busquetsmiky_hz je napisao/la:Ibrahim pocinje utakmicu.........al sa klupeHenry dobio prednost,ocisto se Guardioli svidjela igra u drugom poluvremenu protiv Valencie pa i sad pocinje sa tim napadom...
Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Maxwell; Touré, Busquets, Iniesta; Messi, Henry i Pedro.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- blaugrana-elva
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ A Barcu kad gledam ovaj fudbal se čini mačiji kašalj
- nidjo_barca
- Kontakt:
Lionel Andres Messi
Odlicno prvo poluvrijeme,svi igraju odlicno.Za Messia nemam rijeci,a posebno me Henry odusevio,predobro igra.
Vidi se da ipak nedostaje malo Xavi,ali bez obzira na to,sve odlicno i lagano sad odigrati drugo poluvrijeme.

Odlicno prvo poluvrijeme,svi igraju odlicno.Za Messia nemam rijeci,a posebno me Henry odusevio,predobro igra.
Vidi se da ipak nedostaje malo Xavi,ali bez obzira na to,sve odlicno i lagano sad odigrati drugo poluvrijeme.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Naravno da fali Xavi...Toure odlican za razliku od one sline Busquetsa koji kvari sitan vez Barce.
Messi - standardno vanzemaljski...Henry borben i rastrcan,Pedro takođe.
Barca rutinski igra i pobjeđuje a to je odlika velikih klubova.
U nastavku ocekujem Keitu umjesto Busquetsa u veznom redu.
Messi - standardno vanzemaljski...Henry borben i rastrcan,Pedro takođe.
Barca rutinski igra i pobjeđuje a to je odlika velikih klubova.
U nastavku ocekujem Keitu umjesto Busquetsa u veznom redu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- moustapha
- Kontakt:
Messi je danas trnokopmoustapha je napisao/la:Messi nekako veceras najlosiji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
sa mogucom metamorfozom u krampuharishp je napisao/la:Messi je danas trnokopmoustapha je napisao/la:Messi nekako veceras najlosiji.
SD KAD GLEDAM,OD JACIH KLUBOVA JE PORSAO SAMO MAN UTD.OSTALI SU SVI ISPOD BARCINOG PROSEKA,TAKO DA SU VELIKE SANSE DA BARCA OSVOJI LIGU SAMPIONA DVAPUT ZA REDOM

MVP - Messi-Villa-Pedro
Kud ne odigra kladionicu na ovoGunnerS je napisao/la:Barca, hmm, da budem realan, dobiva jedno 4:0... Messi 2 gola, Ibra i Henry po jedan
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Bio sam blizu.reds je napisao/la:Puće večeras petarda na Nou Campu.
Čestitam na pobjedi.
FK Pjetlovi
ide karavana dalje...europi se gace tresu od Blaugrane 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- blaugrana-elva
- Kontakt:
INTER dijete dragolosmi je napisao/la:SD KAD GLEDAM,OD JACIH KLUBOVA JE PORSAO SAMO MAN UTD.OSTALI SU SVI ISPOD BARCINOG PROSEKA,TAKO DA SU VELIKE SANSE DA BARCA OSVOJI LIGU SAMPIONA DVAPUT ZA REDOM![]()
![]()
Odlican rezultat,rutinska utakmica,Pique i Toure po meni perfektni, Messi je naravno prica za sebe,mislim svi zasluzili pohvale,ali meni je Toure bio jedan od boljih,ko tenk kad krene naprijed
Bez puno filozofiranja,deranje guzova...cekamo petak i protivnika
Bez puno filozofiranja,deranje guzova...cekamo petak i protivnika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- nidjo_barca
- Kontakt:
Opet kazem
Lionel Andres Messi
4-0,odlicno,odlicna utakmica,ja sam zadovoljan.Svi su bili odlicni,posebno Henry u prvom poluvremenu.Messi,nema se tu sta pricat,najbolji igrac svijeta jednostavno.Toure odlican,odbrana na nivou.
Lionel Andres Messi
4-0,odlicno,odlicna utakmica,ja sam zadovoljan.Svi su bili odlicni,posebno Henry u prvom poluvremenu.Messi,nema se tu sta pricat,najbolji igrac svijeta jednostavno.Toure odlican,odbrana na nivou.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- -Barcelona-
- Kontakt:
toure i pique perfektni,za messija se nema sta reci 
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
ovo veceras ne zelim da komentarisem
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.