Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Joj Guze brata sto ga zakuca xaaxax
Ako ništa, u ovom crnilu imamo brata Genduzija. Kakav igrač i kakav mentalitet

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nece sad dobit otkaz zbog ponistenog gola i dobre igre zadnji 15 minuta. Steta sto ne preokrenuse skroz.
Cupavi opet najbolji na terenu bio.

Cupavi opet najbolji na terenu bio.
Nadam se da nikad dobit nece.anell je napisao/la:Boli nas qracRajaz je napisao/la:Gubari pao sam 450 KM

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
nemoj tako ne boli nas nego nam je drago sto je paoanell je napisao/la:Boli nas qracRajaz je napisao/la:Gubari pao sam 450 KM
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Bio mi je ranije nekako ''meh'' ali je bas pokazao muda i zelju za nivo vise od ostalih u ovom raspadu, samo neka nastavi.Brokula je napisao/la:Ako ništa, u ovom crnilu imamo brata Genduzija. Kakav igrač i kakav mentalitet![]()

- Marsal
- Kontakt:
Daniel Cutts
✔
@Journo_Slash
I think, that's all she wrote, for Emery. #Arsenal fans have totally turned against him, so has part of the dressing room. #AFC
Dajte nam Murinja, nek ide sve u pichku materinu.
✔
@Journo_Slash
I think, that's all she wrote, for Emery. #Arsenal fans have totally turned against him, so has part of the dressing room. #AFC
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pojma nemam šta ovo značiMarsal je napisao/la:Daniel Cutts
✔
@Journo_Slash
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Marsal je napisao/la:Daniel Cutts
✔
@Journo_Slash
posla ti mene na onu temu jer sam prizivao murinja

Emery on Xhaka: “Xhaka was in the wrong. We are going to speak to him and decide with the club.”
Ma nema sanse da ide.
Od nekih nisam svakako ni ocekivao nista, ali Ceballos je najvece razocarenje. Bolje bi Santi i sada igrao od njega.
Od nekih nisam svakako ni ocekivao nista, ali Ceballos je najvece razocarenje. Bolje bi Santi i sada igrao od njega.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
pa eto nek ne ide, nek budemo deseti yebem li im mamu nesposobnu, vidiš da igrače boli **** i da igramo samo kad zapnemo, najbolji strijelci nam sokratis i luiz i mjesec dana nismo dali gol iz igre bog te stvorio
ako to nije za otkaza onda mozemo sa stokeom zajedno u drugu ligu jer ne igramo nista drugacije od njih
ako to nije za otkaza onda mozemo sa stokeom zajedno u drugu ligu jer ne igramo nista drugacije od njih
Ako nakon ovoga ostane kapiten, klub ce pasti nize nego sto sam mislio da moze.
Ja zelim da u Arsenalu uspije svako ko dodje, ali brate dragi Emery nije rjesenje, a imamo i barem 5 igraca koji ne trebaju igrati ili biti u prvoj postavi, ova dva danasnja beka, Xhaka, Kolasinac, AMN.
Covjek sam sebe sabotira sa igracima koje ubacuje i sa tim sta oni rade na terenu. Mislim da smo onda nekad mozda Jardima doveli, da bi ekipa bar bolje igrala i bio bi neki napredak, ovako mislim da ce biti samo gore. I sa navijacima je prosao medeni mjesec, sta se radi sa pojedincima (Ozil, Torreira), a ni rezultati niti statistika ide u prilog Emery-u, jednostavno bas lose.
Ja zelim da u Arsenalu uspije svako ko dodje, ali brate dragi Emery nije rjesenje, a imamo i barem 5 igraca koji ne trebaju igrati ili biti u prvoj postavi, ova dva danasnja beka, Xhaka, Kolasinac, AMN.
Covjek sam sebe sabotira sa igracima koje ubacuje i sa tim sta oni rade na terenu. Mislim da smo onda nekad mozda Jardima doveli, da bi ekipa bar bolje igrala i bio bi neki napredak, ovako mislim da ce biti samo gore. I sa navijacima je prosao medeni mjesec, sta se radi sa pojedincima (Ozil, Torreira), a ni rezultati niti statistika ide u prilog Emery-u, jednostavno bas lose.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
According to Emery Arsenal improved (2-2) because they lost this match last season.
Daj goni ga u qrac yebem li mu gel koji koristi, pichka ti materina ona luzerska
Daj goni ga u qrac yebem li mu gel koji koristi, pichka ti materina ona luzerska
E sad je ošlo u qrac sve

Laca lajkao hladno

Laca lajkao hladno

bice veselo narednih dana
samo nek se nesto desava

samo nek se nesto desava

Svidja mi se ovo, al i izgleda kao da dosta igrača bojkotuje 

Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- Marsal
- Kontakt:
Ma odustao sam od svega ali s Murinjom bi makar bila jaka zajebancija.
Mi svakako navijamo za Arsenal ko god nas vodi ali zamislite da se udružimo sa onim kerovima.
Sportsportba: Downfall
Mi svakako navijamo za Arsenal ko god nas vodi ali zamislite da se udružimo sa onim kerovima.
Sportsportba: Downfall
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Mislim da je vrijeme da vratimo pdf arsenala na stare staze slave
propada forum bez nas realno
propada forum bez nas realno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.