Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Ponos Torina » 08 dec 2012, 12:47

King Kenny je napisao/la:Shelvey ni u kom slucaju ne smije u spic,vidjeli smo kako se snalazi pred golom :roll: ...kad vec forsiramo mlade nade (Raheema,Wisdoma,Susa) onda i u vrh ubaciti Morgana,Yesila ili Ngooa pa kud puklo da puklo.
Htio ili ne Shelvey ce sutra igrati laznu 9-tku tako je Rodgers rekao,nije Messi ali ce posluziti....Mada bi ja volio da gurne Assaidija kao laznu 9 -tku lik je to vec igrao nekoliko puta u Herevenu a igrao je iza napadaca bruku utakmica tako da bi on bio najbolje rijesenje...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 08 dec 2012, 12:48

Brendan Rodgers to start Jonjo
Shelvey upfront vs westham in the
"false number 9" role (Echo)
:roll:

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 08 dec 2012, 12:49

Strahobalno :lol: :mrgreen: bice klasicno kruzenje oko gola bez imalo konkretnosti,al hajd vidjet cemo...mozda nas sunce sutra obasja na Upton parku :mrgreen: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 08 dec 2012, 12:52

Liverpool je u zadnjih 7 gostovanja na Upton Parku upisao 5 pobjeda postigavsi 14 golova.

Malo motivacije za sutra :mrgreen:

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 08 dec 2012, 13:36

Liverpool preparing £5m swoop for Samaras after Celt impresses in Champions League :D

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z2ESmxqmzy" onclick="window.open(this.href);return false;

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 08 dec 2012, 13:55

Ozren je napisao/la:Liverpool preparing £5m swoop for Samaras after Celt impresses in Champions League :D

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z2ESmxqmzy" onclick="window.open(this.href);return false;
Uvijek sam ga gotivio al je poznato da nismo imali baš sreće sa grcima :mrgreen:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 08 dec 2012, 14:02

Najebali smo sutra kako god..Oni ionako igraju onaj klasicni,otocki nogomet a mi desetkovani neigranjem Suareza. Ne pise nam se dobro,bod dobar ko kuca :)
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 dec 2012, 14:31

King Kenny je napisao/la:Strahobalno :lol: :mrgreen: bice klasicno kruzenje oko gola bez imalo konkretnosti,al hajd vidjet cemo...mozda nas sunce sutra obasja na Upton parku :mrgreen: .
Malo morgen :mrgreen: Bit ce opasni napadi West Hema gdje cemo il' primat golove il' jedva se spasavat, kad primimo gol mozda dodjemo do lopte i napravimo napokon neku priliku gdje cemo pogodit precku :lol:

Tako je uvijek kod nas, strah me da nas ne ubiju ko Totenhem prvih 15 minuta, a onda se mi vracamo, mada ce tesko bit bez Luisa, dok je Carton masina na drugoj strani, a jos opasnih imaju tipa Noble, Nolan, Diame...

U odbrani 2 spora stopera, odlicna u skoku, sa jakim bekovima, znaci kornere bolje da ne izvodimo, probat na brze pasove i brzinu Sterlinga isl.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 08 dec 2012, 14:49

Jel igra Carroll sutra ili je povrjeđen ? :D

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 08 dec 2012, 15:23

EBSCO je napisao/la:Jel igra Carroll sutra ili je povrjeđen ? :D
Neće igrati,zadugo je on povrijeđen,jedno 3 mjeseca.
You'll never walk alone.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 08 dec 2012, 15:47

Jedino što Liverpoolu ide u prilog jeste statistika. Liverpool u zadnjih 5 mečeva slavio čak 4 puta. Ukupno na Upton Parku do sada West Ham ima 18 pobjeda, a Liverpool 19.
King Kenny je napisao/la:Strahobalno :lol: :mrgreen: bice klasicno kruzenje oko gola bez imalo konkretnosti,al hajd vidjet cemo...mozda nas sunce sutra obasja na Upton parku :mrgreen: .
I ja mislim da će biti tako. Ni meni se ne sviđa što će Shelvey igrati "lažnu" devetku, al' šta je tu je. Bod k'o kuća. :)
FK Pjetlovi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 dec 2012, 15:52

VolimLiverpool je napisao/la:
Mislim da on svakako ne bi imao pravo nastupa kontra Liverpoola.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 08 dec 2012, 15:54

Monolog je napisao/la:
VolimLiverpool je napisao/la:
Mislim da on svakako ne bi imao pravo nastupa kontra Liverpoola.
Šteta. :mrgreen:
Owen: Loše vođenje u Liverpoolu je uzrok mojih čestih ozljeda u karijeri

Bivši napadač engleske reprezentacije Michael Owen (32 godine) optužio je nepravilno korištenje njegovih usluga u Liverpoolu u mladim danima za ozljede koje su mu upropastile karijeru…

Owen je u rujnu potpisao za Stoke City. Dosad je upisao samo četiri nastupa kao zamjena. Trenutno je izvan pogona zbog ozljede zadnje lože. U pitanju je ozljeda koja mu je obilježila karijeru.

- Prema mom mišljenju, postao sam nogometaš sklon ozljedama jer sam previše igrao u mladim danima. Prerano sam ušao u taj žrvanj non-stop igranja i zbog toga sam platio cijenu. Problem je što želite igrati svaku utakmicu kada ste mladi igrač. No, tu je menadžer koji ima tu odgovornost da pravilno rasporedi vaše nastupe. Menadžeri moraju dobro dozirati utakmice mladim igračima i katkad ih odmarati. Ja sam igrao previše kao mlad igrač u Liverpoolu – smatra Owen, koji je već u svojoj prvoj punoj sezoni, 1997/98, bio najbolji strijelac Premiershipa. Isto je ponovio i iduće sezone, te je konstantno bio Liverpoolov najbolji strijelac. Smatra kako je platio danak stalnom igranju u mladoj dobi, ali i njegovoj brzini.

- Kada je stiglo vrijeme za moj debi u Liverpoolu, bio sam mentalno spreman. Osvojio sam Zlatnu kopačku u Premierligi kao najbolji strijelac u moje prve dvije sezone. No, jedne hladne večeri na Elland Roadu (teren Leeds Uniteda) u ožujku 1999. godine moje tijelo je platilo cijenu zbog prečestog forsiranja do krajnjih granica. Zadnja loža mi se raspuknula na dva dijela i nakon toga više nikad nisam bio isti.

- Moja rehabilitacija je bila ugrožena jer je tog ljeta fizioterapeut napustio klub, koji nije pronašao novog sve do početka iduće sezone. Bez odgovarajuće i redovite zdravstvene skrbi u tom kritičnom razdoblju, bio sam osuđen da me ta ozljeda ograničava u nastavku karijere.

Nakon odlaska iz Liverpoola 2004. godne igrao je za Real Madrid i Newcastle, a 2009. godine pridružio se Manchester Unitedu.

- Prije nekoliko tjedana sam sa velikim zanimanjem pročitao članak o meni, u kojem je menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson konstatirao kako bih bio bolji igrač da sam u ranim danima karijere bio pravilnije vođen. Slažem se u najvećem dijelu sa Sir Alexom, osim upotrebe konstrukcije ''bolji igrač''. Ne mislim da bih bio bolji igrač u spomenutom slučaju, već da bih dulje bio na svom vrhuncu. Nema sumnje da bih osvojio puno više da sam se recimo pridružio Manchester Unitedu kao mladi igrač. Uvjeren sam da bih u tom slučaju puno dulje bio na vrhuncu svoje igračke moći – zaključio je Owen, koji je u Liverpoolu zabio 118 golova u 216 ligaških nastupa. S ''redsima'' je osvojio FA Cup, dvaput Liga Cup i Kup UEFA-e.

Michael Owen je šesti strijelac Premiershipa svih vremena sa 149 golova. U engleskoj reprezentaciji je četvrti najbolji strijelac sa 40 golova u 89 nastupa.
E zato se je plašim što recimo Sterling igra svaku utakmicu. Treba postepeno ići sa njim, al' šta da se radi kad nema ko da igra. :x
FK Pjetlovi

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 08 dec 2012, 15:54

Monolog je napisao/la: Mislim da on svakako ne bi imao pravo nastupa kontra Liverpoola.
Jos jedna greska sto se tice Carrolla od strane uprave, kad su slali na posudbu trebali su staviti da MORA igrati protiv Liverpoola.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 08 dec 2012, 17:08

reds je napisao/la: E zato se je plašim što recimo Sterling igra svaku utakmicu. Treba postepeno ići sa njim, al' šta da se radi kad nema ko da igra. :x
100x sam reko da 18-ogodišnjak ne može iznijeti sezonu na svojim leđima.
Nadam se da neko krilo ( pa makar to bili Sturridge/Walcott ), dolaze u januaru !
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 08 dec 2012, 17:53

do januara ima jos tako da ne bih da se zamaram tim pricama, vidjet cemo, isto je bilo i ljetos sa dempseyem,siggurdssonom i ramirezom pa nista od njih.

ako sutra primimo prvi go onda nema sanse da pobjedimo, ako zabijemo prvi imamo fine sanse al opet lopta je okrugla. shelvey je barem emni dobro igrao na toj poziciji protiv young boysa. vidjet cemo, evo norwich ubi swanswea, ako ne pobijedimo idu ispred nas :(
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 dec 2012, 17:54

EBSCO je napisao/la:Liverpool je u zadnjih 7 gostovanja na Upton Parku upisao 5 pobjeda postigavsi 14 golova.

Malo motivacije za sutra :mrgreen:
Kakva motivacija, nismo pobjedili dvije uzastopne utakmice tačno godinu dana, sutra će biti x :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 08 dec 2012, 18:06

Karl ‏@Karlton81

#LFC are interested in Sturridge, Ba, Huntelaar & Walcott as previously mentioned.

Karl ‏@Karlton81

And i looks like we're close to signing young Wolves forward Liam McAlinden. #LFC

Karl ‏@Karlton81

Don't be surprised if we sign a Center Half.

Karl ‏@Karlton81

Tom Ince is close to returning to the club, he still lives in the Wirral and holds the club close to his heart. #LFC
nova asistencija incea danas,19 tekmi 13 golova i 9 asistencija
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 08 dec 2012, 18:14

Evo jedna zanimljivost u vezi Charlie Adama :mrgreen:

Liverpool : 37 nastupa, 2 gola.

Stoke : 13 nastupa, 2 gola.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 08 dec 2012, 18:24

Few Lucas Leiva stats against Southampton -

Lucas Leiva made more forward passes (45) in a Premer League game than any player has this season.

Lucas Leiva made 8 tackles against Southampton and won 7 of them. Made 88 passes with 86% accuracy, 51% of them were forward. Ground duels 15 - 8 of which he won. 4 Aerial duels, won all of them.
s lucasom cemo duplo bolji bit
In Europe's top 5 leagues this season, only Juventus (282) have had more shots than Liverpool (278) and Everton (275)
#LFC have now gone 28 consecutive games without a penalty
dok se nekom ne slomi noga necemo dobit penal :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.