FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako je vec tako onda Baka!
Al Husref je jedan,veliki promasaj uprave ako ga nepotpise!
Al Husref je jedan,veliki promasaj uprave ako ga nepotpise!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- moustapha
- Kontakt:
Ako nista, znamo da se radi o tri imena.
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/upravn ... edmice/940Nakon što je u nedjelju, 17.03.2013. na vanrednoj sjednici Upravnog odbora FK Sarajevo usvojena ostavka šefa stručnog štaba Dragana Jovića, u ponedjeljak, 18.03.2013. u prostorijama FK Sarajevo održana je redovna sjednica na kojoj se diskutovalo, prije svega, o potencijalnim kandidatima za tu poziciju.
- "Odlučili smo da ne žurimo sa imenovanjem, ponajviše jer trebamo vidjeti šta Klubu donosi jedan, drugi ili treći kandidat. Uglavnom smo ostali na tri imena, iako imponuje ogroman interes trenera da preuzmu kormilo najvećeg kluba u BiH." -kazao je poslije sjednice Upravnog odbora predsjednik Alen Hujić.
- "U narednih par dana bit će obavljeni razgovori sa kandidatima, a odluka će najvjerovatnije biti donešena najdalje do kraja sedmice, a potrudit ćemo se da bude i ranije." -dodao je Hujić.
Na sjednici se dosta razgovaralo i o kadrovskim rješenjima unutar kluba, te su postavljene smjernice za daljnu unutrašnju reorganizaciju kluba. Upravni odbor FK Sarajevo odlučio je produžiti ugovor generalnom direktoru Dini Selimoviću, u skladu sa Statutom FK Sarajevo, koji će tu funkciju obavljati naredne 4 godine.
- "Zahvaljujem se članovima Upravnog odbora na ukazanom povjerenju i odluci koju su donijeli. Ona je potvrda dobrog rada ne samo mene, već kompletnog tima ljudi u klupskoj administraciji, te koristim priliku i njima da čestitam." -kazao je Dino Selimović.
#divovi
Mozda bi Jagodic fakat bio najbolji,da nema Amara,ja bi bio sretan da je Zelji Jagodic...odlican trener
Amare hvala ti...
- Ultras1921
- Kontakt:
zasto uopste spominjete jagodica kad covjek vec ima klub koji trenira 

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
-
- Moderator
- Kontakt:
i to Čelik, aj da je neka treća ligaUltras1921 je napisao/la:zasto uopste spominjete jagodica kad covjek vec ima klub koji trenira

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Jovic je u Zvijezdi imao 10 puta jace uslove od Jagodica pa je dosao u FKS. A vlado trenutno nije sretan u Zenici najvise zbog pojedini navijaca koji manipulisu ostalim.
" onclick="window.open(this.href);return false;
najaci klip

najaci klip

Čuo sam da bi Musemić i pristao, pod uslovom da mu se odmah isplati pola duga. Ove sezone ne može ništa garantovati, jer imate loš raspored i igrače koje on baš i nebegeniše. Ne znam šta će od svega biti.Head je napisao/la:Musemic je upravo na sastanku s upravom.
Neka Vam je sa srećom.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Jutros me ovaj jaran zove i kaze da je vrlo blizu nase klupe Faruk Hadzibegic, mozda jos jedna mahalska,al mi on govori da je trenutno naj blizi klupi Faruk 

Hahaharimaa je napisao/la:Jutros me ovaj jaran zove i kaze da je vrlo blizu nase klupe Faruk Hadzibegic, mozda jos jedna mahalska,al mi on govori da je trenutno naj blizi klupi Faruk
Sent from my SGH-I997 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
neo je napisao/la:Hahaharimaa je napisao/la:Jutros me ovaj jaran zove i kaze da je vrlo blizu nase klupe Faruk Hadzibegic, mozda jos jedna mahalska,al mi on govori da je trenutno naj blizi klupi Faruk
http://www.****/sport/fudbal/musemic ... ordo-klupu" onclick="window.open(this.href);return false;, mada su ovi gori i od mahale

Teško da će Hadžibegić preuzeti. Varijanta B su Vlatko Glavaš i Ibraković. To je sve pod uslovom da naprijed pobrojani ne prođu.rimaa je napisao/la:neo je napisao/la:Hahaharimaa je napisao/la:Jutros me ovaj jaran zove i kaze da je vrlo blizu nase klupe Faruk Hadzibegic, mozda jos jedna mahalska,al mi on govori da je trenutno naj blizi klupi Faruk
http://www.****/sport/fudbal/musemic ... ordo-klupu" onclick="window.open(this.href);return false;, mada su ovi gori i od mahale
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Eto Musemic je, jeste li sretni... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Hordas Doboj
- Kontakt:
HUSREF MUSEMIĆ JEDAN JE OD NAS!

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
HUSREF MUSEMIĆ !
ja bi mu dao da vodi klub dok ga noge nose...ko Fergi...
ja bi mu dao da vodi klub dok ga noge nose...ko Fergi...
E hvala Bogu više...
E sad cemo da vidimo pravo Sarajevo,Legenda nasa!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Tooooooo ! On voli Saraj*vo pravi je Hordas Husref Musemic jedan je od nas !!!!OOOooooOOOOOooooOOOOOooooo......
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 13 gostiju.