Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

SafetSajo
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la SafetSajo » 16 dec 2014, 11:32

revan je napisao/la:Očigledno je da u ovome što je Magath izjavio ima dosta istine. To je vjerojatno razlog zbog čega su Halihodžić i Bajević također odbili preuzeti reprezentaciju. Nažalost, nakon jednog uzlaznog perioda, ljudi u našem savezu su pušteni sa uzice, niko ih više ne kontrolira i započele su opet stare igrice kao prije suspenzije. Očigledno je da NS BiH opsjedaju neke nove fekalne materije u vidu Begića, inače čovjeka koji je pod optužnicom, ali to u ovoj zemlji ne spriječava nikoga da obnaša važnu funkciju, i kompanije.

tako je ... sve je bilo OK dok je osim bio u savezu, ivica otiso ovi malo zasjeli i odma krenula stara prica

a sa fanaticosima ce lako ... takodje sa drugim FAN grupama :) podaj im ulaznice "DZABANA" da zarade neke parice i oni ce bit zadovoljni

elvedin begic optuzen za jedan od najvecih kriminala u BiH .... nikad nije bio povezan sa Fudbalom, a eto on je presjednik Saveza

pilav je po meni najveci mafijas u NFSBiH

nama mourinho nebi mogo pomoc jer se ne gleda na sportski uspjeh drzave nego na profit i kako svima ugodit
kako moze savez RS davati neke ultimatume ... ako rajevac ne bude trener ondak pomocni mora bit tulic ... to je dokaz da su svi korumpirani i da niko nema blage veze o sportu .... kakav IO ni jedan od tih sto tamo griju fotelje nije imo vezu sa Fudbalom/Nogometom (kako ko hoce)
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 16 dec 2014, 11:48

revan je napisao/la:Očigledno je da u ovome što je Magath izjavio ima dosta istine. To je vjerojatno razlog zbog čega su Halihodžić i Bajević također odbili preuzeti reprezentaciju. Nažalost, nakon jednog uzlaznog perioda, ljudi u našem savezu su pušteni sa uzice, niko ih više ne kontrolira i započele su opet stare igrice kao prije suspenzije. Očigledno je da NS BiH opsjedaju neke nove fekalne materije u vidu Begića, inače čovjeka koji je pod optužnicom, ali to u ovoj zemlji ne spriječava nikoga da obnaša važnu funkciju, i kompanije.
Ma bravo!Dokazanim trenerima nije potrebna ta avantura.Ovo je samo i mogao prihvatiti neko tipa Baždarevića, Hadžibegića i klovna Ćire.

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 16 dec 2014, 19:05

kenanbrajic je napisao/la:Po meni, ko god bude postavljen za selektora, narodski rečeno popushio je. Od novog selektora očekuje se plasman na EP. Međutim, to nije jednostavno kako se čini. Sreća nas je služila u kvalifikacijama za SP. Na taj faktor teško da možemo računati. S druge strane, čini se da je puno neriješenih stvari od Saveza pa do igrača...(gdje ima dima...). Mislim da Vaha neće sebi taj belaj da preuzme repku i fula sa plasmanom. Savezu će goditi selektor koji će pristati da uzme vruć krompir u ruku, a kojeg će moći obrazli nogirati kad se ne plasiramo. To nije Vaha. To su Meša ili Amar...Nadam se da griješim :think:
Meščini da sam ub'o :wtf:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 16 dec 2014, 23:13

Nešto su napravili pogrešno u kvalifikacijama i tražili su nekoga ko će ih odvesti na Euro 2016, s obzirom da se za plasman dobije dosta novca. To je trebao biti moj zadatak, dodao je njemački trener. :lol: zinule im guzice u NSBiH jbg sto je doslo sa SP brzo je i otislo sad daj novu inekciju

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 17 dec 2014, 01:24

Trebao je odvesti reprezentaciju na EP i nije kao, htjeo.? Niko od vas nije citirao po meni kljucnu recenicu na pravi nacin. Dakle Magath kaze, zeljeli su da idu na EP jer ima da se zaradi puno novca a i grupa je realno jednostavna a ja nisam bio spreman na vruce kestenje.

Dakle, da sumiramo, nije bio spreman da vodi reprezentaciju u jednostavnoj grupi na ciji konkurs se sam bez ikakvog pritiska prijavio.? Zasto se prijavio ako nije spreman preuzeti vruce kestenje? Zasto je isao na pregovore ako nije spreman da vadi BiH iz blata u jednostavnoj grupi?

Da vam ciko razjasni. Magath je bio jako zagrijan i otisao je na pregovore, ocekivajuci veliko postovanje, pogotovo u finansijskom smislu. Nas savez je politicki bio sigurno veoma distanciran, jer nije zelio otkriti na pocetku sve karte u zelji da spusti cijenu sto nize. To se Magathu a priori nije nikako svidjelo i kada je bio siguran da nece dobiti uvjete (finansijske prirode) koje on prizeljkuje, pao je motiv na jedan minimum, te je sam digao ruke.

To jos inekako mogu da razumijem kada je strucan stranac u pitanju kao Magath, ali Halilhodzica i njegovo vadjenje, a da se razumijemo, isti su motivi kao i kod Magatha, jer je vodio sto puta gori sljam od nas, ne mogu nikako da shvatim. On je za mene licno najvece razocarenje ovih pregovora.

Bajevica ne treba uvlaciti u ovu pricu oko reprezentacije jer zaista nije bio u opticaju od samog pocetka, nije vodio nikakve pregovore sa savezom, za razliku od prva dva navedena, i zato se o njegovom odbijanju u samom pocetku moze samo nagadjati, ali bi pri finansijskim optuzbama bio veoma pazljiv.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 17 dec 2014, 01:33

DonCorleone je napisao/la:Trebao je odvesti reprezentaciju na EP i nije kao, htjeo.? Niko od vas nije citirao po meni kljucnu recenicu na pravi nacin. Dakle Magath kaze, zeljeli su da idu na EP jer ima da se zaradi puno novca a i grupa je realno jednostavna a ja nisam bio spreman na vruce kestenje.

Dakle, da sumiramo, nije bio spreman da vodi reprezentaciju u jednostavnoj grupi na ciji konkurs se sam bez ikakvog pritiska prijavio.? Zasto se prijavio ako nije spreman preuzeti vruce kestenje? Zasto je isao na pregovore ako nije spreman da vadi BiH iz blata u jednostavnoj grupi?

Da vam ciko razjasni. Magath je bio jako zagrijan i otisao je na pregovore, ocekivajuci veliko postovanje, pogotovo u finansijskom smislu. Nas savez je politicki bio sigurno veoma distanciran, jer nije zelio otkriti na pocetku sve karte u zelji da spusti cijenu sto nize. To se Magathu a priori nije nikako svidjelo i kada je bio siguran da nece dobiti uvjete (finansijske prirode) koje on prizeljkuje, pao je motiv na jedan minimum, te je sam digao ruke.

To jos inekako mogu da razumijem kada je strucan stranac u pitanju kao Magath, ali Halilhodzica i njegovo vadjenje, a da se razumijemo, isti su motivi kao i kod Magatha, jer je vodio sto puta gori sljam od nas, ne mogu nikako da shvatim. On je za mene licno najvece razocarenje ovih pregovora.

Bajevica ne treba uvlaciti u ovu pricu oko reprezentacije jer zaista nije bio u opticaju od samog pocetka, nije vodio nikakve pregovore sa savezom, za razliku od prva dva navedena, i zato se o njegovom odbijanju u samom pocetku moze samo nagadjati, ali bi pri finansijskim optuzbama bio veoma pazljiv.
:thumbup: :thumbup:
X

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 17 dec 2014, 14:02

Koga nakon Sušića?

Nakon Sušića Baždarević.

Mislim da je ovo kraj svih krajeva rasprave na ovoj temi, barem sto se mene tice. Tema se moze i zakljucat.

ppero8
Kontakt:

Post Postao/la ppero8 » 17 dec 2014, 15:29

Sada moze jedino tema koga nakon Baždarevića :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 dec 2014, 20:37

Aragon je napisao/la:Hadzija selektor, Barbarez pomocnik. Pa vi pisite i dalje sta god zelite ;)
Hocel se makar ovo drugo iskazati kao tacno? :D

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 18 dec 2014, 20:38

Goalgetter je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Hadzija selektor, Barbarez pomocnik. Pa vi pisite i dalje sta god zelite ;)
Hocel se makar ovo drugo iskazati kao tacno? :D
Kad vec nije prvo, onda sam ocito dobio pogresan info :)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 18 dec 2014, 20:47

storm_raider je napisao/la:
Ziko je napisao/la:Opet Francuz iz Sarajeva,ma na kraju nismo se ni čemu boljem ni nadali,dobar i istinit sam komentar neki dan pročitao naša reprezentacija naš selektor pa crknite......fuj :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih:
A ti si ono racunao na nacionalni kljuc. :lol:
Zao mi je prijatelju ali Bosne i Hercegovine je bilo i bit' ce je!
Bosne i Hercegovine će sigurno biti,ali u Bosni i Hercegovini ne žive samo Bosanci :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :nene: :bih:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 dec 2014, 21:07

Tako je! Pored Bosanaca tu su I Hercegovci.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 dec 2014, 21:09

Ziko ali bgm te ne zasluzujemo :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :guz: :guz: Nas Dragan Covic :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 18 dec 2014, 21:17

Zanimljivo je da su dva Hercegovca bila nuđena puno prije Baždarevića ali nisu bili zainteresovani. Treći Hercegovac s pravom nije bio izabran i onda dođe nekakav Ziko da nam objasni kako to nije u redu i prodaje priču o nekakvom sarajevskom lobiju kao da se radi o meksičkom kartelu.

Osim toga, kada se bude birala poker reprezentacija siguran sam da će treći Hercegovac biti i selektor i kapiten i sve što treba.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 dec 2014, 22:28

DukeOfWellington je napisao/la:Zanimljivo je da su dva Hercegovca bila nuđena puno prije Baždarevića ali nisu bili zainteresovani. Treći Hercegovac s pravom nije bio izabran i onda dođe nekakav Ziko da nam objasni kako to nije u redu i prodaje priču o nekakvom sarajevskom lobiju kao da se radi o meksičkom kartelu.

Osim toga, kada se bude birala poker reprezentacija siguran sam da će treći Hercegovac biti i selektor i kapiten i sve što treba.
Zaboravio si i cetvrtog.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 dec 2014, 22:30

Kakva nepravda na kraju izabran selektor a ne izbornik !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 19 dec 2014, 21:09

harishp je napisao/la:Zaboravio si i cetvrtog.
Zbog internog forumskog folklora koji se stvorio na tu temu neki bi pomislili da je u pitanju provokacija.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 dec 2014, 22:03

Hasicu, svaka cast, ne zasluzujemo te. :bow: :bih:
1946

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 19 dec 2014, 22:07

Iz kojih izvora je on saznao da Bazdarevic nije bio izabran jednoglasno, jer iz Saveza kazu da je Mesa izabran jednoglasno.

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 22 dec 2014, 14:08

Vahida Halilhodžića ili Bakira Sliškovića.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, lumani, Proximic i 15 gostiju.