"Smijenjen sam odmah nakon utakmice u Gradačcu. Tada mi je Šipovac rekao da nisam više trener Borca, a prije iste mi je tvrdio da je platio glavnom sudiji 5.000 KM kako bi sudio u našu korist. Međutim, prije bih rekao da je platio kako bi se sudilo protiv Borca", rekao je Cvetković ahh cujj ovoo
svaka cast jovicu i celnim ljudima zvijezde ovo je pravi potez.iako nije spreman tamam je njemu pola sata a kvalitet ima i nadam se da ce se nazabijat golova
Nama pored golmana treba samo još jedan napadač poput Matka.Onoliko prilika do sada igrač tog kalibra bi pola u golove pretvorio.Dal će imati pravo nastupa protv Slobode.
trebo bi pauza je duga i vjerovatno ce se sve sredit.nadam se da cemo nastaviti stvarati prilike kao do sad i da cemo mnoge iskoristit,vidjet ce te sada da ce i ristic proradit tesko mu je samom bilo u napadu...naprijed zvijezdo
Bosanski zmaj je napisao/la:Ako je istina da je dosao Matko onda smo dobili odlicno pojacanje.Igrac koji je igrao H.Dragovoljcu,CSKA Sofiji,Celiku,Sarajevu,Zrinjskom,Interu Zapresic je odlican igrac za nase uslove.Iskusan je ,zna zabiti gol,Jovic ga vec trenirao u Zrinjskom,tako da ima sve preduslove da se uklopi u nasu ekipu.Jos samo da sad na polusezoni dovedu dobrog golmana, sa ovakvom igrom koju smo pruzili protiv Zelje i Celika u gostima, te Borca kod kuce ni Evropa nije daleko.
MATIJA MATKO NAPUSTIO INTER
Nedjelja, 15.05.11. 10:51.
Nekadašnji fudbaler Čelika, Sarajeva i Zrinjskog, Matija Matko, raskinuo je ugovor sa hrvatskim prvoligašem Interom iz Zaprešića.
Na insistiranje čelnih ljudi Intera, Matko je pristao raskinuti ugovor sa ovim klubom, no ovaj nekadašnji fudbaler Čelika, Sarajeva i Zrinjskog, nezadovoljan je takvim razvojem situacije.
"Iskreno, mislim da nisam zaslužio rastanak, trenirao sam normalno, bio spreman, motiviran", prenose Sportske novosti Matkovu izjavu.
"Da mi je bar zimus rečeno da mogu otići, postojao je neki interes iz Češke. A šta sad? Sada mi je najgore. Iza sebe imam četiri mjeseca bez utakmica, sada će biti strašno teško. Ne mogu niti trenirati, ali u inat vježbam sam, ne dam se", dodao je Matko.
Bosanski zmaj je napisao/la:Ako je istina da je dosao Matko onda smo dobili odlicno pojacanje.Igrac koji je igrao H.Dragovoljcu,CSKA Sofiji,Celiku,Sarajevu,Zrinjskom,Interu Zapresic je odlican igrac za nase uslove.Iskusan je ,zna zabiti gol,Jovic ga vec trenirao u Zrinjskom,tako da ima sve preduslove da se uklopi u nasu ekipu.Jos samo da sad na polusezoni dovedu dobrog golmana, sa ovakvom igrom koju smo pruzili protiv Zelje i Celika u gostima, te Borca kod kuce ni Evropa nije daleko.
tako smo se mi nidi vama smijali kad vas je zepce posusje orasje udaralo kad ste jedva ostajali u ligi,bas ste bili zalosni.al ti se toga ne sjecas kad imas 13 godina,....samo se smiji jer zeljo da nema sudija ni zvijezde ne bi mogo pobijedit,...zato ti je bolje da se pokrijes po glavi jer ste dvije godine osramotili nasu jedinu drzavu.ispred vas me je bilo stid
tako smo se mi nidi vama smijali kad vas je zepce posusje orasje udaralo kad ste jedva ostajali u ligi,bas ste bili zalosni.al ti se toga ne sjecas kad imas 13 godina,....samo se smiji jer zeljo da nema sudija ni zvijezde ne bi mogo pobijedit,...zato ti je bolje da se pokrijes po glavi jer ste dvije godine osramotili nasu jedinu drzavu.ispred vas me je bilo stid
astra1922 je napisao/la:kad budete na svom stadionu igrali evropu javi se igrate po kosevu mrssss s nase teme
pa i koševo je naš gradski stadion,ja mislim da je zvijezdi protiv želje na grbavici bila prva tekma u historiji pod reflektorima,neki se igrači zvijezde mazali kremom za sunčanje da ne izgore.
astra1922 je napisao/la:kad budete na svom stadionu igrali evropu javi se igrate po kosevu mrssss s nase teme
pa i koševo je naš gradski stadion,ja mislim da je zvijezdi protiv želje na grbavici bila prva tekma u historiji pod reflektorima,neki se igrači zvijezde mazali kremom za sunčanje da ne izgore.
fakt nema smilsla de se raspravlajmo o zelji ovdje....
ti onda nemas ni 13godina cim smatras da je ovo Zvijezdi 1 utakmica pod reflektorima
ti onda nemas ni 13godina cim smatras da je ovo Zvijezdi 1 utakmica pod reflektorima
izvini igrali ste i prošle godine na grbavici pod reflektorima
]Matija Matko potpisao za Zvijezdu u kojoj ostaje do kraja sezone
Matija Matko, nekadašnji igrač Čelika, Sarajeva, Zrinjskog, Rijeke i Intera novi je fudbaler Zvijezde iz Gradačca.
Matko će u crveno-bijelom dresu ostati do kraja sezone, a pokušat će da popravi neefikasnost ekipe Dragana Jovića, koja je upravo zbog loše realizacije u donjem dijelu tabele.
Sigurno je da će dolazak iskusnog napadača kakav je Matko pojačati konkurenciju u vrhu napada. Debi u crveno bijelom dresu, matko bi mogao upisati već 19. oktobra kada će Zvijezda protiv Borca pokušati nadoknaditi dva gola zaostatka (0:2) u revanš meču osmine finala Kupa BiH.
danas na treningu se vidjelo da je matko dobro pripremljen i vjerujem da ce za ovih 10 dana biti u pravoj fizickoj spremi.danas je pokazao da ce biti veliko pojacanje.kako je na ovom klipu brz ko metak