Olimpik Sarajevo

DevilS
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la DevilS » 11 nov 2012, 15:49

Anceloti je napisao/la:Vazno je da Olimpic igra dobro a rezultati ce doci !!! Ne moze svaka utakmica da se dobije 3-0,4-0 ! Nekad se igra dobro pa se jedva dobije 1-0 ! Proslu utakmicu je Olimpic nadigrao Slaviju , a vidi danas Sarajevo nije moglo da dobije ! Taka da svaka cast igracima. Ima bolje i bolje da igraju samo gospodun Nijaz mora da bude strpljiv jel ima dobre igrace koje je on doveo jel ne moze preko noci sve da se sredi.
Upravo to mi nismo mogli one jadove, smecare da danas dobijem nek im na dusu idioti!!!!! :evil: :evil: , kakvi mi i titula samo kad skontam sta nam ide u drugom dijelu.... :roll: , vama jos jednom cestitam i samo tako nastavite bgm negine vam Evropa. ;) :P
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 11 nov 2012, 15:53

Cestitke Olimpicu na zasluzenoj pobjedi,odlicna igra i predstava danas u Mostaru,ako ove godine ne izborite europu sa ovakvim sastavom necete nikada,puno srece u nastavku prvenstva,predvidjam vam jedno od prva tri mjesta u premijer ligi !
Jos jednom cestitke!

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 11 nov 2012, 16:22

Ludilo, sta reci. Demonstracija sile. Bravo Vukovi moji dragi.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 11 nov 2012, 16:45

Cestitke igracima, konacno su odigrali utakmicu onako kako najbolje znaju. Iskreno, nisam ocekivao nesto posebno na ovom gostovanju, ali su me momci jos jednom obradovali i porazili direktnog konkurenta za Evropu. Takodjer, ono sto me raduje je i to da smo konacno postigli vise od jednog gola na utakmici. U ekipi zaista imamo dobre pojedince i bila bi velika steta da ne izborimo Evropu ove godine. Ne sumnjam da ce u ovu ekipu biti jos ulozeno u zimskom prijelaznom roku, a onda treba sve to opravdati na terenu i konacno doci do cilja.

Anceloti

Post Postao/la Anceloti » 11 nov 2012, 18:18

ivan.balic je napisao/la:Ludilo, sta reci. Demonstracija sile. Bravo Vukovi moji dragi.
e moj Ivane nadam se da si shvatio da Olipmic ima dobar tim i iskusne igrace i da se evropa smesi njima samo polako treba sve !!! Ali niste mi mnogo verovali u taj tim, dosta na ovom forumu ;) ! Pozzzz

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 11 nov 2012, 18:35

Bravo komsije.

Samo tako nastavite. Nadam se da cete izboriti Evropu ove sezone. ;)

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 11 nov 2012, 19:27

bhsport je napisao/la:Cestitke za Olimpic, odlican rezultat danas, izgleda da puno bolje igrate na strani nego kuci. ;)
Nalazim, se trenutno van naše države ali samo da ČESTITAM POBJEDU MOM OLIMPICU........BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 11 nov 2012, 20:07

Neko je morao dobiti po ušima za sve promašaje tokom sezone. Sada je sve u igri i treba se okrenuti Radniku. Ne smije biti euforije, ali stvarno svaka čast na odigranom.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 11 nov 2012, 20:08

svaka cast ljudi igrate za deset,stvarno bi steta bila da ne izborite europu sa onakvom igrom ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 11 nov 2012, 21:12

Pabizo, hoće li se brzo znati više o onoj velikoj investiciji o kojoj se pričalo nedavno, ili nam možda i ti možeš nagovijestiti o čemu se radi?

Anceloti

Post Postao/la Anceloti » 11 nov 2012, 22:25

Hehehehe !

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 11 nov 2012, 22:35

Čestitek na pobjedi!Gledao sam i Želju,Sarajevo,Borac i Široki ove sezone ali daleko najbolji dojam na mene je ostavio Olimpic.Imate iskustvo,znanje,trku i mislim sa dobrim trenerom morate biti među prve 3-4 ekipe.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 11 nov 2012, 22:46

acovic1 je napisao/la:Čestitek na pobjedi!Gledao sam i Želju,Sarajevo,Borac i Široki ove sezone ali daleko najbolji dojam na mene je ostavio Olimpic.Imate iskustvo,znanje,trku i mislim sa dobrim trenerom morate biti među prve 3-4 ekipe.
Nadolazimo majstore. Hvala na čestitkama.

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 12 nov 2012, 10:59

Navijači Zrinjskog su pokazali da su korektni. Ovi koji tu pišu šta se događalo na utakmici, stvarno su ispali ljudi, jer su prenijeli glas šta se stvarno događalo u Mostaru.

Međutim, smiješno je kako se mediji odnose prema Olimpicu, čime se pokušavati umanjiti veoma važna pobjeda Olimpica. Da ne pominjem izvještaj sa utakmice na BHT u kojem o igri, lijepim akcijama i potezima, nema gotovo ništa. A recimo, u radio prenosu je čovjek rekao da je cijeli stadion ispratio aplauzom Đurića kada je izlazio iz igre. Na TV to nećete vidjeti, kao ni mnogo toga o Olimpicu. Cijela država po izvještajima zna da je Škoro dao gol, a ustvari strijelac je Vidović. To najbolje pokazuje odnos. Samo se pitam da su neki drugi zabili 4 komada Zrinjskom u Mostaru koliko bi se pisalo. Olimpic po izvještajima nikada nema šanse, prikazuju se samo golovi i tako.

Naravno, da veći klubovi trebaju dobiti veliki prostor, ali kada ovi mali naprave nešto dobro, to ide pod tepih. Da se pitam zabranio bih ulazak na Otoku mnogim medijima, pa neka izvještavaju sa zanimljivih utakmica.

Anceloti

Post Postao/la Anceloti » 12 nov 2012, 14:12

Slazem se sa tobom Ivane u pravu si 100% .

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 12 nov 2012, 14:39

ivan.balic je napisao/la:Navijači Zrinjskog su pokazali da su korektni. Ovi koji tu pišu šta se događalo na utakmici, stvarno su ispali ljudi, jer su prenijeli glas šta se stvarno događalo u Mostaru.

Međutim, smiješno je kako se mediji odnose prema Olimpicu, čime se pokušavati umanjiti veoma važna pobjeda Olimpica. Da ne pominjem izvještaj sa utakmice na BHT u kojem o igri, lijepim akcijama i potezima, nema gotovo ništa. A recimo, u radio prenosu je čovjek rekao da je cijeli stadion ispratio aplauzom Đurića kada je izlazio iz igre. Na TV to nećete vidjeti, kao ni mnogo toga o Olimpicu. Cijela država po izvještajima zna da je Škoro dao gol, a ustvari strijelac je Vidović. To najbolje pokazuje odnos. Samo se pitam da su neki drugi zabili 4 komada Zrinjskom u Mostaru koliko bi se pisalo. Olimpic po izvještajima nikada nema šanse, prikazuju se samo golovi i tako.

Naravno, da veći klubovi trebaju dobiti veliki prostor, ali kada ovi mali naprave nešto dobro, to ide pod tepih. Da se pitam zabranio bih ulazak na Otoku mnogim medijima, pa neka izvještavaju sa zanimljivih utakmica.
Postoje novinari koji kao prate Olimpic a ustvari skoro nikada ne dođu na utakmice istog.Vjerovatno ćeš pogoditi o kojem se novinaru i novini radi.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 12 nov 2012, 15:59

Stvar je očigledna. Novinari mogu bez Olimpica, ali i Olimpic može bez novinara. Klub sada nema nikakvu medijsku podršku, pa ni onu samo korektnu, a sve je stabilniji. Olimpic se samo traži da bi se pravile afere, a afera nema i zbog toga medijima Otoka nije zanimljiva.

Neki dan Jagodić objavio spisak, kada nagrnuše testovi o mega mladim zvijezdama iz ovog ili onog kluba, a recimo Duljević tek puni 19 godina, a na spisku U-21. Standardno igra, nosilac igre jednog premijeligaša. Ma nema priča u njemu o medijima, jer on je iz Olimpica, a i nema mendžera. Ima ugovor samo s Olimpicom.

Ima tu mnoštvo primjera. Prošle godine utakmice Olimpica za jedan list pratio je čovjek iz Lukavice. I nije tu problem, nego što je na Otoci uvijek loša utakmica, a iz Lukavice uvijek spektakularna. Olimpic na 5. mjestu, a Slaviji se štima opstanak.

Anceloti

Post Postao/la Anceloti » 12 nov 2012, 16:23

Jarane moj sve si ti upravu ali tu Nijaz treba da reaguje ili neko iz kluba ko radi marketing ako uopste Olimpic ima ko radi marketing. U klubu ne moze jedan covek da radi sve nego moras da imas ljude za te stvari. Marketing ti je u bisnizu najbitnija stvar a fudbal je bisniss !!! Pozzz

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 12 nov 2012, 16:44

ivan.balic je napisao/la:Stvar je očigledna. Novinari mogu bez Olimpica, ali i Olimpic može bez novinara. Klub sada nema nikakvu medijsku podršku, pa ni onu samo korektnu, a sve je stabilniji. Olimpic se samo traži da bi se pravile afere, a afera nema i zbog toga medijima Otoka nije zanimljiva.

Neki dan Jagodić objavio spisak, kada nagrnuše testovi o mega mladim zvijezdama iz ovog ili onog kluba, a recimo Duljević tek puni 19 godina, a na spisku U-21. Standardno igra, nosilac igre jednog premijeligaša. Ma nema priča u njemu o medijima, jer on je iz Olimpica, a i nema mendžera. Ima ugovor samo s Olimpicom.

Ima tu mnoštvo primjera. Prošle godine utakmice Olimpica za jedan list pratio je čovjek iz Lukavice. I nije tu problem, nego što je na Otoci uvijek loša utakmica, a iz Lukavice uvijek spektakularna. Olimpic na 5. mjestu, a Slaviji se štima opstanak.
Jarane novinari su ti koji bi morali obavljati svoj posao korektno i profesionalno,ali ovi nasi su dno.Potpuno si u pravu kada kazez da vas sikaniraju.Da smo mi ili pitari dobili Zrinjskog na ovakav nacin bilo bi naslova u stilu,kaznena ekspedicija,demoliramje i slicno.Pobjeda je pobjeda i treba je adekvatno popratiti bez obzira koje ostvari.Sa tobom se ne slazem u jednoj stvari koju si iznio u jednom svom predhodnom postu a to je sto Olimpik nazivas malim klubom,vi jeste najmaladji klub u nasem gradu ali za mene niste mali(nije kurtoazija),postizete super rezultate i vasi uspjesi su dokaz da niste mali a vremenom ce doci i veci broj pristalica jer uspjesi animiraju raju i u generacijama koje nadolaze bit ce dosta onih koji ce i vas izabrati kao klub za koji ce navijati.Ja vam zelim puno srece u nastavku i volio bi da izborite Evropu.Molio bi te da mi na pp posaljes dokle se doslo sa realizacijom projekta oko ulaganja i promjene imena u S. City,znam ponesto ali me zanima dokle se stiglo.Pozdrav.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 12 nov 2012, 16:48

ivan.balic je napisao/la:Navijači Zrinjskog su pokazali da su korektni. Ovi koji tu pišu šta se događalo na utakmici, stvarno su ispali ljudi, jer su prenijeli glas šta se stvarno događalo u Mostaru.

cak smo pljeskali 3. i 4. golu olimpica,i to cjeli stadion :D :D ,nezz jesi primjetio to :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.