Hoće, na BHT 1, ali ako si u mogućnosti, znaš gdje trebaš biti u subotuthemaniaks je napisao/la:zna li neko hoce li biti prenos utakmice
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sa site-a fksinfo.com:
U predstojeću subotu, 7. Maja na stadionu Asim Ferhatović - Hase igra se vječiti derbi između između najvećeg i nama najdražeg Sarajeva i manjeg sarajevskog tima Željezničara.
U predstojeću subotu, 7. Maja na stadionu Asim Ferhatović - Hase igra se vječiti derbi između između najvećeg i nama najdražeg Sarajeva i manjeg sarajevskog tima Željezničara.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Lazar je bolji od Bube x puta!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
jao kad krene korteo , ima da se ori od Grbavice do koševaŽeljo 1921 je napisao/la:Za one koji ne znaju
Okupljanje u 16.30h ispred sjeverne tribine stadiona Grbavica.
Polazak u korteu prema Zubanpolju u 17.30h.
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
ne otvarajte ovu glupost, sta ce retardi grobarcine na ovoj temiKleo je napisao/la:
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nemoj mi Amanake matere tisarajlija89 je napisao/la:
Nego, pade mi napamet onaj vas stoper Amanaka...znal iko gdje je sadNije on los bio...
Bio je sličan Taribo Westu ali po frizuri
Ja sam ga u Želji gledao samo jednu tekmu i tu smo izgubili od Širokog, krkan obični
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
E onda si mnogo prpustio,Amanaka je bio ejdan od najboljih ako ne i najbolji zadnji koji je poslije rata igrao u Želji.
Draze mi je kao "Zubanpolje", vec kao "Hadison park". Prvo ne lici na tipican engleski stadion, a ispada da kopiramo vec Gudison park.
Ako ga Lazar zabije onda cemo u BiH imati 2 "Popova polja" hehehe
Osim - drugo ime za Želju !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ako ga Lazar zabije, odmah ću otići da mi na majici napišu "Ne želim napadača, želim Lazara Popovića" i nosat ću je 7 dana gdje kod krenemrossoner je napisao/la:Draze mi je kao "Zubanpolje", vec kao "Hadison park". Prvo ne lici na tipican engleski stadion, a ispada da kopiramo vec Gudison park.
Ž '21!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
**** te prenos ,dolazi na derbi !themaniaks je napisao/la:zna li neko hoce li biti prenos utakmice
Kada Lazo u stilu Beslije postigne gol za 1-0 i to kada budemo napadali prema Jugu. Koja bi to ludnica bila.
Hajde Lazare hajde Lazare hajde Lazare hajde Lazare
I nakon utakmice i nase pobjede Amar Osim izjavi da je uvijek vjerovao u sbosobnosti Lazara, ali da ostali nisu mogli uociti koliko on radi za ekipu i da je njegova cijena sada 250.000€. Dakle kada Lazar postigne gol Amar povecava njegovu trzisnu cijenu za 100.000€.
Hajde Lazare hajde Lazare hajde Lazare hajde Lazare
I nakon utakmice i nase pobjede Amar Osim izjavi da je uvijek vjerovao u sbosobnosti Lazara, ali da ostali nisu mogli uociti koliko on radi za ekipu i da je njegova cijena sada 250.000€. Dakle kada Lazar postigne gol Amar povecava njegovu trzisnu cijenu za 100.000€.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Gdje ste štrumfovi! Nešto vam se neda pisati ovih dana aaa
Šta je sa tim sudijom nije VAS valjda malo oštetucnuo? Vidim danas čovjek se izvinjava al ako vas je pokrao tražite pare nazad, nema izvinjenja
Ko ga jbe, što je uzmao pare
Šta je sa tim sudijom nije VAS valjda malo oštetucnuo? Vidim danas čovjek se izvinjava al ako vas je pokrao tražite pare nazad, nema izvinjenja
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Idi ganjaj vjevericeDejan, BL je napisao/la:Gdje ste štrumfovi! Nešto vam se neda pisati ovih dana aaa
Šta je sa tim sudijom nije VAS valjda malo oštetucnuo? Vidim danas čovjek se izvinjava al ako vas je pokrao tražite pare nazad, nema izvinjenjaKo ga jbe, što je uzmao pare
Ž '21!
http://piv.pivpiv.dk/Dejan, BL je napisao/la:Gdje ste štrumfovi! Nešto vam se neda pisati ovih dana aaa
Šta je sa tim sudijom nije VAS valjda malo oštetucnuo? Vidim danas čovjek se izvinjava al ako vas je pokrao tražite pare nazad, nema izvinjenjaKo ga jbe, što je uzmao pare
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Ako vas grune Sarajevo titula ode u Vrbas, popravnog nema
Bolje u Vrbas nego u DrinuDejan, BL je napisao/la:Ako vas grune Sarajevo titula ode u Vrbas, popravnog nema
- kadetzelje
- Kontakt:
http://www.nfsbih.net/Default.aspx?id=N1309
imamo golova ko Radnik, Olimpik i Velež zajedno.. i dalje 3 viska

imamo golova ko Radnik, Olimpik i Velež zajedno.. i dalje 3 viska
-
TM87visnjik
- Kontakt:
Za pocetak poz braco Manijaci:)NOVI CLAN
$ $ " у $ ?!TM87visnjik je napisao/la:Za pocetak poz braco Manijaci:)NOVI CLAN
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.