Asistencija Pirla
Llorente iako je veci dio utakmice bio nevidljiv,zabio smekerski gol
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Teži slučaj napaćenog kompleksaša. Hejta nas evo ima godina dana, a i dalje radi tamo kao lafo neki ekspert.Genghis je napisao/la: Sudije, loši rezultati u evropi, mala ulaganja, nekorektnost. Još samo da spomene fantomski gol Muntarija i da zatvori krug iskompleksiranog navijača ac penala.
IlCapitano je napisao/la:Tevezov gol pripisali kao autogol. Nidje veze.![]()
@Pigna_Montero · 14m Eppure da cesena mi dicono que hanno pareggiato.. #SassuoloJuve
ccccccc allasalametIlCapitano je napisao/la:Tevezov gol pripisali kao autogol. Nidje veze.![]()
Intervengo da Cesena ma nessuno ha fatto gol!L'Avvocato je napisao/la:@Pigna_Montero · 14m Eppure da cesena mi dicono que hanno pareggiato.. #SassuoloJuve
![]()
![]()
![]()
kakav jbni car
Da se citiram od 30 jul 2013.Juventinisimo je napisao/la:Ja vjerujem da ce tandem Tevez/Llorente utrpati oko 50(+/-5) golova u svim takmicenjima ove sezone...samo ako Bog da bez povreda i to ce biti tu negdje...
Pa znaš za onu scenu sa tribina San Sira kad su kao javili da je Cesena izjednačila protiv nasIlCapitano je napisao/la:Prevedite i onima koji ne znaju.
Eh zamisli jos da Rooney dode sta bi to biloPogba je napisao/la:Najmanje pišem o njemu jer sve znamo, ali Carlitos Tevez, kakav igrač, strašno. Prototip igrača za Juventus, da je više takvih, ostaje žal što nije ranije došao.
I to neki dobar za Zelju navijaContentissimo je napisao/la:eto rooneya, komentar ispred tebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.