Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
" onclick="window.open(this.href);return false; 4:47 ne znam kolko sam puta ponovio ovaj pas nevjerovatno stvarno kolko precizno
- miralem444
- Kontakt:
Kako samo fudbal izgleda jednostavan kad gledas Pjanica ,Xavija,Iniestu... kako igraju...I onda se nafuras i odes sa drugarima da igras tu igru i vidis kako je to zapravo tesko, komplikovano, i zapitas se sta ti ljudi imaju u nogama?kakoo oni razmisljaju na terenu? kako je skoro svaka lopta odmjerena, precizna , svaki pas doveden do savrsenstva..bravo Pjanke , samo naprijed , za sezonu dvije bit ces najbolji vezista evrope, ja sam x puta ponavljo i stojim pri tome daleko si bolji igrac od Modrica, Modric jest klasa al nema ono sto ti imas, onaj fudbalki vic , majstorstvo, lucidnost koju ti i xavi i iniesta posjedujete , to niko nema drugi nemagrgr je napisao/la: 4:47 ne znam kolko sam puta ponovio ovaj pas nevjerovatno stvarno kolko precizno
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Jel Pjanić odradio onaj crveni, ja mislim da jest. Ali DD je poslije utakmice izjavio kao da neće igrat Pjanić il se on zezno il Pjanić jos nije odradio karton ?
Brzo i efikasno riješava gripu
Brzo i efikasno riješava gripu

ma daj ba pencilin u guzu u za koji sahat je nov...
Istinaahmic je napisao/la:ma daj ba pencilin u guzu u za koji sahat je nov...
cudno pise se da pjanic igra vcrs...kad je on odradio onu suspenziju? cak i DDR poslije kupa sa violama izjavio steta sto pjanica nece biti protiv intera zbog suspenzije?
http://www.asroma.it/en/news/roma_v_inter/squadlist" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima ga na raspolaganju, znači starter je večeras
Ima ga na raspolaganju, znači starter je večeras
super razlog vise da vjerujem u pobjedu rome...igrao sam ih na kladari 
bas mi se gleda tekma (arena 4) i volio bih da Pjanke zaigra
a plus igrao sam hendikep X, znači Roma dobija sa 1 razlike.
a plus igrao sam hendikep X, znači Roma dobija sa 1 razlike.
Semper Fidelis
Samo , onako nevezano , jedna stvar koju nikako ne razumijem je , zašto Roma uvijek igra zadnja utakmice u kolu ? 
I mene to nervira sto su u 90 % slucajeva u 20 45 hajde ovako derbi razumijem al nidje veze ove protiv catanie itdviKK je napisao/la:Samo , onako nevezano , jedna stvar koju nikako ne razumijem je , zašto Roma uvijek igra zadnja utakmice u kolu ?
Igra od pocetka: Goicoechea; Piris, Marquinhos, Castan, Balzaretti; Pjanic, De Rossi, Bradley; Lamela, Osvaldo, Totti
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
on je suspenziju odradio protiv Catanie koju je Roma izgubila 1:0, inace dobio je samo jednu utakmicu zabrane ..ronaldo99 je napisao/la:cudno pise se da pjanic igra vcrs...kad je on odradio onu suspenziju? cak i DDR poslije kupa sa violama izjavio steta sto pjanica nece biti protiv intera zbog suspenzije?
najajci sastav Rome,ocekujem dobru utakmicu..dobro je sto Pjanic igra,ko zna mozda se proslavi protiv jedne takve ekipe kao sto je Inter i postigne gol...
Ide Roma dobit ovo lagano
ROMA-INTER
ROMA (4-3-3): Goicoechea; Piris, Marquinhos, Castan, Balzaretti; Bradley, De Rossi, Florenzi; Lamela, Osvaldo, Totti
https://www.facebook.com/officialasroma?ref=ts&fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
ROMA (4-3-3): Goicoechea; Piris, Marquinhos, Castan, Balzaretti; Bradley, De Rossi, Florenzi; Lamela, Osvaldo, Totti
https://www.facebook.com/officialasroma?ref=ts&fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
- peppo_owen
- Kontakt:
Ne razumijem sta Zeman vidi u tom igracu,pratio sam ga nekoliko tekmi(doduse derbija) i bio je jedan od najgorih.Cartman je napisao/la:Igra od pocetka: Goicoechea; Piris, Marquinhos, Castan, Balzaretti; Pjanic, De Rossi, Bradley; Lamela, Osvaldo, Totti
Al makar Pjana igra,ima se racuna gledat tekma.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
nece ga biti, al sad u srijedu, kad budu opet igrali protiv intera u polufinalu kupa......mrsic07 je napisao/la:on je suspenziju odradio protiv Catanie koju je Roma izgubila 1:0, inace dobio je samo jednu utakmicu zabrane ..ronaldo99 je napisao/la:cudno pise se da pjanic igra vcrs...kad je on odradio onu suspenziju? cak i DDR poslije kupa sa violama izjavio steta sto pjanica nece biti protiv intera zbog suspenzije?
Trenutno korisnika/ca: 231983, General505, Proximic, zikerrz21 i 38 gostiju.