Glupane s ovog profila pise vise ljudi. Nekad pismeniji nekad nepismeniji al si ti glup da to skontas. Zato sad citiraj sam sebe kao desno mudo neandrtalc-Zeljo92 je napisao/la:Dobro vas neandretalac mlavi cim ga non stop spominjesamazon je napisao/la:Cuj ovog desnog muda od neandrtalca.Moram ti priznat da te forum dosta dobro edukovao, pismeniji si i ljepse pises postove samo ti ne lezi sto si glup ko ćaća ti Goran Hatibović kuknjava
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- amazon
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Oni su nesto slicni Majklu, Majkl hvali ko god dodje u Sarajevo (mislim na upravu) dok ova dvojica seru ko god dodje. Valjda se nadaju da ce Kozaric opet biti u klubu, al u khurcu Goranovom 
Amazone boli me mudo ko pise, kolektivno ste onda glupi

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Hrasno1921
- Kontakt:

Soko zove orla! ne otkrivaj pozicije i taktiku !

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- amazon
- Kontakt:
Ne boli tebe mudo, ti si mudo al desno od neandrtalca.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Sta sam? 

- Hrasno1921
- Kontakt:
Mojne ga amazon, klinjo je, sam je rekao da ima 19.g, vidis da se ne zna samarati rijecima, popusti malo
1921'
hajde hrasno nisi odavno prijetio i psovao mi u PP, vidim imun si postao na prozivanje Gorana Hatibovića jedne velike pic.ke od covjeka koji bjezi od Misketa ko muha bez glave. J.ebo donu, dona je svjesna da je glupa al hajde sta ces joj 

-
- Kontakt:
Asad Plavi im hladno sahrani mega Misketa, oni niko ni A ne smiju rec' 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
U Sarajevu se ne smije hvaliti.Zeljo92 je napisao/la:Oni su nesto slicni Majklu, Majkl hvali ko god dodje u Sarajevo (mislim na upravu) dok ova dvojica seru ko god dodje. Valjda se nadaju da ce Kozaric opet biti u klubu, al u khurcu Goranovom

SRETAN BROJ - 1725
- Hrasno1921
- Kontakt:
Nisam znao da si klinjo naspram mene, samim tim drugacije te tretiram, ne umijem na maksumcad jednostavno, kako ne primijetis da sam promijenio odnos prema tebi kada si rekao da imas "samo 19." godina? samo ti pisi, pusti mene, amzaona i ostale budale
1921'
- TobeYarabi
- Kontakt:
zadnja recenica najjacaHrasno1921 je napisao/la:Aljarahmetelje ...![]()

Bogami piticu ja im nikad necu reply na komentare sto se tice dolazaka, odlazaka. Saopstenja su glupa s njihove strane, odbijenice...ne znam na kakve mislis, ali evo uzet cu za primjer Marina Popovica. Obavljen razgovor sa njim prije jedno 2 mjeseca skoro i to je to, sad kao on trazi ino angazman...samo sebi dize cijenupitic je napisao/la:U Sarajevu se ne smije hvaliti.Zeljo92 je napisao/la:Oni su nesto slicni Majklu, Majkl hvali ko god dodje u Sarajevo (mislim na upravu) dok ova dvojica seru ko god dodje. Valjda se nadaju da ce Kozaric opet biti u klubu, al u khurcu Goranovom
Amazone boli me mudo ko pise, kolektivno ste onda glupi. Da kako ti kažeš seru imaju materijala jer je velik promet dolazaka, odlazaka, saopštenja, odbijenica itd.

Prestao si da mi prijetis jer ti je Admin zaprijetio, sam si rekaoHrasno1921 je napisao/la:Nisam znao da si klinjo naspram mene, samim tim drugacije te tretiram, ne umijem na maksumcad jednostavno, kako ne primijetis da sam promijenio odnos prema tebi kada si rekao da imas "samo 19." godina? samo ti pisi, pusti mene, amzaona i ostale budale

- amazon
- Kontakt:
Muki idi zapali djetelinu, poceo si buncat.
a nemoj iskljucivati pp kad uzivo trebas pokazati svoja mala muda. 

Zadnja izmjena: amazon, dana/u 05 jan 2017, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Mevlud će se proučiti u Dersing room-u!Hrasno1921 je napisao/la:Aljarahmetelje ...![]()

Zeljeznicar je odlaskom Lazića postao deficitaran i na lijevom krilu. Ponesi i ti kopačke, pa da probamo..Zeljo92 je napisao/la:Ti igras lijevo krilo, nisi stoperjoker90 je napisao/la:Ima li u Željkanu iko osim Bogičevića da igra stopera? Treba sad na prozivku otići, ponijeti kopačke, možda uletimo u tim!
@Hrasno1921 glup si ko i tvoj ćaća Goran Hatibović kuknjava

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
amazon je napisao/la:Muki idi zapali djetelinu, poceo si buncat.a nemoj iskljucivati pp kad uzivo trebas pokazati svoja mala muda.
Pošto mi ga dudlaš svaku noc, sto lazes da su mi muda mala. Koristis 2 ruke da ih obuhvatiš Donnaamazon je napisao/la:Ma dudlam ti ga svaku noc debilkosMocMahale444 je napisao/la:Donna jos priznaje da mi dudla ahahahhaahhahahahahahahamazon je napisao/la: Ilidza mafia. U slobodno vrijeme je.be po forumima, dudlaju mu i tako

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ima Jahic ,zeljino djete,filozof,stil zivota i ponasanja.joker90 je napisao/la:Ima li u Željkanu iko osim Bogičevića da igra stopera? Treba sad na prozivku otići, ponijeti kopačke, možda uletimo u tim!
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
http://oscausevic.edu.ba/vanredno-polag ... sle-2.htmlMajkl je napisao/la: Ima Jahic ,zeljino djete,filozof,stil zivota i ponasanja.
Nikad nije kasno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zeljina nova himna
Poznata mi odnekud ali je skroz prikladna

Poznata mi odnekud ali je skroz prikladna

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, TylerBurey i 19 gostiju.