FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München

Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
jel ima ko slučajno neki "individual highlights" samo za Costu
?

- anelbavarac
- Kontakt:
Dante u Wolfsburgu za 4mil.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Hoćemo li mi ikakvog stopera dovoditianelbavarac je napisao/la:Dante u Wolfsburgu za 4mil.
Bayern@heart je napisao/la:Hoćemo li mi ikakvog stopera dovoditianelbavarac je napisao/la:Dante u Wolfsburgu za 4mil.
Zasto bi?
Vidis da se uigrava bez stopera

Mia San Mia
- Bayern@heart
- Kontakt:
Mislim da bi ono od sinoć teško prošlo protiv Reala, Bar ce, befaubea, WolfsburgaR32 je napisao/la:Bayern@heart je napisao/la:Hoćemo li mi ikakvog stopera dovoditianelbavarac je napisao/la:Dante u Wolfsburgu za 4mil.
Zasto bi?
Vidis da se uigrava bez stopera
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sretno Danteu, hvala mu za triple i za sve sto je donio Bayernu.
4 miliona je vise nego zadovoljavajuca cifra s obzirom da je placen 5 miliona.
Igrace LP-a a i vjerujem da ce u Wolfsburgu prikazati dobre partije.
4 miliona je vise nego zadovoljavajuca cifra s obzirom da je placen 5 miliona.
Igrace LP-a a i vjerujem da ce u Wolfsburgu prikazati dobre partije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ma ja sam bio za trojac Konopljanka, Depay, Muniain.Saurman je napisao/la:Znači i ti si zadovoljan sa Kingsleyem, znam da je tvoja potajna želja bio Muniain.
Muniain, nažalost ozljeda križnih ligamenata ga je dobrano udaljila od vrhunskog transfera i pitanje je kakav će se vratiti.
Ne znam zašto ali ta trojica imaju ono nešto što je potrebno da zamjene Riberya. Imaju tu klasu, taj potez, da li driblingom, da li asistencijom ili pogotkom da odlučuju utakmice. One najveće utakmice.
Kao Ribery sa pred asistencijom i asistencijom Robbenu 2013. u finalu Lige Prvaka.
Ma ne mogu biti licemjeran kad kažem zadovoljan sam a ovog momka nisam niti malo gledao ( par puta je ušao kad sam gledao Juve ali nisam ga zamjetio uopće ) ali sam zadovoljan jer smo mi bili primorani kupiti ili napadača ili krilo. Odluka je pala na lijevokrilnog igrača što znači da će Muller mijenjati Lewandowskog kad će trebati. To je dobra odluka uprave jer nam je to bilo itekako potrebno.
Što se tiče Comana, nadam se da će dobiti itekako prilike za igru da pokaže od kakvog je materijala a ne sumnjam da ima veliki potencijal. Samo treba igrati a ne da sjedi na klupi redovno.
I da, trebamo još jednog stopera. Badstuber i Martinez se tek vraćaju lagano i pitanje je kakvi će se vratiti a znamo da su podložni ozljedama. Kao što je podložan i Benatia. To je problem i tu treba kupiti još jednog stopera pod muss.
PS.
Što se tiče jučerašnje utakmice, moram priznati da je taktika bila harakiri ali isto tako taktika koja je jučer odlično funkcionirala.
I još nešto, iako ne volim Pepa i jedva čekam da ode, moram priznati da se kod igrača vidi ogromna želja i volja što je naravno veoma važno za dobru sezonu. Igrači i dalje slijede Pepa i vjeruju mu i očito se vidi da su strašno motivirani. Igrači grizu za svaku loptu i bore se do kraja tako da je to jako pozitivno i dobro za nas. Dakle za ovo je svakako zaslužan Pep.
Zadnja izmjena: Stefan Effenberg, dana/u 30 avg 2015, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
Nece sjediti, igraca za kojeg moras dati 30m je glupo ostaviti na klupi da trune; kad bi tako bilo, pitam se kakva je to politika?
Sent from my iPhone using Tapatalk
@bayern@hearth Ma zezam se malo, ali gledajuci sve ovo, izgleda da ce tu ubacivati Alonsa, Alabu, pa Martineza kad se vrati. Pored Benatie i Boatenga pa i Badstubera ako ikad vise taj momak zaigra normalno. Mislim da Pepu nece trebati novi stoper.
Mia San Mia
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Pa dobro, u pitanju je jednogodišnja posudba, da li smo se obvezali i kupiti igrača nakon ove godine ili ga lagano možemo vratiti u Juventus? Nisam nešto upratio detalje.muamerc je napisao/la:Nece sjediti, igraca za kojeg moras dati 30m je glupo ostaviti na klupi da trune; kad bi tako bilo, pitam se kakva je to politika?
Slažem se da momak mora igrati unatoč Costi. Mislim, naravno da Costa itekako ima prednost ali i ovaj malac mora igrati. No, polako, ima dosta utakmica da se odigra i nadam se da će ovaj momak dobivati priliku.
On, Costa i Robben ce se rotirati zavisno od tekme, umora, povreda. Jake tekme ce igrati Costa i Robben dok u ostalim ce biti rotacija.
Stefan Effenberg je napisao/la:Pa dobro, u pitanju je jednogodišnja posudba, da li smo se obvezali i kupiti igrača nakon ove godine ili ga lagano možemo vratiti u Juventus? Nisam nešto upratio detalje.muamerc je napisao/la:Nece sjediti, igraca za kojeg moras dati 30m je glupo ostaviti na klupi da trune; kad bi tako bilo, pitam se kakva je to politika?
Slažem se da momak mora igrati unatoč Costi. Mislim, naravno da Costa itekako ima prednost ali i ovaj malac mora igrati. No, polako, ima dosta utakmica da se odigra i nadam se da će ovaj momak dobivati priliku.
Isprvka druze dvije godine ,prvu sezonu cemo odmah plati 5 miliona tj.sada, drugu 3 miliona ,gdje 2017 imamo pravo otkupa za 20 miliona

PS:
The Netherlands international says his new team-mate will have to get used to the spot-kick pecking order at Allianz Arena
Bayern Munich forward Arjen Robben says new signing Arturo Vidal wanted to take his penalty in the 3-0 victory over Bayer Leverkusen on Saturday.
Pep Guardiola’s side cruised to victory at the Allianz Arena thanks to two goals from Thomas Muller and a Robben penalty, which Muller allowed him to take despite being on a hat-trick.
Chile international Vidal was the designated penalty taker at his former club Juventus, but Robben says the Chile international will have to accept his place in the hierarchy at the Allianz-Arena.
“We have a clear pecking order for penalties,” Robeen said.
“Thomas is taker number one, I’m number two. But it’s good that Arturo also wanted to take it. It’s better than everyone being scared.”
Muller himself had already scored from 12 yards to double Bayern’s lead and said Vidal had also asked to take the first spot-kick.
"Arturo was Juventus' penalty-taker and he asked me if he could take it, but it's all about being part of a team at Bayern Munich,” Muller said.

FCB are hoping to make it four consecutive Bundesliga titles this season and have opened the new campaign with three straight victories.
And Robben says Saturday’s win was a signal of their intentions to dominate Germany once again.
“A 3-0 win is a very good statement of intent,” he said.
“We’ve played very, very well and deserved the win against top-class opponents. We have very quick wide players. We need to be moving the ball at speed and creating one-on-one situations."

Coleman subject to Bayern Munich offer?

Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
- Bayern@heart
- Kontakt:
Dante HVALA veliko za sve sto je pokazao u Bayernu posebno mi je ostala upečatljiva sezona 2012-13 kad smo uzeli triplet kako je samo igrao po vodstvom Juppa često smo i mi na ovom forumu pisali kako je Dante objasnijo kako se igra u odbrani. Sretno mu u Wolfsburgu nek ganja drugo mjesto sa njim
i za kraj
[youtube][/youtube]
Ja lično očekujem do kraja sutrašnjeg dana Comana i nekog od štopera sa našim dresom u rukama

i za kraj

[youtube][/youtube]
Ja lično očekujem do kraja sutrašnjeg dana Comana i nekog od štopera sa našim dresom u rukama
- Omerbavarac
- Kontakt:
Coman je od jutros na medicinskim pregledima tako da bi do kraja dana mogao i biti predstavljen ili ce se pak cekati sutrasnji dan.#Coman beim Medizincheck in München. Bayern leiht Juve-Juwel bis '17 aus, kann ihn dann für 21 Mio kaufen. Oder auch nicht. Guter Deal!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Uh, promašio sam ceo fudbal.Kufur je napisao/la:Isprvka druze dvije godine ,prvu sezonu cemo odmah plati 5 miliona tj.sada, drugu 3 miliona ,gdje 2017 imamo pravo otkupa za 20 milionaako budemo htjeli.A za nadati je se da ce mali pokazati sta zna u ove dvije godine koliko bude kod nas
,nadam se novom riberiju ,ako ne poptpunom onda pribliznom
.Mali imam talenta u to nema sumlje ,sad samo treba da radi i trudi se uspjeh je zagarantovan.

Fino, sve mi se dopada i smatram da je ovo dobar transfer uprave. Još stoper i onda smo beton. Kad bi sada doveli kvalitetnog stopera morao bih biti arogantan i reći da imamo najbolju ekipu na svijetu što se tiče kvalitete i širine u momčadi.
Samo trebamo sebičnost izbaciti iz glave jer je jučer to bilo očajno za gledati. Ne vjerujem da ima toliko egoizma u pojedinim glavama a ovdje prednjači Robben pa onda drugi tjeraju inat itd....
To treba iskorijeniti podhitno.
- Bayern@heart
- Kontakt:
https://twitter.com/iMiaSanMia/status/6 ... wsrc%5Etfw
ima li šta od ovog ili je jedna od šupljih iz engleske
Vjerovatno ga prodaju nekom pa nas spominju. Edit: Jos nesto, vjerovatno smo tu negdje bara-bara sa ovim FFP ogranicenjem (zaključujem na osnovu ove pozajmice Comana) pa tako ako bi trebali ovog uzeti morali bi nekog prodati - a ovaj košta možda negdje oko 15-20m.Bayern@heart je napisao/la:https://twitter.com/iMiaSanMia/status/6 ... wsrc%5Etfw
Da se zahvalim Danteu na svemu što je uradio za nas. Hvala (iako nas je mogao sahraniti u finalu protiv Dortmunda). Ovo je očekivan potez od strane naše uprave uzimajući u obzir formu i godine i sve veće nezadovoljstvo koje dolazi s njegove strane.
Drug ma nisi ti nista promasio samo kriva informacija,ja sam ovako procitao mozda sam i ja pogrijesoStefan Effenberg je napisao/la:Uh, promašio sam ceo fudbal.Kufur je napisao/la:Isprvka druze dvije godine ,prvu sezonu cemo odmah plati 5 miliona tj.sada, drugu 3 miliona ,gdje 2017 imamo pravo otkupa za 20 milionaako budemo htjeli.A za nadati je se da ce mali pokazati sta zna u ove dvije godine koliko bude kod nas
,nadam se novom riberiju ,ako ne poptpunom onda pribliznom
.Mali imam talenta u to nema sumlje ,sad samo treba da radi i trudi se uspjeh je zagarantovan.
![]()
Fino, sve mi se dopada i smatram da je ovo dobar transfer uprave. Još stoper i onda smo beton. Kad bi sada doveli kvalitetnog stopera morao bih biti arogantan i reći da imamo najbolju ekipu na svijetu što se tiče kvalitete i širine u momčadi.
Samo trebamo sebičnost izbaciti iz glave jer je jučer to bilo očajno za gledati. Ne vjerujem da ima toliko egoizma u pojedinim glavama a ovdje prednjači Robben pa onda drugi tjeraju inat itd....
To treba iskorijeniti podhitno.

Siguran sam da nasi iz u prave nisu bey raylog ovog malog doveli ,vidi oni nesto u njemu sto nama treba odnosno moglo bi trebati

U trenutnoj situaciji stoper bi dobro dosao,ali

Za sebicnost apsolutno se slazem

Ali eto kako god

- Omerbavarac
- Kontakt:
Rafinha je svakako stoper tako da ove spekulacije oko Colemana imaju smisla. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.