Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

High

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la High » 30 avg 2012, 09:02

I ja sam primijetio to što se kvota tiče. Moglo bi se iskoristiti ovo i odigrati pametno. Spojiti ugodno sa korisnim kad je u pitanju ova utakmica i tiket.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 30 avg 2012, 11:02

zizu1991 je napisao/la:Ajd nek' se napreduje, to mi je drago čuti, pa na kakav - takav način
"Kada su Ivu Andrića pitali zašto je sav novac od Nobelove nagrade dao Bosni i Hercegovini, iako se bio trajno nastanio u Beogradu, on je rekao upravo ovo: "Čovjek je dužan svome zavičaju dok je živ".

bez obzira na sve, koliko nasa drzava dala tim talentima ili ne, ovaj citat ti sve govori

PS: Bavke spreman za veceras. valjda ce koliko toliko pomoci!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 30 avg 2012, 11:08

bhsport je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
bilo je receno 7 dana pauza i propust utakmice sa rumunjskom ali izgleda da je teza povreda nego se mislilo
Bravo Kevine, bas je tako bilo, da imamo njega u sastavu, bio bih siguran da uzimamo Latviju, ovako su sanse 80% za nas. Valjda se Bavcic vrati.

Naivni ste ,nije samo povreda u pitanju ;) Kao prvo sam je sebe povrijedio,kao drugo je divljao posle izmjene,kao 3 nece vise nikad zaigrati za repku,4 nije nista ni pokazao!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 avg 2012, 11:11

lumani je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
bilo je receno 7 dana pauza i propust utakmice sa rumunjskom ali izgleda da je teza povreda nego se mislilo
Bravo Kevine, bas je tako bilo, da imamo njega u sastavu, bio bih siguran da uzimamo Latviju, ovako su sanse 80% za nas. Valjda se Bavcic vrati.

Naivni ste ,nije samo povreda u pitanju ;) Kao prvo sam je sebe povrijedio,kao drugo je divljao posle izmjene,kao 3 nece vise nikad zaigrati za repku,4 nije nista ni pokazao!!
povreda je u pitanju...jučer je bila utakmica u Širokom, nije igrao nego je sjedio na klupi i stavljao led na nogu, na prst
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 30 avg 2012, 11:12

Sapce je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Ajd nek' se napreduje, to mi je drago čuti, pa na kakav - takav način
"Kada su Ivu Andrića pitali zašto je sav novac od Nobelove nagrade dao Bosni i Hercegovini, iako se bio trajno nastanio u Beogradu, on je rekao upravo ovo: "Čovjek je dužan svome zavičaju dok je živ".

bez obzira na sve, koliko nasa drzava dala tim talentima ili ne, ovaj citat ti sve govori

PS: Bavke spreman za veceras. valjda ce koliko toliko pomoci!
Sigurno ce pomoci iskustvo nam je najveci problem u ovoj Acinoj repci...

Respekt za boldano...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 30 avg 2012, 11:12

OK,ako je tako!!Ja mu zelim brz oporavak i pamet u glavu drugi put..

mirza1921
Kontakt:

Post Postao/la mirza1921 » 30 avg 2012, 11:20

hoce li biti neki stream danas nisam upucen ? hvala :)
ne brini mama sve je uredu

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 30 avg 2012, 11:21

mirza1921 je napisao/la:hoce li biti neki stream danas nisam upucen ? hvala :)
direktan prijenos na bht1 od 18:20

mirza1921
Kontakt:

Post Postao/la mirza1921 » 30 avg 2012, 11:27

Sapce je napisao/la:
ok hvala ;)

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 30 avg 2012, 11:36

Sapce je napisao/la:
pa 100 000 puta je receno da ce biti na BHT i opet dodju ovi padobranci i pitaju :evil:

mirza1921
Kontakt:

Post Postao/la mirza1921 » 30 avg 2012, 11:39

reptil je napisao/la:
Sapce je napisao/la:
pa 100 000 puta je receno da ce biti na BHT i opet dodju ovi padobranci i pitaju :evil:
joj sto ne mogu ovih okurazenih debila , sta ako sam pito ne posjecujem forum svakih pola sata ko ti , kome nije mrsko napisat ce opet sta se ti imas javljat ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 avg 2012, 11:40

Pa pitaj na pm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 30 avg 2012, 11:47

Dobro, dosta cirkuzanja, da poželim sreću momcima danas, da se vrate s pobjedom.
Evo @ Sapce reče da je spreman Bavčić, i to me jako veseli, da makar odmori 10 minuta Teletović, to je super.
kokuz je napisao/la:hoćel bit prenos?
:lol: :lol: U 18 : 20H samo na BHT1 :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 30 avg 2012, 11:50

Samo da nebu de neka crna dionica nas igre ,gdje ce nam napravit veliku seriju. To nas je kostalo u Gruzij a umal i u Rumunij. Valjda je to Aco tokom pauze reguliso a i igraci su se odmorili. Tako da sad optimista sam sto se tice danasnje tekme

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 30 avg 2012, 12:00

TRUST je napisao/la:Samo da nebu de neka crna dionica nas igre ,gdje ce nam napravit veliku seriju. To nas je kostalo u Gruzij a umal i u Rumunij. Valjda je to Aco tokom pauze reguliso a i igraci su se odmorili. Tako da sad optimista sam sto se tice danasnje tekme
Crna dionica je neminovna kad imas ovakvu rotaciju,ma koliko se oni odmarali prije...

ado21
Kontakt:

Post Postao/la ado21 » 30 avg 2012, 12:04

evo jedna dobra vijest

Povratak Bavčića

U dosadašnjem dijelu kvalifikacija veliki problem nam je predstavljala kratka klupa i nemogućnost odmaranja ključnih igrača, ali u Latviji će se ta situacija donekle popraviti. Naime, u redove naše selekcije vraća se dugogodišnji reprezentativac Edin Bavčić. Vrlo dobri krilni centar početak kvalifikacija propustio je zbog neugodne povrede, a iz kola u kolo očekivao se njegov povratak koji je pred gostovanje u Latviji konačno postao izvjestan. Sigurno je da se od Bavčića ne mogu očekivati velike stvari jer on nije kalibar igrača koji sam rješava utakmice, ali igrač više u rotaciji olakšaće posao selektoru, te rasteretiti prve centre koji su na svojim leđima nosili sav teret.

mirza1921
Kontakt:

Post Postao/la mirza1921 » 30 avg 2012, 12:05

ma uzece nas latvijci hladno danas , proslu utakmicu su sve napade igrali na 2 akcije , prva je isla na to da pley ulazi u reket i proba loptu proturiti onom centru nezz mu sad ime ili da izbaci loptu na otvoren sut a druga im je akcija bila onaj pik a desne strane , i na to su skoro svaki napad gradili , a odbrana nam je losa drama , pustite vi to nemamo klupe pa igraju laganu odbranu , moze se igrat cvrsta odbrana i bez faula ko trenira zna o cemu pricam , a ne kao mirza bukvalno pusta ljude na ulaz , ne znam zbog cega i cesto se razocaram u acine nelogicne poteze i ne citanje protivnicke igre ..ali opet ce nam biti dovoljno da mirne glave odemo na prvenstvo tad cemo imat i siri roster pa ce se valjda snaci aco takticki :)

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 30 avg 2012, 12:07

NEZALAGANJE je napisao/la:
TRUST je napisao/la:Samo da nebu de neka crna dionica nas igre ,gdje ce nam napravit veliku seriju. To nas je kostalo u Gruzij a umal i u Rumunij. Valjda je to Aco tokom pauze reguliso a i igraci su se odmorili. Tako da sad optimista sam sto se tice danasnje tekme
Crna dionica je neminovna kad imas ovakvu rotaciju,ma koliko se oni odmarali prije...
Ma samo da nebu kakva 16-0 gdje ce nam se protivnik odlijepit, onda bolje da mi odemo na veliku razliku pa onda kad naprave nam razliku da mi opet imamo neku prednost ko u Rumunij. Nek se danas ponovi tekma ko u Rumunij samo sa efikasnim Mirzom i svi zadovoljni

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 30 avg 2012, 12:07

Ja nekako danas ocekujem crnu dionicu. I tu ne mislim nista lose, nego na par uzastopnih prodora Zeke :D

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 30 avg 2012, 12:12

Danas utakmica s Latvijom,imali smo dosta dana odmora,vraća nam se Bavčić,imali smo se vremena pripremiti i ja sam optimista što se tiče utakmice.
Samo da ne bude ona crna četvrtina kad ne možeš ubaciti ništa ama baš ništa :roll: :x
Sretno momci :!: :!: :D

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.