Španski savez je izasao u susret zbog kupa i prebacio utakmicu(i barceloni takodje)
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Dakako , 7 dana odmora do prve utakmice s bayernom i prva poslije toga ce opet biti bayern
Španski savez je izasao u susret zbog kupa i prebacio utakmicu(i barceloni takodje)

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Tek sad skonto da El Classico pada na godisnjicu sa curom damn a majku mu jbm 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
auuuu pa zar ces je za godisnjicu sutnutiAmar Dzeko je napisao/la:Tek sad skonto da El Classico pada na godisnjicu sa curom damn a majku mu jbm
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Nemam sad pojma sta da radimL-Train je napisao/la:auuuu pa zar ces je za godisnjicu sutnutiAmar Dzeko je napisao/la:Tek sad skonto da El Classico pada na godisnjicu sa curom damn a majku mu jbm
Ronaldo - Isco - Bale
Ispali starce negdje vani, dovedes trebu kuci iAmar Dzeko je napisao/la:Tek sad skonto da El Classico pada na godisnjicu sa curom damn a majku mu jbm
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Harrison je napisao/la:Ispali starce negdje vani, dovedes trebu kuci iAmar Dzeko je napisao/la:Tek sad skonto da El Classico pada na godisnjicu sa curom damn a majku mu jbm, cak i ako Real zijani imas utjehu
![]()
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Da je kakvo žensko, razumila bi da je svetinja važnija od kojekakvih smiješnih datuma
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Kad ti ka'e biraj, "Madrid ili ja", reci joj "zasto si ne dajes nikakve sanse?" :kava:
Marksizam u skole!
ne slusaj ti njih samo ti zenu cuvaj 
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Najpametnije se riješiti i žena i Madrida,al ne ide jbg 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
De jeebači vratite se temi.
Hoce li Arbeloa biti spreman za polufinale?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Neće, u maju bi se trebao vratiti.
Amare ne slusaj ove +++adzije,hoce da budes suh kao oni,pogotovo ovaj Nedim
Hajd pogodite jel ovaj smajli
melje kavu,kafu ili kahvu ?
Jel se prenose kartoni iz 1/4 u 1/2 ?
Hajd pogodite jel ovaj smajli
Jel se prenose kartoni iz 1/4 u 1/2 ?
Steta citao sam negdje da bi se mogao vratiti ranije,al bar ce Marcelo biti spreman al i on nije nista bolji od Hasisara.Cap17an je napisao/la:Neće, u maju bi se trebao vratiti.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Dobro ti čovjek reče, čuvaj ženu.Ozil10 je napisao/la:Harrison je napisao/la:Ispali starce negdje vani, dovedes trebu kuci iAmar Dzeko je napisao/la:Tek sad skonto da El Classico pada na godisnjicu sa curom damn a majku mu jbm, cak i ako Real zijani imas utjehu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pusti tekmu čuvaj zenu
Koji će ti qrac tekma, neće ti Ancelotti prat' gaće.
On: "Sta ima rucku?"mandraX je napisao/la:Dobro ti čovjek reče, čuvaj ženu.
Ona: "Ne znam, pitaj Ancelottija"
http://www.corazonblanco.com/media/gale ... 34646.jpeg" onclick="window.open(this.href);return false;
:kava:
Marksizam u skole!
Ma ako se vrati, vjerovatno će se vratiti kad budemo igrali uzvrat, što znači da će Carvajal opet igrati u prvoj postavi.emir18 je napisao/la:Steta citao sam negdje da bi se mogao vratiti ranije,al bar ce Marcelo biti spreman al i on nije nista bolji od Hasisara.Cap17an je napisao/la:Neće, u maju bi se trebao vratiti.
A što se Marcela tiče, on po meni ove sezone igra dosta lošije nego inače, čak do te mjere da je Coentrao bolji od njega, pogotovo u defanzivi.
Bekovi su nam najveci belaj. Pogotovo Marcelo koji je pogubljen skroz. Cak i ovakav Coentrao je bolje rijesenje od njega.
Nedostaje Avlaro u defanzivi to se vidi po rezultatima,moze Dani igrati protiv slabijih timova gdje se napada al kad se trazi ozbiljnost nazad tanak je al jos je mlad naucit ce.Trebalo bi proobati sa Ramosom na beku jer steta je da Varane sjedi na klupi treba momka vratiti u formu a to se nece postici tako sto igra jako malo,gotovo nikako a i jako smo tanki sa bekovima malo malo pa neka povreda.Cap17an je napisao/la:Ma ako se vrati, vjerovatno će se vratiti kad budemo igrali uzvrat, što znači da će Carvajal opet igrati u prvoj.emir18 je napisao/la:Steta citao sam negdje da bi se mogao vratiti ranije,al bar ce Marcelo biti spreman al i on nije nista bolji od Hasisara.Cap17an je napisao/la:Neće, u maju bi se trebao vratiti.
A što se Marcela tiče, on po meni ove sezone igra dosta lošije nego inače, čak do te mjere da je Coentrao bolji od njega, pogotovo u defanzivi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.