Štopera, veznjaka i golmana moraju dovesti.
Negdje sam pročitao da očekuju povratak Filipa Dujmovića (golmana) iz Spartaka sa posudbe, a frajer tamo potpisao trogodišnji ugovor.
Štopera, veznjaka i golmana moraju dovesti.
Trebao je nama na posudbu doći, po informaciji koju sam imao.
Mislim da je negdje vani otišao.
Nevjerovatni su, stvarno!Addict je napisao/la: ↑31 avg 2020, 20:41Stranica je aktivna samo jer je Jasenko opet sam uzeo da radi. Klub nema ništa s tim. Za njih u vrijeme komunikacija, interneta, portala, blogova, društvenih mreža nema potrebe za takvim nečim.
Samo zbog dvije pobjede svi smo mirniji malo, a ništa se nije pomaklo naprijed.
Sad će na mini pripreme i ako u narednih nekoliko dana ne dobijemo neko pojačanje nećemo ni dobiti nikada.
A ja mislim da nećemo jer tek sad misle da je ova ekipa odlična kojoj ništa ne treba a klub može funkcionirati sa 3 trenera i 3 radnika u klubu od kojih je jedan direktor.
I iako sam i sam rekao stvari protiv direktora polako uviđam da čovjek ne može ništa više od ovog što radi, jer radi sve, vozi autobus, kosi, popravlja teren, objekte na stadionu, čisti, kuha, pere...

Stoper nam je bio neophodan, a za sljedeće, ovo "veliko" pojačanje, nadam se kvalitetnom napadaču, jer nemamo alternativu Hadžiću u slučaju povrede ili kartona.budimo_realni je napisao/la: ↑08 sep 2020, 13:24Evo došao Žulj, a najavljuju veliko pojačanje... Da se neće Anđušić vratiti???
Dolazi veoma kvalitetan igrač, pravo pojačanje u napadu i nije Anđušić : )FKMLADOSTDK je napisao/la: ↑08 sep 2020, 14:23Stoper nam je bio neophodan, a za sljedeće, ovo "veliko" pojačanje, nadam se kvalitetnom napadaču, jer nemamo alternativu Hadžiću u slučaju povrede ili kartona.budimo_realni je napisao/la: ↑08 sep 2020, 13:24Evo došao Žulj, a najavljuju veliko pojačanje... Da se neće Anđušić vratiti???
Rekli su pojačanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.