i opet lupaju Real kad im se digne spolovilosuhi je napisao/la:Trebaju njemu izgleda novi steroidi ,ovi stari vise nemaju efekta![]()
Treba ovoj ekipi jedna rekonstrukcija u igrackom kadru i u taktickom,igra odavno procitana,igraci potroseni,nema se tu sta ocekivati vise.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sramotan pristup Barcelone sinoc, Xaviju, Albi, donekle Pintu i Neymaru svaka cast na zelji, ostali dno dna, Messi pogotovo kao i Alves.
Atletico sasvim zasluzeno, na kraju su jos dobro i prosli ovi manekeni. I Tata opet fula izmjenu u kljucnom trenutku, Andres kakav god da je bio sinoc, mogao je zadnjih pola sata rijesiti tekmu, ali ne, ovaj ubacuje cileansku ublehu i tako definitivno otklanja svaku mogucu sansu za prolazak. Atletico nakon te izmjene preuzima sredinu.
Neka, nista bolje nisu ni zasluzili onakvim pristupom. A siguran sam da su mogli do finala da su prosli Atletico sinoc, ali hajde.
Messi se naravno cuva za Brazil, boji se nove povrede, ali je i znatno usporio, izgubio je i na eksplozivnosti i na agilnosti.
Atletico sasvim zasluzeno, na kraju su jos dobro i prosli ovi manekeni. I Tata opet fula izmjenu u kljucnom trenutku, Andres kakav god da je bio sinoc, mogao je zadnjih pola sata rijesiti tekmu, ali ne, ovaj ubacuje cileansku ublehu i tako definitivno otklanja svaku mogucu sansu za prolazak. Atletico nakon te izmjene preuzima sredinu.
Neka, nista bolje nisu ni zasluzili onakvim pristupom. A siguran sam da su mogli do finala da su prosli Atletico sinoc, ali hajde.
Messi se naravno cuva za Brazil, boji se nove povrede, ali je i znatno usporio, izgubio je i na eksplozivnosti i na agilnosti.
Zadnja izmjena: Rajaz, dana/u 24 feb 2016, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ni meni nije jasno zasto se oni javljaju i utrpavaju u pricu. I ovako losa Barca ih redovno gazi.let3 je napisao/la:i opet lupaju Real kad im se digne spolovilosuhi je napisao/la:Trebaju njemu izgleda novi steroidi ,ovi stari vise nemaju efekta![]()
Treba ovoj ekipi jedna rekonstrukcija u igrackom kadru i u taktickom,igra odavno procitana,igraci potroseni,nema se tu sta ocekivati vise.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Fizikalci i nista vise.Dobro je Cruyff rekao , ova ekipa nema fizicki jakog igraca sem Piquea i nema ratnika u ekipi osim Albe !
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Kao da je real sta bolji ,meni su svakako katastrofa od pocetka sezonelet3 je napisao/la: i opet lupaju Real kad im se digne spolovilo
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bielsa je, ako sam ja dobro uhvatio, novi trener Marseillea.DesimaL je napisao/la:Covjek je bez kluba.Tako da Tata moze i sada dobiti nogu,a vec sutra da imamo novog trenera![]()
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
najlosija Barca u zadnjih 6 sezona, potrosena, procitana, i opet tuku real u medjusobnim duelimasuhi je napisao/la:Trebaju njemu izgleda novi steroidi ,ovi stari vise nemaju efekta![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Rek'o sam sinoć šta mislim o sinošnjoj igri Barce, ono je bilo preslabo.
Barci treba golman, Valdes ode i treba nam, logično, dobar i stabilan golman.
Odbrana pod hitno, visoke igrače koji su jaki i dobri u skok igri. Mascherano je preslab (možda naša šansa protiv Argentine), Bartra nema kvalitet za Barcu, dobar je igrač ali Barci treba bolji. Treba i vezni red "renovirat", možda Pjanić? Xaviju treba nasljednik, mislim da tu vidim Pjanića. Tagođer i Messiju (ali Messiju koji trči, trudi se) i Neymaru treba klasičlni špic, ne onaj kao Ibra, Džeko nego neki kao npr. Vedo (ne kažem da njega treba, on je samo kao primjer
), koji zna dodavat ali i da je izvrsan strijelac.
Barci treba golman, Valdes ode i treba nam, logično, dobar i stabilan golman.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Bas tako. Ajde na temu ''Barsa-kraj dominacije''. Zuniga, Balanta, Benatija, mocan veznjak ( kao Koke npr ) i klasicni napadac bi dali tu fiziku i balans ekipi. Bas kao prije sa starim Alvesom, Puyolom, Abidalom, Eto'om u napadu i tako ..Johny je napisao/la:Fizikalci i nista vise.Dobro je Cruyff rekao , ova ekipa nema fizicki jakog igraca sem Piquea i nema ratnika u ekipi osim Albe !
Zadnja izmjena: Rajaz, dana/u 10 apr 2014, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
Budalaština br.2:
Čitam u poslednje vreme ovde ovo "pišanje" po Mesiju koje traje već izvesno vreme (mislim naravno od strane simpatizera Barse ne o dečijim peckanjima simpatizera drugih timova koja su makar meni simpatična i normalna).
Neki bi vidim i da ga "proteraju" iz kluba jer zaboga čovek ne trči ko etiopijski-maratonac... a ja pitam GDE DA TRČI? Unazad neko vreme SVE ekipe koje igraju protiv Barse igraju na isti način... stave 3 igrača da ne daju Mesiju da diše a ove ostale puste da kruže, kruže, kruže... i na kraju 3-4 puta predju centar i lakrdiji zvanoj odbrana utrpaju makar 2 gola a neki su imali i 100% realizaciju...koliko puta predju centar toliko golova daju.
Ne tako davno Gvardiola je bukvalno SVE podredio Mesiju... i sve što je moglo da se osvoji on je i osvoijo. Danas, "stručnjaci" sa ovog foruma trže da se Mesi podredi Fabregasu, Alexisu... haha... moja ćerka sinoć gleda utakmicu i pita me "a zašto niko ne doda loptu Mesiju..." Ja joj lakonski kažem zato što Mesi ne zna i ovi drugi to bolje znaju pa neće da troše loptu bezveze na njega haha. Ja kad vidim Mesija da dodje na polovinu Barse da bi dobio loptu odmah znam da od rezultata nema ništa na toj utakmici. Prema tome Mesiju ne preostaje ništa drugo nego da trči tamo-vamo (kao glupavi Sesk za koga tvrdim da cu ga u ovim godinama pobediti da se trkamo na 100m garant baš kao i Busketsa...tuga i jad) da bi zadovoljio ovdašnje "stručnjake". E sad, na stranu to što bi mi svi voleli i mislimo da Mesi može i treba na bukvalno svakoj utakmici da naniže tri četri pa i pet igrača pa još ako može i golmana i ušeta se u gol...E PA NE MOŽE, u stvari može i gledaćemo mi još takvih poteza ali to gospodo ne može uvek a sa trenutnim stanjem u veznom redu Barse o kome ću pisati kasnije skoro da je "Mission Impossible"
Generalno, o Mesiju je zaista glupo pisati... sve se zna ali samo mali "savet" simpatizerima: Prvo se ugrizite za prst pa isti stavite na čelo kad kritikujete najboljeg igrača koji je ikada gurao od krpenjače do lopte današnjeg kvaliteta. Ja sam gledao mnoge velike fudbalere... svi oni su imali odlične ali i užasne sezone u svojim igrama... ali niko i nikada nije imao da se "ekonomski" izrazim tako visok procenat uspešnosti svojih igara kao što ima on... a to je po mojoj proceni izmedju 80 i 90% svih utakmica koje je odigrao i što ga i čini najboljim svih vremena ne zato što ja tako kažem već sva velika svetska što sručnjačka imena što fudbaleri sami koji su bili svojevremeno najbolji.
Naravno, to ne znači da ga ne trba kritikovati, naprotiv... ali je glupo očekivati da jedan igrač može sve sam na terenu pa makar on bio i Mesi koji ne zaboravite ima samo 26 godina i preostalo mu je da "ganja sam sebe" u fudbalskim enciklopedijama. O povredi necu ali vidim da su na nju mnogi zaboravili... A o čuvanju za SP nekom drugom prilikom.
PS. Čisto usporedbe radi za one mladje simpatizere Barse a po postovima bih rekao da takvi preovladjuju... jedna legenda Xavi u njegovim godinama bio je poznat samo svojoj rodbini a široj javnosti kao jedan (nekad stalni, nekad povremeni) fudbaler FC Barcelona... danas je s pravom legenda!
Čitam u poslednje vreme ovde ovo "pišanje" po Mesiju koje traje već izvesno vreme (mislim naravno od strane simpatizera Barse ne o dečijim peckanjima simpatizera drugih timova koja su makar meni simpatična i normalna).
Neki bi vidim i da ga "proteraju" iz kluba jer zaboga čovek ne trči ko etiopijski-maratonac... a ja pitam GDE DA TRČI? Unazad neko vreme SVE ekipe koje igraju protiv Barse igraju na isti način... stave 3 igrača da ne daju Mesiju da diše a ove ostale puste da kruže, kruže, kruže... i na kraju 3-4 puta predju centar i lakrdiji zvanoj odbrana utrpaju makar 2 gola a neki su imali i 100% realizaciju...koliko puta predju centar toliko golova daju.
Ne tako davno Gvardiola je bukvalno SVE podredio Mesiju... i sve što je moglo da se osvoji on je i osvoijo. Danas, "stručnjaci" sa ovog foruma trže da se Mesi podredi Fabregasu, Alexisu... haha... moja ćerka sinoć gleda utakmicu i pita me "a zašto niko ne doda loptu Mesiju..." Ja joj lakonski kažem zato što Mesi ne zna i ovi drugi to bolje znaju pa neće da troše loptu bezveze na njega haha. Ja kad vidim Mesija da dodje na polovinu Barse da bi dobio loptu odmah znam da od rezultata nema ništa na toj utakmici. Prema tome Mesiju ne preostaje ništa drugo nego da trči tamo-vamo (kao glupavi Sesk za koga tvrdim da cu ga u ovim godinama pobediti da se trkamo na 100m garant baš kao i Busketsa...tuga i jad) da bi zadovoljio ovdašnje "stručnjake". E sad, na stranu to što bi mi svi voleli i mislimo da Mesi može i treba na bukvalno svakoj utakmici da naniže tri četri pa i pet igrača pa još ako može i golmana i ušeta se u gol...E PA NE MOŽE, u stvari može i gledaćemo mi još takvih poteza ali to gospodo ne može uvek a sa trenutnim stanjem u veznom redu Barse o kome ću pisati kasnije skoro da je "Mission Impossible"
Generalno, o Mesiju je zaista glupo pisati... sve se zna ali samo mali "savet" simpatizerima: Prvo se ugrizite za prst pa isti stavite na čelo kad kritikujete najboljeg igrača koji je ikada gurao od krpenjače do lopte današnjeg kvaliteta. Ja sam gledao mnoge velike fudbalere... svi oni su imali odlične ali i užasne sezone u svojim igrama... ali niko i nikada nije imao da se "ekonomski" izrazim tako visok procenat uspešnosti svojih igara kao što ima on... a to je po mojoj proceni izmedju 80 i 90% svih utakmica koje je odigrao i što ga i čini najboljim svih vremena ne zato što ja tako kažem već sva velika svetska što sručnjačka imena što fudbaleri sami koji su bili svojevremeno najbolji.
Naravno, to ne znači da ga ne trba kritikovati, naprotiv... ali je glupo očekivati da jedan igrač može sve sam na terenu pa makar on bio i Mesi koji ne zaboravite ima samo 26 godina i preostalo mu je da "ganja sam sebe" u fudbalskim enciklopedijama. O povredi necu ali vidim da su na nju mnogi zaboravili... A o čuvanju za SP nekom drugom prilikom.
PS. Čisto usporedbe radi za one mladje simpatizere Barse a po postovima bih rekao da takvi preovladjuju... jedna legenda Xavi u njegovim godinama bio je poznat samo svojoj rodbini a široj javnosti kao jedan (nekad stalni, nekad povremeni) fudbaler FC Barcelona... danas je s pravom legenda!
Sve je to u redu, ali sinocnji pristup Messija je bio sramotan. Izgleda da ga vise ni one najvece utakmice ne mogu motivisati. Ok, najbolji svih vremena, ima toliko kredita, ali sta sa ostalima na terenu, sa Xavijem koji sa 34 na ledjima pretrci duplo vise i pokaze vecu zelju i glad ? Sta sa navijacima koji su doputovali iz Barcelone i platili karte po 100 eura ?
Ako nece da trci i grize neka ga ostavi na klupi pa nek' ga ubacuje kad zagusti i kad mu se digne cuna za fudbalom. Vrlo jednostavno.
Ako nece da trci i grize neka ga ostavi na klupi pa nek' ga ubacuje kad zagusti i kad mu se digne cuna za fudbalom. Vrlo jednostavno.
Messi je bez premca hodajuca institucija. Kritizirat je dobro, ali jucer je bila "vruca noc" pa se reklo dosta toga negativnog prema njemu. Uglavnom, pretrcao je nesto vise od 6km. To je sramotno. Pa Pinto je pretrcao nesto malo manje. Martino je OPET dao krivu postavku na terenu. I tako da se slazem s ovim gore postom, Messi tu nema puno mjesta za napravit nesto. Cholo ga je nadmudrio i to je opet zaustavilo Messija.
Nervira ne sto Martino nista ne radi do kraja. On bi htio drukciju Barcelonu, okomitiju i s malo vise defanzive. Ali to ne ide. Niti ce ikada ici. Na dugorocne staze pogotovo. Barcina filozofija se zna i takav trener treba ovom klubu. Dobro, naravno da svaki trener mora imati svoju slobodu, ali neke stvari nije dobro mijenjati u Barceloni. Zato sam siguran da Martino odlazi na kraju sezone. Niej vazno gdje, ali otici ce. Uprava, iako tokom sezone stalno potencira da je na njegovoj strani, ne moze biti zadovoljna sa sezonom. Ista jos nije zavrsila, ali realno je da klub ostane na samo jednom trofeju ili u gorem slucaju niti jednom.
Novo ime, neka osvjezenja u igrackom smislu i hegemonija ce ponovno bit uspostavljena
.
Nervira ne sto Martino nista ne radi do kraja. On bi htio drukciju Barcelonu, okomitiju i s malo vise defanzive. Ali to ne ide. Niti ce ikada ici. Na dugorocne staze pogotovo. Barcina filozofija se zna i takav trener treba ovom klubu. Dobro, naravno da svaki trener mora imati svoju slobodu, ali neke stvari nije dobro mijenjati u Barceloni. Zato sam siguran da Martino odlazi na kraju sezone. Niej vazno gdje, ali otici ce. Uprava, iako tokom sezone stalno potencira da je na njegovoj strani, ne moze biti zadovoljna sa sezonom. Ista jos nije zavrsila, ali realno je da klub ostane na samo jednom trofeju ili u gorem slucaju niti jednom.
Novo ime, neka osvjezenja u igrackom smislu i hegemonija ce ponovno bit uspostavljena
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Eo Messi opet zabio Antonelli, ide ga van terena čini mi se.
Hajd, neka je, možda ga tako neke stvari trznu malo.
Hajd, neka je, možda ga tako neke stvari trznu malo.
A gledaj ovo
Otkad se Messi oporavio od dvomjesečne ozljede, zabio je 17 golova. Za isto to vrijeme Cristiano Ronaldo i Diego Costa zajedno su zabili 13 golova.
U trenutku kad se oporavio od ozljede imao je svega 8 golova na kontu, a Ronaldo čak 22. Sad, Messi ima 25 i Portugalac mu bježi za tek 3 pogotka.
Blowmind

Otkad se Messi oporavio od dvomjesečne ozljede, zabio je 17 golova. Za isto to vrijeme Cristiano Ronaldo i Diego Costa zajedno su zabili 13 golova.
U trenutku kad se oporavio od ozljede imao je svega 8 golova na kontu, a Ronaldo čak 22. Sad, Messi ima 25 i Portugalac mu bježi za tek 3 pogotka.
Blowmind
Jos da Ronaldo nije propustio 5 utakmica zbog povreda i suspenzije.
Šuška seMonolog je napisao/la:Bielsa je, ako sam ja dobro uhvatio, novi trener Marseillea.DesimaL je napisao/la:Covjek je bez kluba.Tako da Tata moze i sada dobiti nogu,a vec sutra da imamo novog trenera![]()
Sretno zmajevi!!
@geoxx Ronaldo je imao bezazlenu povredu iz koje je izasao neokrznut, da ne pricamo kako svaku trci preko 10 km a ovaj drugi 5-6, i to pola preseta. Ali nebitno, vratimo se temi.
Moguce je da Tata napusti klupu vec na ljeto, pogotovo ukoliko nista ne osvoji a i njemu je jerujem pun qurac spanskih medija i uloge vatrogasca u raspalom klubu.
U tom slucaju volio bih da novi trener bude neko od ovih: Van Gaal, Klopp, Martinez ( Everton ), Valverde ili Luis Enrique.
Moguce je da Tata napusti klupu vec na ljeto, pogotovo ukoliko nista ne osvoji a i njemu je jerujem pun qurac spanskih medija i uloge vatrogasca u raspalom klubu.
U tom slucaju volio bih da novi trener bude neko od ovih: Van Gaal, Klopp, Martinez ( Everton ), Valverde ili Luis Enrique.
@LillardLillard je napisao/la:Messi je bez premca hodajuca institucija. Kritizirat je dobro, ali jucer je bila "vruca noc" pa se reklo dosta toga negativnog prema njemu. Uglavnom, pretrcao je nesto vise od 6km. To je sramotno. Pa Pinto je pretrcao nesto malo manje. Martino je OPET dao krivu postavku na terenu. I tako da se slazem s ovim gore postom, Messi tu nema puno mjesta za napravit nesto. Cholo ga je nadmudrio i to je opet zaustavilo Messija.
Novo ime, neka osvjezenja u igrackom smislu i hegemonija ce ponovno bit uspostavljena.
Tebe čitam odavno i spadaš u ljude čije fudbalsko mišljenje kroz postove cenim kao i još neke... kažeš nervira te što Martino ne odradi ništa do kraja a ja te pitam šta? Druže od govana da izvineš pite nit je bilo niti će je biti... Maskerano NIKAD neće biti štoper (iako ja mislim da on ima mesta u nekoj novoj Barsi jer je borac na terenu kakav se retko sreće)...Bartra NIKAD neće biti fudbaler za kalibar Barselone, baš kao i Montoja, Alvesu zahvalnica za sve i otkaz naravno jer je on svoje odsvirao i igra samo zato što je Montoja jad i čemer od igrača.... od trenutnih igrača pozadi jedino bi zadržao malog Albu. Xavi počinje užasno da me nervira a znaš zašto? Zato što neće kao čovek da sazove konferenciju i da se kao ljudina Pujol zahvali na svemu a i Barsa njemu nekim mestom u štabu, serem se ja na njegove kilometre i kilometre kad nema više onih njegovih lopti koje "cepaju" protivničke odbrane ili ih ima jedva jedna na 10 mečeva sve se svelo na daj najbližem do sebe uglavnom onom iza sebe... Busketsa pozvati na razgovor i pitati ga jasno i glasno: Hoćeš li ti biti onaj stari mali Bus koji kvari protivničku igru, brzo se oslobadja lopte i ne glumata KREATORA igre već radilice na terenu, muka mi je od njegovih sporih i rizičnih driblinga ispred naših 16 i davljenja lopte kad god je dobije...mali ima mesta ali mora prestati da glumi zvezdu u suprotnom OUT. U vezi može ostati Inijesta s tim da čovek treba da shvti da se fudbal igra za golove i prema napred a ne za besomučna izdrkavanja na sredini ili uz levu aut liniju... inače kad hoće sa Mesijem čini ubitačan tandem koji može kombinovati vezanih očiju.
Povlačenjem Xavija treba dati još jednu šansu Fabregasu i to vrlo kratkoročnu da se vidi da li on zaista nema odgovarajuće mesto u timu ili (što je moje mišljenje) on nije kalibar za ono što mi simpatizeri očekujemo od Barse. Po meni on je isuviše spor, neokretan a lopte su mu predvidljive i maloj deci.
Toliko o stanju u vezi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.