Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
Kufur
-
Kontakt:
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
-
ceze
-
Kontakt:
Ma završiti ovaj posao oko Comana i to je to. Ne treba niko više, pa čak ni taj stoper nije pod moranjem.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
Centre forward
-
Kontakt:
Postao/la Centre forward » 30 avg 2015, 15:26
Hvala Danteu za sve. Istina je da je bilo nekih grešaka al' kod kojeg igrača ih nema. Ja sam sa njim prezadovoljan. Nije bio skup a zahvalan igrač. Nije zaslužio da se ovako odnose prema njemu. Ja bih prije prod'o Alonsa neg' njega al' ko mene pita.
Valjda se dovede neki stoper, ne mora bit' svjetska klasa (pa dobro mora) al' samo da je taj CB po vokaciji. Ne može se naša zadnja linija sudit' po jučerašnjoj utakmici. Umorni igrači, nepokretni Kisling i ne tako kvalitetan Bayer (valjda ne nastradaju u LP). Kada nam sa onakvom postavom nisu uspjeli zabit' bar jedan komad, onda je stv suvišno pričat' o nekom napretku, vezano za farmaceute.
Onakva postava moRe igrat' protiv ekipa kakva je Bayer al' ako dodje neka malo ozbiljnija ekipa ne gine nam sramota.
Volio bih (bar) jednom vidjet' sredinu Martinez-Vidal-Thiago. Za ovog zadnjeg moraju trčat' (najmanje) dvojica tako da bi ta njegova genijalnost uz dva ratnika iza leđa mogla maximalno da dodje do izražaja.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
-
Kufur
-
Kontakt:
ceze je napisao/la:Ma završiti ovaj posao oko Comana i to je to. Ne treba niko više, pa čak ni taj stoper nije pod moranjem.
Tako ce navjerovatnije i biti sa comanom se za nas zavrsava prelazni rok jos ako ubodemo sa njim na konju smo ,vidal i costa su vec poceli da oru
Nego momci sta mislite hoce li nas brat Mitar Miric na Maksimir protiv Dinama

.

.
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
-
muamerc
-
Kontakt:
Centre forward je napisao/la:Ja bih prije prod'o Alonsa neg' njega al' ko mene pita.
Valjda se dovede neki stoper, ne mora bit' svjetska klasa (pa dobro mora) al' samo da je taj CB po vokaciji.
Sve ovo stoji što si rekao ali moraš imati u vidu činjenicu da nas trenira Pep. Ono što Pep traži od štopea je ono što je sinoć radio Alonso, a to je organizacija igre iz naše polovine, prve trećine, terena i one duge lopte koje je odlično radio. Pep je tu ulogu davao i davat će i Boatengu - opet vidili smo kako je to išlo, fula tribinu sa dugom loptom. Alonso radi to puno bolje - dok Alonsa ne krase druge osobine kao što su brzina i skok što su za štopera glavne odlike. Vjerujem d ćemo u budućnosti gledati još ovih eksperimenata bez klasičnih štopera iz razloga što povlačenjem nazad Alonsa Pep dobija ekstra igrača u sredini što je za njeg ekstaza. Tako da sa m mišljenja da je Alonso nezamjenljiv u ovakim situacijama dok je Pep tu. Dante je skroz druga priča, nit je bolji od Boatenga, nit je brz a pogotovo nema pas ni od Alonsa niti Boe tako da je on višak i to golem.
-
don_burza
-
Kontakt:
Evo potvrdio Bayo na twitteru da je došao francuz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott
-
Saurman
-
Kontakt:
Sretno Danteu i hvala mu za sve.Sad bi se trebao dovesti jedan stoper jer se ne smijemo kockati i ostati na dvojici stopera.Osim ako se Martinez ne vrati ubrzo pa da on pokrije tu poziciju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
muamerc
-
Kontakt:
NYKnicks Fan je napisao/la:Broj 29 uzeo Coman.
Momak nam indirektno govori koliko smo se izvalili za njeg.
Ono što sam zaboravio je to da čestitam i zahvalim i Pizarru na svemu što je uradio. Svakako jedna od stranih legendi kluba.

-
Kufur
-
Kontakt:
muamerc je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Broj 29 uzeo Coman.
Momak nam indirektno govori koliko smo se izvalili za njeg.
Ono što sam zaboravio je to da čestitam i zahvalim i Pizarru na svemu što je uradio. Svakako jedna od stranih legendi kluba. 

dobar
piza sigurno covjek koji ima mjesta medju bayernovim legendama.
-
coelho41
-
Kontakt:
Šteta što Dante ovako ode na mala vrata, al kako je došao tako je i otišao, hvala njemu puno ipak smo osvojili LP sa njim sve mogu reći al da ne valja to ne mogu reći, vjerovatno će bit priča ko sa Luciom poslije nas odigraće još par odličnih sezona i naigrat će se abd u Wolfsburgu..
Ma Badtsuber trenira i konstantno radi individualne treninge očekujem njegov brz povratak, al nama uopšte nije problem ako ostanemo s 2 stopera ionako igramo sa 3 u odbrani gdje samo jedan igrač glumi pravog stopera tj libera a ostali se šire na bekove, kad se povrijedi jedan to se ni ne osjeti u ovom Gvardiolinom "yebo lud zbunjenog" sistemu
-
muamerc
-
Kontakt:
Još samo da se ošiša i perfektan, još malo pa ko Željko Bebek.
-
coelho41
-
Kontakt:
jes vala ružan, a ni Costa nije ništa ljepši, mogli bi nekad ubuduće zamijenit Riberya i Robbena i po tim a Boga mi i po igračkim kvalitetima

-
muamerc
-
Kontakt:
coelho41 je napisao/la:jes vala ružan, a ni Costa nije ništa ljepši, mogli bi nekad ubuduće zamijenit Riberya i Robbena i po tim a Boga mi i po igračkim kvalitetima

Nisam to rekao, nije ružan, samo mu malo zurka...(hajd kad može Vidal može i ovaj)

-
Kufur
-
Kontakt:
coelho41 je napisao/la:jes vala ružan, a ni Costa nije ništa ljepši, mogli bi nekad ubuduće zamijenit Riberya i Robbena i po tim a Boga mi i po igračkim kvalitetima

Nisam imao namjeru te citirati ,ali ovo nisam mogao da presutim,kako te covjece nije stid ovako o nekome govorit ,sta si ti Brad Pitt ,Bogom dan ,ko si ti da sudis o necijem fizickom izgledu ,je li neko lijep ili ruzan svako je lijep na odredjeni nacin u necemu.Fuj kako mrzim ovaku ljudsku osobinu fuj

-
coelho41
-
Kontakt:
Kufur je napisao/la:coelho41 je napisao/la:jes vala ružan, a ni Costa nije ništa ljepši, mogli bi nekad ubuduće zamijenit Riberya i Robbena i po tim a Boga mi i po igračkim kvalitetima

Nisam imao namjeru te citirati ,ali ovo nisam mogao da presutim,kako te covjece nije stid ovako o nekome govorit ,sta si ti Brad Pitt ,Bogom dan ,ko si ti da sudis o necijem fizickom izgledu ,je li neko lijep ili ruzan svako je lijep na odredjeni nacin u necemu.Fuj kako mrzim ovaku ljudsku osobinu fuj

oh sweet irony

-
anelbavarac
-
Kontakt:
Postao/la anelbavarac » 30 avg 2015, 16:05
coelho41 je napisao/la:jes vala ružan, a ni Costa nije ništa ljepši
Gluplji komentar dugo nije vidjen.
@PEP

-
Kufur
-
Kontakt:
anelbavarac je napisao/la:coelho41 je napisao/la:jes vala ružan, a ni Costa nije ništa ljepši
Gluplji komentar dugo nije vidjen.
@PEP

Djete je to ima vremena za njega ,imaju ovdje mozda dva tri djecaka koja su onako pofino bezobrazna ,uz ovog gore.
-
muamerc
-
Kontakt:
Costa na tri kola do sada ima 1 gol i 4 asistencije

(ovo je klasično krilo, kao Riberi). Muller puno profitira od njegove forme, zato i ma već pet golova na kontu - još iz razloga što je puno pokretljiviji od Lewe i dobro prepoznaje akcije koje radi Costa. Lewa je često na nekom drugom mjestu i tako ga mimoilaze lopte sa krila (svakako radi lavovski dio posla jer odvlači dva igrača od Mullera) - da nije tako i on bi imao 4-5 golova dosad. Robben bi morao malo poraditi na tome da i on malo više učestvuje sa direktnijim i opasnijim pasovima, ipak je to teže za njeg zbog toga što ima manu da "nema" desnu nogu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.