FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bundesliga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bundesliga » 01 sep 2015, 18:58

thulkazal je napisao/la:Gdje bi išao onda Xabi ?
Na klupu gdje mu je i mjesto.
thulkazal je napisao/la:On je mezimac Pepuna Možda da se igra 3-4-3 ali tu trpi Muller ...
Nažalost jeste i zbog toga će i igrati a Mullera Guardiola ne smije dirati jer je njegova važnost za Bayu ogromna.

Da je Alonso u formi kakvu je imao prvi dio prošle sezone ne bih Pepu riječi rekao što igra u prvoj postavi ali od proljetnog dijela on je u konstantnom padu. Vidjeli smo u pripremnim utakmicama koliko je to bolje izgledalo bez Alonsa na terenu, Hojbjerg se pokazao kao mnogo bolji izbor ali Alonso jeste Pepov mezimac i zbog toga je Hojbjerg morao na posudbu a Rode će ponovo šansu dobivati sa klupe. Ako već toliko forsira Alonsa neka ga odmara u manje bitnim utakmicama jer će ponovo ispuhati do proljeća, nije da nemamo izbora na toj poziciji.

Iskreno ne bi me čudilo da Hojbjerg ne bude želio da se vrati u Bayern tj da traži transfer negdje drugdje s obzirom da ga se seljaka sa posudbe na posudbu. Za Rodea me čudi da već nije zatražio transfer jer je riječ o veoma kvalitetnom igraču koji minute dobija na kapaljku. I pored svega toga čovjek uvijek daje maksimum kada uđe i svaka mu čast na tome.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 01 sep 2015, 19:04

slika

As you can see, Real Madrid, Barcelona, and Bayern Munich basically have as much money as they want. Man U is a close fourth and again have a license to print money. They have used that license in the last few years as they have burned through hundreds of millions in the transfer market. :cool: fuck yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cool:

Chelsea and City don’t have very high turnover and the supplement that with losses. This is what Wenger means when he refers to “financial doping”. This is also what Financial Fair Play (FFP) was supposed to end. Judging by the fact that Man City spent £82m this summer, after having their hands slapped last summer, FFP looks like it stands for “Foreseeable Failure of Policing” rather than “Financial Fair Play”.

Arsenal’s line is there in red¹. Our turnover has been rather stagnant for seven of the last nine years, since the stadium was built. I expect that 2014/15 and 2015/16 will probably see an increase in turnover at Arsenal but we have to wait for the financial reports.

I also ran the numbers for Chelsea and Arsenal in terms of wages plus transfers, in order to show the gap there.

isjecak iz jedno clanaka govori o finacijskoj stabilnosti MKO Englesko -Francuske PRĆIJE zvane Arsenal :mrgreen:
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 01 sep 2015, 19:17

Hojbjerg mora prvo pokazati da zasluzuje PRVU postavu BAJERNA pa ga onda necemo seljakati s posudbe na posudbu. Mora. Slazio bih se da se Thiagu uskrati vrijeme na racun Hojbjerga ali nikad Alonsovo (mislim u ozbiljnim tekmama). Rode pogotovo. Kakav Rode i prva postava; on moze dobijati samo ovakve minute. Budite objektivni bar malo, ako je neko trkac i borac ne znaci da mora igrati jer je nas kupio tom igrom. Rode je zahvalan igrac i velik borac ali kod Pepa i njegovoj igri on nema sta da radi ozbiljno. Covjek ne razumije Pepovu igru. Kad ode Pep a on ostane onda nek se nada i ja cu se nadati da ce dobijati vecu minutazu, dok vako ne, ne. Ljudi, nas trenira Pep koji ima svoju filozofiju i svoj stil, ponovio sam milion puta, i nema smisla da se nadam ili da mi govorimo ko ce i sta igrati. Neki igraci jednostavno ne mogu igrati i biti u ozbiljnijim semama kod Pepa, jednostavno ne mogu. Pep igra tako i stavlja igrace i stavlja ih na pozicije na koje misli da su ispravne i na kraju koji doprinose najbolje njegovoj zamisli i to je to. Jeo sam svoju jetru nervirajuci se zbog Rafinje dok nisam shvatio da je i on bitan pa bio maskota ili ne. Fudbal nije FM da stavljamo najbolj igrace tamo gdje su im prava mjesta i eto ga, gotovo, razlaz, sve je nase.

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 02 sep 2015, 11:20

ajmo momaci malo gledati trening poceo tacno prije 4 minute :mrgreen:

jojj pepi nam se obrijo :mrgreen:

trazi se kingsley :D
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 02 sep 2015, 11:29

Thiago trenira ali ne na terenu ...

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 02 sep 2015, 11:32

thulkazal je napisao/la:Thiago trenira ali ne na terenu ...
:thumbup: :D :clap: :D

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 02 sep 2015, 11:35

Coman je razgulio sa U21 reprezentacijom Francuske.

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 02 sep 2015, 11:39

muamerc je napisao/la:Coman je razgulio sa U21 reprezentacijom Francuske.
steta :D ,nego igrali ta mlada repka francuza ovih dana da se sta uprati oko comana :D

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 02 sep 2015, 11:41

Kufur je napisao/la:
muamerc je napisao/la:Coman je razgulio sa U21 reprezentacijom Francuske.
steta :D ,nego igrali ta mlada repka francuza ovih dana da se sta uprati oko comana :D
Cini mi se da igraju jednu utakmicu samo ne znam s kim ni kad.

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 02 sep 2015, 11:46

slika

jako cudno vidjeti legendu dantea da nije u crvenom dresu :D

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 02 sep 2015, 15:11

Bayern Munich have played down suggestions Franck Ribery will not return to action before 2016.

Ribery, 32, has been sidelined with ankle problems since March and, while he has been able to do some fitness work, Bayern have not yet been able to set a timeframe for his return to the pitch.

The former France winger told kicker last week: "I do everything, really everything, that I am told, but the pain just won't go away."

However, Bayern sporting executive Matthias Sammer has told Bild that the club had no particular reason to believe Ribery would miss the rest of 2015.

"I don't know who says things like that," Sammer said. "What is accurate is that there is an uptrend, an improvement. We are working on it, but it's dubious to give a date for a comeback. The ankle injury is too complex for that." :hmmmmm:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 02 sep 2015, 22:05

Kod Čupe butine kao nekad u Rumenigea. Postaje rijetkost vidjeti fudbalere da liče na šta treba da liče. :mrgreen:

Ovaj naš Lewa je baš mišićav dečko, atletski građen, 'širok', ali bez neke pretjerane mase (što je valjda plus s obzirom da sam negdje pročitao da ne smije ni pretjerano trenirati da mu brzina ne bi oslabila).
Vom Jäger zum Gejagten

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 03 sep 2015, 00:18

Dok ne traje ništa na travnjaku, naš knjigovodstveni servis je prijavio sljedeće igrače za ovogodišnji LP:
Golmani: Neuer, Ulreich, Starke
Odbrana: Lahm, Rafinha, Boateng, Benatia, Alaba, Badstuber, Bernat, Kirchoff
Vezni red: Alonso, Ribery, Martinez, Costa, Thiago, Vidal, Rode, Gotze, Green, Kimmich, Dorsch
Napad: Lewandowski, Muller, Robben, Coman, Weirauch.

27 prijavljenih igrača, a 11+3 samo će da igraju. Biće guranja i štela :clap:

Nego, kad se to posloži u neku pseudo-Pep-formaciju, to odprilike ovako sada ispadne
slika

U prijevodu, na svakoj poziciji imamo po minimalno 2 igrača i u tome leži, po meni, dobitna kombinacija. Mislim da nećemo biti "srećni" ko prošle godine sa povredama, jer ipak koje su šanse da se takvo nešto opet ponovi. Nisam rekao da su nemoguće, ali k'o što bi rek'o Bond, Džejms Bond "Nikad ne reci nikad" :stop:
Sent from my Philips Smart TV.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 03 sep 2015, 00:26

Mislim da je i Gaudino prijavljen.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 03 sep 2015, 01:11

ceze je napisao/la:Mislim da je i Gaudino prijavljen.
Čini mi se da on ide po onoj "B listi". Igrači do određene starosne granice(nekih 19-20 godina) ne moraju biti prijavljeni među ovih 25, registrovani su svakako.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 03 sep 2015, 15:47

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 sep 2015, 15:48

@ Phily pretekao si me.

Svaka čast! Srce mi je k'o Rusija.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 03 sep 2015, 15:55

Bundesliga je napisao/la:@ Phily pretekao si me.

Svaka čast! Srce mi je k'o Rusija.
Ja bih naprije volio da Bayern nikad ne dođe u situaciju da mora ovako djelovati. :(

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 03 sep 2015, 16:21

:bow: :bow: :bow: :bow:

Kakav gigantski potez, BRAVO! :tokralju:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 03 sep 2015, 16:53

Ma Bayern je vazda bio tim gigant, sjetite se samo kad je nas narod kao izbjeglice dolazio u Njemacku, Minhen, koliko su ljudi pomagali! RESPEKT, zbog ovakvih poteza i jos mnogo pravila koje Bayern postuje, sto Bayern cijeni, zato ih i volim.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.