Max je veoma dobro vozio danas, jedna greška ne znači da neće imati race pace da uzme bar P2, isto tako i za Pereza, možete vi to
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Sutra uz Maksa jer nisu daleko od Ferrarija sa obzirom da su imali najslabije treninge od ekipa za šampionat.
Max je veoma dobro vozio danas, jedna greška ne znači da neće imati race pace da uzme bar P2, isto tako i za Pereza, možete vi to
- QUARTERBACK
- Kontakt:
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nisam gledao kvalifikacije, a jesu li ovo Mercedes i Hamilton pronašli pola sekunde?
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ma kakav, u trci ce to izgledati jos gore od ovih 0.8.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Alpina je najveće razočarenje. Sramota prava.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pa ovo je za mecku odlicno odnosno za Lewisa, jer Rusel je vec izvukao neke solidne rezultate. Ovaj ako danas uhvati 5 mjesto, to je to sto mogu ocekivati. Previse stvari im je otislo u krivom smijeru u izradi i pripremi bolida, i eto sad ce za jednu-dvije utrke stici ovaj dvojac...nema sanse.
⚽FK Garaže⚽
Dino Beganovic skoluje ovo takmicenje, eto njega sljedece sezone u F3. 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Odron.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Znači ood sljedeće sezone bi se i F3 mogla početi pratiti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Svaka čast za Ferrari i Leclerca. Da oće ovaj poredak ostati i poslije utrke
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Najavljivali su neku kišu u Majamiju, hoce li je biti? To bi stvari zakomplikovalo 
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Trenutno pada, a za trku kažu oko 30% šanse za kišu (za vrijeme trke). Ništa to ne mora značiti. Za Imolu je bilo više šanse i nije pala kiša. Florida, kiša može pasti bilo kad.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 15:43Najavljivali su neku kišu u Majamiju, hoce li je biti? To bi stvari zakomplikovalo![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Most pole positions for Scuderia Ferrari:
Michael Schumacher, 58
Niki Lauda, 23
Felipe Massa, 15
Alberto Ascari, 13
Sebastian Vettel, 12
And now Charles Leclerc, 12
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Samp da pada, to je najveća prilika za MakmilijanaOtelo je napisao/la: ↑08 maj 2022, 16:03Trenutno pada, a za trku kažu oko 30% šanse za kišu (za vrijeme trke). Ništa to ne mora značiti. Za Imolu je bilo više šanse i nije pala kiša. Florida, kiša može pasti bilo kad.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑08 maj 2022, 15:43Najavljivali su neku kišu u Majamiju, hoce li je biti? To bi stvari zakomplikovalo![]()
MANIJACI JUG 1987
Kako je los bolid imao Fernando, da nije uspio skupiti 10 PP
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Realno ovo je poražavajuća statistika za tim koji je veći od same Formule 1. Kakvi retardi od 2007 do danas
MANIJACI JUG 1987
Osjetim neki haotičan start.
“We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender.”
Izbacit će i Maxa i Šarla sa staze. Ferrari u kvalama skoro izjednačen sa RB na pravcu.