La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

juznjak>
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la juznjak> » 07 jan 2013, 22:07

Nisu. Par postova iznad mozes vidjeti da sam napisao da je 2010 trebao osvojti Sneijder . Eto tu dolazimo do Canavara . Osvojio SP i odmah najbolji igrac. Isto Spanija uradi , a Messi izabran za najboljeg . Dvostruki kriteriji Mafie . Uglavnom nagrada koja nije vrijedna paznje . Mnogo vise cijenim Zlatnu Kopacku . Zabijes najvise golova i to je to .Zasluzio si .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 07 jan 2013, 22:17

Kakva partija Raya, da bogdom Real igra ovako tecno i leprsavo :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 jan 2013, 23:30

Primera Top 11 :)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 jan 2013, 23:35

Dani?Najlošiji igrač Barce zadnjih godinu dana :roll: Moralo je tu biti mjesto za Buskeca,bolji je i od Alonsa i od Xavija.Ostalo sve očekivano.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 07 jan 2013, 23:46

Koliko samo Real ima ljepse igrace od Barcinih :D
Messijevo odjelo isto u cirkus da je krenuo.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 08 jan 2013, 00:04

Vidi se ko su prava gospoda - oni s kravatom 8-)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 jan 2013, 00:14

nate je napisao/la:Vidi se ko su prava gospoda - oni s kravatom 8-)
Španci dakako 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 jan 2013, 01:15

Gledam malo ovu sliku i ovo je zapravo nešto kako treba izgledati fudbalska NBA :)

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 08 jan 2013, 01:21

L_blancos je napisao/la:Koliko samo Real ima ljepse igrace od Barcinih :D
Messijevo odjelo isto u cirkus da je krenuo.

Al' košta,može kupit i mene i tebe :mrgreen:

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 08 jan 2013, 14:35

juznjak> je napisao/la:Nisu. Par postova iznad mozes vidjeti da sam napisao da je 2010 trebao osvojti Sneijder . Eto tu dolazimo do Canavara . Osvojio SP i odmah najbolji igrac. Isto Spanija uradi , a Messi izabran za najboljeg . Dvostruki kriteriji Mafie . Uglavnom nagrada koja nije vrijedna paznje . Mnogo vise cijenim Zlatnu Kopacku . Zabijes najvise golova i to je to .Zasluzio si .
Kao dugogodišnji navijač Juventusa i čovjek koji ne propušta utakmice tog tima, moram te demantovati.

Koliko pratim fudbal, nikada u životu nisam vidio da jedan stoper tako može odigrati. 2006. je apsolutno neponovljiva i nikada niko mislim neće biti na nivou na kojem je bio Fabio te godine.

Spomenuo si SP, gdje je bio maestralan, a vjeruj mi na riječ, sezona u Seriji A, sve ono što je odigrao bilo je na tome nevjerovatnom nivou. Moj brat, inače veliki navijač Intera često nije mogao vjerovati kako Cannavaro igra, kakva su to postavljanja, čitanje igre... prevaga je bio u svakoj važnijoj tekmi, jednostavno neprelazan, ni sam nisam mogao vjerovat da tako može igrati. Zabio je i 4-5 golova, jednostavno strašan je bio i svaka čast FIFA na toj odluci. Ovo mogu potvrditi svi koji su gledali Seriju A, iako su za mene Nesta, pa i Thuram recimo bolji igrači sveukupno.

I na osnovu individualne igre, te činjenice da je sa Juventusom sa samo jednim porazom bio prvak, te SP sa Italijom, nagrada je zaslužena, mada je mogao i Buffon uzeti komotno.

Problem Zlatne lopte je što se previše dovodi u vezu sa timskim postignućima. Sve to ima svoje, sigurno se to gleda u nekim stvarima i sam doprinos igrača tome, ali dajte ljudi čovjek 91 gol zabio, najbolji je bez konkurencije. Barca je druga u Primeri-najbolji strijelac, Kup uzima-najbolji strijelac (pretpostavljam), polufinale Lige prvaka gdje je najbolji strijalac, sve moguće rekorde ruši i to nije malo kako neki predstavljaju. :roll:

Oko nekih ranijih odluka se možda može i polemisati, ali oko Messija nema dileme. Messi je već sad najbolji fudbaler svih vremena. Na ovom nivou u kontinuitetu, u svim zahtjevima modernog fubala, nikad niko nije igrao, a može još, ne zaustavlja se...

Jednostavno, privilegija je gledati ga.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 08 jan 2013, 18:09

rio_Ferdy88 je napisao/la:Primera Top 11 :)

slika
Koja lakrdija jbt ... veće tragedije nisam vidio od kako pratim fudbal.

Chelsea osvoji LP-a a nema ni jednog igrača ... pa Drogbe nema jbt ... Drogbe, kud ćeš dalje. Lahma nema, Pirla itd. itd. Joj što se FIFA obruka.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 08 jan 2013, 18:14

Ovo je igracki najbolji tim svijeta i to se ne moze nikako osporiti, ali bas nikako.
Da, Drogba je bolji od Radamela ?

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 08 jan 2013, 18:53

L_blancos je napisao/la:Ovo je igracki najbolji tim svijeta i to se ne moze nikako osporiti, ali bas nikako.
Da, Drogba je bolji od Radamela ?
jeli bas?

sta t uradi alves,marcelo,ramos npr? ako su vec stavlajli sve iz primere onda su trebali staviti albu umjesto marcela.

mozda je chielini zasluzio vise mjesto stopera od ramosa.pirlo je morao biti na popisu.

i tako dalje.

ovo je zaista sprdacina.ne moze si takva organizaciaj kao fifa dopustit sve igrace iz jedne lige.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 08 jan 2013, 19:08

Nije iz jedne lige,nego iz dva tima,presmijesno :roll:
Rođen s tobom da budem

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 08 jan 2013, 19:35

Faraon iz Visokog je napisao/la:Nije iz jedne lige,nego iz dva tima,presmijesno :roll:
Iz tri, da budemo precizniji. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 jan 2013, 19:36

messilla je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:Nije iz jedne lige,nego iz dva tima,presmijesno :roll:
Iz tri, da budemo precizniji. :mrgreen:
2 od ljeta :mrgreen:

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 08 jan 2013, 19:36

Ovo je tim godine 2012.

Ne moze Drogba biti ispred Falcao-a kad je covjek konstantan citavu sezonu.Drogba je vrhunski odigrao 2 do 3 mjeseca , ostatak sezone je bio u ambulanti ili samo solidan.Pogledajte njihovu statistiku i sve ce vam biti jasno.

Alves i Casillas nisu zasluzili biti na listi.
Lahm je bio bolji od Alvesa dok je Ceh bio bolji od Ikera.(iako je i Iker branio sjajno za Spaniju)

Pique i Ramos - vise manje.Ramos je zasluzio biti tu ali Pique je bio jako cesto povrijedzen.Do duse kada god je igrao bio je sjajan.Umjesto Piquea stavio bi Luiza.
Ostale pozicije i igraci su na mjestu mozda fali uloga Pirlu ali tesko je izbaciti Alonsa koji je bio fantastican citavu godinu na svim frontovima.Sitnice su odlucile vjerovatno u korist Spanca.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 08 jan 2013, 19:40

Johny je napisao/la:Ovo je tim godine 2012.

Ne moze Drogba biti ispred Falcao-a kad je covjek konstantan citavu sezonu.Drogba je vrhunski odigrao 2 do 3 mjeseca , ostatak sezone je bio u ambulanti ili samo solidan.Pogledajte njihovu statistiku i sve ce vam biti jasno.

Alves i Casillas nisu zasluzili biti na listi.
Lahm je bio bolji od Alvesa dok je Ceh bio bolji od Ikera.(iako je i Iker branio sjajno za Spaniju)

Pique i Ramos - vise manje.Ramos je zasluzio biti tu ali Pique je bio jako cesto povrijedzen.Do duse kada god je igrao bio je sjajan.Umjesto Piquea stavio bi Luiza.
Ostale pozicije i igraci su na mjestu mozda fali uloga Pirlu ali tesko je izbaciti Alonsa koji je bio fantastican citavu godinu na svim frontovima.Sitnice su odlucile vjerovatno u korist Spanca.
Upravo nesto ovako sam htio napisati.
Jedino bi mozda ja stavio Ibrahimovica umjesto Falcaa i nikako ne bi stavio Luiza ispred Kompanya recimo.
To je to otprilike ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 jan 2013, 19:58

Iker je sigurno trebao biti tu.Svaka čast Cechu ali Iker je Messi golmana.

Pirlo i Buskec nisu imali ništa lošiju godinu od Xabe i Xavija.Chiello ili Kompany umjesto Pikea ako bi nagrađivali i prvake sporednih liga.
Falcao,Ibrahimović i Cavani su tu negdje i svaki od njih je mogao biti izabran,smiješno je Drogbu i spominjati pored njih trojice.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 08 jan 2013, 21:42

Ovo je dream team i to niko ne moze poreci, i mislim da su se time i vodili kada su sastavljali isti. Vise se gledao igracki kvalitet nego sezona.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.