FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- BavaracZenica
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Dante Bonfim, 3 godine u nasem klubu, osvojio 3 x Bundesliga , 2 x DFB pokal , Ligu prvaka , Uefa Super Cup, Fifa CLub World Cup.
Hvala majstore za sve, one godine kad smo osvojili Ligu prvaka zaista je bio perfektan, pomalo mu je forma znala past, ali meni je prirastao srcu otkad je dosao i podrzao sam taj transfer, veoma zahvalan igrac, iako je brazilac oko njega se nisu mogle cuti neki tracevi ili da su ga pune novine o nekim losim stvarima, zaista je Dante gospodin i na terenu i izvan njega !
Hvala ti Bonfim i da se naigras kod Vukova jos bar 3-4 dobre godine..
Hvala majstore za sve, one godine kad smo osvojili Ligu prvaka zaista je bio perfektan, pomalo mu je forma znala past, ali meni je prirastao srcu otkad je dosao i podrzao sam taj transfer, veoma zahvalan igrac, iako je brazilac oko njega se nisu mogle cuti neki tracevi ili da su ga pune novine o nekim losim stvarima, zaista je Dante gospodin i na terenu i izvan njega !
Hvala ti Bonfim i da se naigras kod Vukova jos bar 3-4 dobre godine..
FC Bayern !!!!!
Ja i zaboravio da je Kirchoff tu. 
Benatia, Boateng, Badstuber, Kirchoff i Martinez, sasvim dovoljna širina da se ne dovodi niko ovog ljeta, pogotovo kad se u obzir uzme kako Pep postavlja tu zadnju liniju. Do zimskog prelaznog roka vidjeti kakva će situacija biti sa Badstuberom, vjerujem da mu je ovo zadnja šansa za neku vrhunsku karijeru, i vidjeti da li je potrebno pojačanje na toj poziciji. Mislim da ovako nekako i uprava razmišlja.
Prema nekim prognozama, Badstuber i Martinez bi trebali biti u spremni nakon ove reprezentativne pauze.

Benatia, Boateng, Badstuber, Kirchoff i Martinez, sasvim dovoljna širina da se ne dovodi niko ovog ljeta, pogotovo kad se u obzir uzme kako Pep postavlja tu zadnju liniju. Do zimskog prelaznog roka vidjeti kakva će situacija biti sa Badstuberom, vjerujem da mu je ovo zadnja šansa za neku vrhunsku karijeru, i vidjeti da li je potrebno pojačanje na toj poziciji. Mislim da ovako nekako i uprava razmišlja.
Prema nekim prognozama, Badstuber i Martinez bi trebali biti u spremni nakon ove reprezentativne pauze.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Coman; 7 miliona za dvije godine, pravo otkupa za dodatnih 21 mil. 
ComaDante, hvala za sve i sretno u vukovima!
PizzaMan uzivaj u zasluzenoj peMziji
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

ComaDante, hvala za sve i sretno u vukovima!

PizzaMan uzivaj u zasluzenoj peMziji

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
ovdje sve što kažeš a što odstupa od uobičajenog se smatra neprihvatljivim, nevezano jel uz šalu ili nije, jel istinito ili nije; i naravno polupismeni Kufur replicira na isti način..Kufur je napisao/la:Djete je to ima vremena za njega ,imaju ovdje mozda dva tri djecaka koja su onako pofino bezobrazna ,uz ovog gore.
da ne bude previše off topic, jel ima neko neke hajlajtse s ove današnje utakmice Bajerna od 5-0 protiv navijača?
- Nerminovic
- Kontakt:
Thank you for everything! @dante_bonfim will soon complete a transfer to Wolfsburg. #ThanksDante

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
sine zavrsi skolu pa onda diskutuj sa mnomcoelho41 je napisao/la:ovdje sve što kažeš a što odstupa od uobičajenog se smatra neprihvatljivim, nevezano jel uz šalu ili nije, jel istinito ili nije; i naravno polupismeni Kufur replicira na isti način..Kufur je napisao/la:Djete je to ima vremena za njega ,imaju ovdje mozda dva tri djecaka koja su onako pofino bezobrazna ,uz ovog gore.
da ne bude previše off topic, jel ima neko neke hajlajtse s ove današnje utakmice Bajerna od 5-0 protiv navijača?

Zadnja izmjena: Kufur, dana/u 30 avg 2015, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
Kad se sjetim samo njegovih igara pod Jupom, kakva igracina kakva stopercina.
Nikad boljeg ne bih pozelio u svoj tim.
Hvala za sve majstorec
Nikad boljeg ne bih pozelio u svoj tim.
Hvala za sve majstorec

Mia San Mia
da utvrdimo gradivo

Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"
Pa nisu ga džaba prozvali svojevremeno -novi Ronaldinho- ..Očito ima dosta toga da pokaze u svom repertoaru

KomaDante hvala ti za sve

jos jedan igrac manje iz startne postave iz 2012/13
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Dante je zajedno sa Mandžukićem, naravno uz Sammera, donijeo tu veliku pozitivnost, nakon te depresivne sezone 2011/12 koja je završena s 3 druga mjesta. I zaista je borbenošću doprinijeo dizanju tima, podigao je atmosferu u timu. Cijelu tu triple sezonu je bio standardan i isto je dosta doprinijeo svim tim titulama. Dante se nakon SP nikad nije pravo vratio, prije svega psihološki. Nije baš bio ni miljenik Pepa, pa nije ni mogao dostići ponovo taj neki top nivo, a ispred sebe ima jednostavno stopere koji su na top nivou i bolji od njega.
Ko nema više mjesta za standardnu postavu u Bayernu, ne znači da je loš. Naprotiv, Dante ima još potencijala i za Wolfsburg vjerujem da će biti dobro pojačanje. Tamo mu želim sve najbolje. U Bayernu za najveće domete više nije bilo mjesta.
Inače, kolega ceze čini mi se spomenu Kirchhofa. Ma iskreno njega sam otpisao. Mislim da on nema kvalitet za Bayern. Ja trenutno u kadru Bayerna teško da vidim neki prosjek ili prosječnog igrača, ne možeš niti jednom igraču posebne zamjerke naći. Neke prosječne smo ranije počistili. A Kirchhof ipak po svemu sudeći jeste prosjek i u njega ne polažem neke nade više. Možda on jeste neki viši nivo nego što je to npr bio Contento u našem kadru, ali ipak mislim nedovoljno je to...
Inače jučer Robben malo nahvali kvalitete Coste, pa onda ga malo kritikova zbog onog trika kada je loptu držeći između nogu (ovo baš delikatno opisah, ali hajd zna se o kojoj se sceni radi....
) prebacio preko protivničkog igrača.....Nekad je malo i Robbenu bolje da se skoncentriše na svoju igru i npr da manje pada. Atraktivni potezi su dobro došli, a on sa svojim padanjem kao da je pokošen je dosadan nekad. Glupo malo kritikovati suigrača. Kao da je ljubomoran.
Iako , Robben mi je drag, svi ga gotivimo, ali ne treba serendat u ovom slučaju.
S druge strane, neki proglasiše Robbena invalidom čini mi se i kao ne može on biti na nivou opet. A jučer čovjek startan, brz, prodoran, top, top....
Ko nema više mjesta za standardnu postavu u Bayernu, ne znači da je loš. Naprotiv, Dante ima još potencijala i za Wolfsburg vjerujem da će biti dobro pojačanje. Tamo mu želim sve najbolje. U Bayernu za najveće domete više nije bilo mjesta.
Inače, kolega ceze čini mi se spomenu Kirchhofa. Ma iskreno njega sam otpisao. Mislim da on nema kvalitet za Bayern. Ja trenutno u kadru Bayerna teško da vidim neki prosjek ili prosječnog igrača, ne možeš niti jednom igraču posebne zamjerke naći. Neke prosječne smo ranije počistili. A Kirchhof ipak po svemu sudeći jeste prosjek i u njega ne polažem neke nade više. Možda on jeste neki viši nivo nego što je to npr bio Contento u našem kadru, ali ipak mislim nedovoljno je to...

Inače jučer Robben malo nahvali kvalitete Coste, pa onda ga malo kritikova zbog onog trika kada je loptu držeći između nogu (ovo baš delikatno opisah, ali hajd zna se o kojoj se sceni radi....

Iako , Robben mi je drag, svi ga gotivimo, ali ne treba serendat u ovom slučaju.
S druge strane, neki proglasiše Robbena invalidom čini mi se i kao ne može on biti na nivou opet. A jučer čovjek startan, brz, prodoran, top, top....

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Dante je samo jos jedan u nizu igraca koji je platio skupu cijenu Pepeovog sistema.Rasula nam se pobjednicka generacija, da li je to namjerno uradio ili ne, nikad necemo saznati.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ima još do sutra da i ove otjera: Lahm, Muller, Ribery, Robben, Neuer, Boateng, Alaba, Martinez.FRANK RIBERY je napisao/la:Dante je samo jos jedan u nizu igraca koji je platio skupu cijenu Pepeovog sistema.Rasula nam se pobjednicka generacija, da li je to namjerno uradio ili ne, nikad necemo saznati.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Martinez ne igra i kad je potpuno zdrav, vise nema Sweinija, Kroosa, Dante, Mandzukica, Gomeza, Ribery je blizu kraja karijere, ostali igraci ne igraju na svojim pozicijsma.Meni ovo izgleda na rasutu generaciju, htio je donijeti nesto novo i moza otisao predaleko.Moju podrsku ima dok god je trener Bayerna.muamerc je napisao/la:Ima još do sutra da i ove otjera: Lahm, Muller, Ribery, Robben, Neuer, Boateng, Alaba, Martinez.FRANK RIBERY je napisao/la:Dante je samo jos jedan u nizu igraca koji je platio skupu cijenu Pepeovog sistema.Rasula nam se pobjednicka generacija, da li je to namjerno uradio ili ne, nikad necemo saznati.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Sve je prolazno tako i Bayern iz 2013 i igrači iz tog kruga. Zašto je donio novo? - zato što ima svoj stil i filozofiju. Misliš da ijedan velik trener to nema? Kakav je to trener koji se naslanja na prethodnika, koji nema svoj stil i koji nema nešto svoje? Takav ne bi ni došao do Bayerna već bi trenirao neke amatere. I drago mi je da ima svoj stav, svoj stil. To što nije uspješan u LP je nešto drugo. Ako su ti igrači osvojili LP jel to znači da su zaslužili da igraju vječno? Jel garancija uspjeha da se igra vječno sa istim igračima i istom filozofijom?FRANK RIBERY je napisao/la:Martinez ne igra i kad je potpuno zdrav, vise nema Sweinija, Kroosa, Dante, Mandzukica, Gomeza, Ribery je blizu kraja karijere, ostali igraci ne igraju na svojim pozicijsma.Meni ovo izgleda na rasutu generaciju, htio je donijeti nesto novo i moza otisao predaleko.Moju podrsku ima dok god je trener Bayerna.muamerc je napisao/la:Ima još do sutra da i ove otjera: Lahm, Muller, Ribery, Robben, Neuer, Boateng, Alaba, Martinez.FRANK RIBERY je napisao/la:Dante je samo jos jedan u nizu igraca koji je platio skupu cijenu Pepeovog sistema.Rasula nam se pobjednicka generacija, da li je to namjerno uradio ili ne, nikad necemo saznati.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Zasto mjenjati tim koji pobjedjuje, pogotovo igrace koji nisu na kraju karijera?
Mi smo za 2,3 godine uspjeli potpuno da se udaljimo od tog tima, to mu itekako zamjeram.
Mi smo za 2,3 godine uspjeli potpuno da se udaljimo od tog tima, to mu itekako zamjeram.
Odgovor je vrlo prost, došao je novi trener. Kod svakog velikog trenera u bilo kom ekipnom sportu bi to bio slučaj.FRANK RIBERY je napisao/la:Zasto mjenjati tim koji pobjedjuje, pogotovo igrace koji nisu na kraju karijera?
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Veliki trener pravi rezultate sa bilo kakvim igracima, on je postojeci sistem trebao poboljsati,a ne mjenjati ga u potpunosti. Sad dođe novi trener u Barsu i odluci da igra na kontre ili na duge lopte, jel to tebi logicno? Pepeov sistem je potpuna suprotnost od onog sto je Bayern prije igrao, takve drasticne promjene se ne rade.muamerc je napisao/la:Odgovor je vrlo prost, došao je novi trener. Kod svakog velikog trenera u bilo kom ekipnom sportu bi to bio slučaj.FRANK RIBERY je napisao/la:Zasto mjenjati tim koji pobjedjuje, pogotovo igrace koji nisu na kraju karijera?
Pep je meni jako drag trener, ja jos uvijek imam povjerenja da ove godine moze osvojiti Lp, ali nekad ne treba biti toliko tvrdoglav.
Danteu sretno u Wolfsburgu, jos jedan odlican klub u njegovoj biografiji.
- Omerbavarac
- Kontakt:
@FRANK: zasto ga onda kritikujes ako si vec rekao da ima tvoju punu podrsku dokle god je trener Bayerna?
Valjda bi mu trebao pruziti potporu i u slucaju da zeli implementirati novi sistem iako je mozda to pogresno.
Valjda bi mu trebao pruziti potporu i u slucaju da zeli implementirati novi sistem iako je mozda to pogresno.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Kritikujem ga, uvijek moze bolje, ali za razliku od vecine postujem ga kao trenera Bayern. Sve dok je tako, ja cu vjerovati da moze osvojiti Lp iako se nekad ne slazem sa njegovim odlukama na terenu i van njega .Omerbavarac je napisao/la:@FRANK: zasto ga onda kritikujes ako si vec rekao da ima tvoju punu podrsku dokle god je trener Bayerna?
Cekam implementaciju novog sistema i brojim sjede.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.