Pa vidiš da nije brate dragi, moramo pomoći bratu u nevolji, samo se bojim da mu Cristal nije prevelik zalogaj za početak, da ga prvo provozam po Rajlovcu?joker90 je napisao/la:Ako je u Tuzli nije skinuo, nece nigdje..
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hrasno sukovi su ti jeftini, jel ti se to CENTRALA zamjerila? 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ne vodi ga u Rajlovac, tamo jedan bordo brat s ovog foruma red zavodi!Virtu4l je napisao/la:Pa vidiš da nije brate dragi, moramo pomoći bratu u nevolji, samo se bojim da mu Cristal nije prevelik zalogaj za početak, da ga prvo provozam po Rajlovcu?joker90 je napisao/la:Ako je u Tuzli nije skinuo, nece nigdje..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Ne vodi ga u Rajlovac, tamo jedan bordo brat s ovog foruma red zavodi!Mogao bi ga Samke primiti umjesto da sta zabije! Vodi ga u Cristal, da ga samoprozvane umjetnice obrade.

Pa ne piše mu na čelu da je tuzlak

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nece vam dulja produzit, prodat ce se sad za male pare i to je to. Bolje da ste ga nama prodali za 400k eura dok ovako...

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Veliko je pitanje ima li on sada ponuda preko menađera da ide negdje vani a jos vece ima li Sarajevo ponuda za njega od nekog kluba.
U svakom slucaju on ako ima bilo kakvu ponudu za vani neka ide radi sebe i buducnosti, ako sad produzi sa Sarajevom ostat ce u istom, jer ovi su ludi ako misle da ce ga prodati za milione.
Sta ce tek biti sa onim idiotom cucalčem nargila Radovacem da bude, yebo ga onaj sto mu je stavio cjenu od 700.000 €. Vjeciti najbolji mladi igrac lige i talenat.
U svakom slucaju on ako ima bilo kakvu ponudu za vani neka ide radi sebe i buducnosti, ako sad produzi sa Sarajevom ostat ce u istom, jer ovi su ludi ako misle da ce ga prodati za milione.
Sta ce tek biti sa onim idiotom cucalčem nargila Radovacem da bude, yebo ga onaj sto mu je stavio cjenu od 700.000 €. Vjeciti najbolji mladi igrac lige i talenat.
- Zeljeznicar -
Sad je na SkenderijiVirtu4l je napisao/la:Jokeru, radi li još uvijek Cristal u Innu, ako radi vodim Samketa da skine paučinu, obećavam.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Željezničar se ne odbija radi religije, filozofije i načina života 

Zadnja izmjena: pitic, dana/u 03 jan 2017, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Zelju niko ne odbija. Mi smo najveci i najtrofejniji, samo mi odbijamo jer nam se moze i bole nas kurci.
Marin je molio da igra te da uplacuje mjesecno 3000KM na racun kluba, mi smo ga odbili.
Marin je molio da igra te da uplacuje mjesecno 3000KM na racun kluba, mi smo ga odbili.
Pa što niste onda i Jahića odbili kada je tražio onolike cifre
Ono htjeli ste, ali ipak niste 

SRETAN BROJ - 1725
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Odbili smo ga, sad igra za dzaba. Trebao je i on placati da igra, ali mi smo gospodski klub pa smo mu izasli u susret. Ne znam kako nisi upoznat sa tim..
Zar ne dobija cifru prema ugovoru kojeg ima
Dokle je Jahićeva sindikalna procedura 

SRETAN BROJ - 1725
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ne, igra za dzabe ali ce sada placati da bi sjedio na tribinama jer je bio nestasan u prethodnoj godini. Tuzio je sam sebe sindikatu jer je bio bezobrazan, i sam sebe primorao da plati odstetu klubu. Mi, kao gospodski klub, smo insistirali da to ne radi uz javno izvinjenje i gadjanje jajima dok je zavezan za reflektor na sta je on, naravno, velikodusno pristao ali je uz to iskazao enormnu zelju da tuzi sam sebe te da plati odstetu klubu jer nije slusao. Svaka mu cast, zaista ima obraza.
Ima li ikakve šanse da ga vrate oni što su mu potpisali suspenziju
Ono mislim kada su vratili Bogičevića i Stanića što ne bi i Jahića
Pokazali su već da im suspenzije nisu čvrste pa kontam možda Jahić i ima šanse 

SRETAN BROJ - 1725
Hoćemo se kalditi da Vas je odbio?Thetraphak1921 je napisao/la:Zelju niko ne odbija. Mi smo najveci i najtrofejniji, samo mi odbijamo jer nam se moze i bole nas kurci.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
I ti ozbiljno mislis da če Sloboda nakon svega propustit da zadrzi igrača dobroga pod ugovorom??ne kontam vas ama baš nikako!!kazem vam nada umire zadnja al fkt umireVirtu4l je napisao/la:Ne bih da ti kvarim slavlje, ali Sloboda izgleda ima dugovanja prema igračima i na osnovu toga se ugovori mogu raskinuti, još pogotovo ako su onakvi kakve smo nedavno imali priliku vidjeti.NjonjoVam je napisao/la:kako ce se neki razočarati ,svi iz Slobode imaju ugovore važeće,Seljo sigurno nema para da plati obeštećenje za njih.Čak i kada bi igrači htjeli ici na šugavicu qarinq,ima ugovor!!

DRŽAVA TUZLA!!
samocelik je napisao/la:Hoćemo se kalditi da Vas je odbio?Thetraphak1921 je napisao/la:Zelju niko ne odbija. Mi smo najveci i najtrofejniji, samo mi odbijamo jer nam se moze i bole nas kurci.
100% ide zamjena Karić-Popović....Tuzla -Zenica.što jest jest i najrealnija opcija!!
DRŽAVA TUZLA!!
-
- Kontakt:
Sloboda ne misli stati sa stalnim blamiranjem, doveli pojačanje iz pazi sad fk svatovca

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Odbili smo mi njega jer nam se nije svidjela ponuda. Mahala kaze da mu porodice dize kredit te da uskoro stize sa novom. Iz Celika u Zelju je fascinantan napredak, zato se toliko i trudi.samocelik je napisao/la:Hoćemo se kalditi da Vas je odbio?Thetraphak1921 je napisao/la:Zelju niko ne odbija. Mi smo najveci i najtrofejniji, samo mi odbijamo jer nam se moze i bole nas kurci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.