaka
Chelsea - Barcelona 1:0, Messi nije zabio
Barcelona - Chelsea 2:2, Messi nije zabio, asistirao za jedan gol
2012/2013
Bayern Munchen - Barcelona 4:0, Messi nije zabio
Barcelona - Bayern Munchen, Messi nije igrao
2013/2014
Barcelona - Atletico Madrid 1:1, Messi nije zabio
Atletico Madrid - Barcelona 1:0, Messi nije zabio
U svim ovim ogledima, Barcelona je okončala nastup u Ligi prvaka
Pa Atletico je bio u dvomecu za klasu bolja momcad. Nema sumnje. Ali, ovakve stvari od pojedinih igraca, pa smuci mi se kad vidim da preko qrca igraju, a igraju za polufinale CL.
I Tata takodjer, alibi trener koji je dokazao da je nedorastao za Barcelonu. Eto, mozda na kraju osvoji 1 trofej, ali nista vise od toga. Ligu mozemo otpisat vec sam rekao. A i zivo me zaboli za istu kad i njih ne briga puno.
I Tata takodjer, alibi trener koji je dokazao da je nedorastao za Barcelonu. Eto, mozda na kraju osvoji 1 trofej, ali nista vise od toga. Ligu mozemo otpisat vec sam rekao. A i zivo me zaboli za istu kad i njih ne briga puno.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ako osvoji SP nece je izgubiti, ali sa ovakvim pristupom vjerujem da Avdija nece imati vecih problema da ga zaustavi.LenBias je napisao/la:izgubi messi jos jednu zlatnu loptu
- Titova-Juga
- Kontakt:
Za ovaj dvomeč je dovoljno samo reći kako je Barca u isti ušla kao da se radi o nekoj prijateljskoj utakmici a Atletico kao da se bori za vlastiti život. Tako je bilo na terenu i bolji klub je prošao dalje.
Mogu misliti kako je tek vama navijačima Barcelone gledati ovo šetkaranje po terenu pogotovo velikih zvijezda.
BLJAK na kvadrat !!
Mogu misliti kako je tek vama navijačima Barcelone gledati ovo šetkaranje po terenu pogotovo velikih zvijezda.
BLJAK na kvadrat !!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Treba napomenuti da je Busquets odigrao presudnu ulogu kod onih topovskih napada u prvih 20 minuta.Covjek toliko nonsarlantno igra da je to za nevjerice.Pa covjece jel iko rekao ovim igracima da se lopta smije nabiti i tako "ocistiti" prostor ispred svog gola.Pinto je klasicni klaun , ja i dalje ne mogu da vjerujem kakav kloc brani u Barceloni.
99% sam siguran da Barca nece osvojiti ni jedan trofej ove sezone.Ova ekipa nema snagu,mentalitet i motiv da osvoji neki trofej.Sve sami istroseni igraci koje jaka taktika sazvace.
Svjetla tacka odbrane je ponovno bio Alba koji sparta u oba smjera ali i to je bez ikakve koristi kada nema kome ubaciti loptu , odigrati dupli pas , jer se apsolutno sve svodi na kruzenje oko gola i smaracinu...
99% sam siguran da Barca nece osvojiti ni jedan trofej ove sezone.Ova ekipa nema snagu,mentalitet i motiv da osvoji neki trofej.Sve sami istroseni igraci koje jaka taktika sazvace.
Svjetla tacka odbrane je ponovno bio Alba koji sparta u oba smjera ali i to je bez ikakve koristi kada nema kome ubaciti loptu , odigrati dupli pas , jer se apsolutno sve svodi na kruzenje oko gola i smaracinu...
Johnny b, how much there is to see
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.