hskzmostar je napisao/la:Dulja u Zrinjskom!!!![]()
Bomba od majkla!!
Vi mozete samo dovesti one koji ne mogu kod nas igrati,jer ipak ste klub koji je osnovan 1994 i koji ima 1227 navijaca,
hskzmostar je napisao/la:Dulja u Zrinjskom!!!![]()
Bomba od majkla!!
Majkl je napisao/la:hskzmostar je napisao/la:Dulja u Zrinjskom!!!![]()
Bomba od majkla!!
Vi mozete samo dovesti one koji ne mogu kod nas igrati,jer ipak ste klub koji je osnovan 1994 i koji ima 1227 navijaca,
High je napisao/la:Alipasino je napisao/la:Sad sam spuco 10 bez kajmaka nevracajte Jamaka necemo izac iz mraka ako se jos vrati Svraka imam komsiju iz Trnova nemojte zvati Crnova jos malo i stan se kreci o Zakaricu necu nista reci,odo uzet sira i narezat stelju ja cu ipak i dalje volit moga Zelju.
HahhahaMajkl je napisao/la:hskzmostar je napisao/la:Dulja u Zrinjskom!!!![]()
Bomba od majkla!!
samirr je napisao/la:Mislio sam da moram dva putbodi123 je napisao/la:Sto se ti prijavljujes, kad si vec u takmicenju?samirr je napisao/la:Prijava
Brat AlpaHigh je napisao/la:Alipasino je napisao/la:Sad sam spuco 10 bez kajmaka nevracajte Jamaka necemo izac iz mraka ako se jos vrati Svraka imam komsiju iz Trnova nemojte zvati Crnova jos malo i stan se kreci o Zakaricu necu nista reci,odo uzet sira i narezat stelju ja cu ipak i dalje volit moga Zelju.
vama ostavimo one koji nisu u stanju ni europu izboriti.Majkl je napisao/la:hskzmostar je napisao/la:Dulja u Zrinjskom!!!![]()
Bomba od majkla!!
Ti igras lijevo krilo, nisi stoperjoker90 je napisao/la:Ima li u Željkanu iko osim Bogičevića da igra stopera? Treba sad na prozivku otići, ponijeti kopačke, možda uletimo u tim!
Dobro vas neandretalac mlavi cim ga non stop spominjesamazon je napisao/la:Cuj ovog desnog muda od neandrtalca.