Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
slabo ovo nesta nocas, nigdje nikog :/
E: evo link http://www.firstrow1.eu/watch/166555/1/ ... bulls.html" onclick="window.open(this.href);return false;
E: evo link http://www.firstrow1.eu/watch/166555/1/ ... bulls.html" onclick="window.open(this.href);return false;
bogans umjesto evansa
pu pu pu
pu pu pu
cujem da puno raje ne moze da pristupi sajtu,samim time i forumu...ocito imaju problem sa serverima
evo kardashiana 
vjerovatno je to razlog, i kad mirza nije igro 3 tekme zaredom bilo je puno vise raje a sad je zadnje 3 igro oko 12-13 minuta sigurno bi bilo dosta clanova

vjerovatno je to razlog, i kad mirza nije igro 3 tekme zaredom bilo je puno vise raje a sad je zadnje 3 igro oko 12-13 minuta sigurno bi bilo dosta clanova

ima nas jos
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ne vjerujem da će večeras igrati. 
EDIT: nadam se da će izgubiti

EDIT: nadam se da će izgubiti

Zadnja izmjena: armin, dana/u 02 feb 2013, 02:32, ukupno mijenjano 1 put.
to mi radiii 
vodi chicago

vodi chicago

-
- Kontakt:
VGS je napisao/la:to mi radiii
vodi chicago
pu pu pu .. ja igrao 1/2 ...

JA cijelu noc nisam mogo pristupisi sajtu,ne znam sta je razlog bio. Jel igro mirza,kolko je dao poena?.
Zbog cinjenice da mnogi nisu mogli da pristupe sajtu ss.ba samim tim ni ovom forumu i ovoj temi, onaj matori je odlucio da Mirzu ne uvodi u igru.
Pametno
Pametno

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Sva sreca pa sam imao nekih obaveza
Vidim chicago igrao sa nekom nizom postavom,bez pola ekipe
Hump 7 min,pa on igra sve manje i manje.Crush 41 min 

Utakmica bez foruma, NULA bodova! (nek ubuduce redakcija razmisli kad ce raditi na serverima) !
Kindže, kindže...
- Slatinash_7
- Kontakt:
Nidje veze,ovaj PJ sad nasao isprobavati neke small postave,mada je i Chikago igrao sa istom,al mogao je Mirza dobiti makar 5 minuta da sutne dvije trice pa sta Bog da..Svijetla tacka je samo 7 minuta Humpa koji je tarlasika u zadnje vrijeme,Mirza to mora iskoristiti!
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Kako će iskoristiti kad ni on ne igra?Slatinash_7 je napisao/la:Nidje veze,ovaj PJ sad nasao isprobavati neke small postave,mada je i Chikago igrao sa istom,al mogao je Mirza dobiti makar 5 minuta da sutne dvije trice pa sta Bog da..Svijetla tacka je samo 7 minuta Humpa koji je tarlasika u zadnje vrijeme,Mirza to mora iskoristiti!
- el-fighter
- Kontakt:
Ni ja sinoc nisam mogao uci na stranicu, ali sam gledao utakmicu i bilo mi je pravo neobicno bez ove teme
Mirza nije dobio priliku sinoc, jer su Netsi vecinom igrali sa niskom postavom, izuzev Lopeza koji je ponovo bio dobar. Humphries je takodjer igrao veoma malo i to veoma cudi, jer je ista stvar bila i na prosloj utakmici. Brooks ako nastavi ovako igrati mogao bi imati strasnu karijeri, jer momak stvarno ima potencijala, ali treba jos poraditi na timskoj igri. Blatche je takodjer zvijer i mislim da je on igrac koji je sinoc prevagnuo na stranu Netsa u samom finisu utakmice.
Kad je sljedeca tekma?

Mirza nije dobio priliku sinoc, jer su Netsi vecinom igrali sa niskom postavom, izuzev Lopeza koji je ponovo bio dobar. Humphries je takodjer igrao veoma malo i to veoma cudi, jer je ista stvar bila i na prosloj utakmici. Brooks ako nastavi ovako igrati mogao bi imati strasnu karijeri, jer momak stvarno ima potencijala, ali treba jos poraditi na timskoj igri. Blatche je takodjer zvijer i mislim da je on igrac koji je sinoc prevagnuo na stranu Netsa u samom finisu utakmice.
Kad je sljedeca tekma?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
PJ unajmio hakere da sruše SS.ba sustav, da ima opravdan razlog zbog čega nije Mirzu uveo u igru 

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
Imal veceras utakmice ?
nematerabajt je napisao/la:Imal veceras utakmice ?
tek 6.2 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
napokon iz banovića radi mirze oišo tamo...pa šta bi vi svaku noć da igra 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.