Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Formula 1
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Neka bude na nivou Jeddah, bit ce odlicna utrka. Ovo nocni termini za Evropu su krajnje ruzni. Idealno je bilo ono starinski u 14.
Ali siri se Formula i prije je bilo takvih satnica. Nadam se da cemo nekada imati 25-30 utrka, to bi bilo fantasticno.
Volim F1, opustajuci sport. Neko voli moto gp.
Ali siri se Formula i prije je bilo takvih satnica. Nadam se da cemo nekada imati 25-30 utrka, to bi bilo fantasticno.
Volim F1, opustajuci sport. Neko voli moto gp.
Dobar je termin...pivce,trka i spavanac...nekada davno je bilo u šet u jutro...tamo negdje,Suzuka,Australija ili neka slična..e to je belaj
- QUARTERBACK
- Kontakt:
izgleda kisa u miamiju
Blaga kisa, jos bolje. Kad se sjetim proslogodisnje lakrdije na kisi sa safety car, fuj.
- Jakobsen91
- Kontakt:
Da je normalna staza i ne bi bilo lose malo kise, ali ovako moze biti bas opasno, pojedinci su klizali i na suhoj stazi ko po ledu.
Mrzim kishu jbnu na pocetku utrke ...u toku utrke je ok da padne ...a ovako mi je smor ...bez drsa , samo jedna suha linija i onda se svi vozaju jedan iza drugog dok neko ne pogresi...
Iako na ovom build upu prije utrke nigdje kishe , sunce grije ...
Iako na ovom build upu prije utrke nigdje kishe , sunce grije ...
Biće VSC/SC definitivno, sad kako, gdje šta, intermediate su vjerovatno svi uzeli za start
Dosta žalbi od strane vozača na stazu, Norris, Checo, Ocon i Sainz kažu da je potrebno postaviti drugi tip barijere jer je udar obojici izgleda uticao više nego što je trebao po pitanju sigurnosti
Dosta žalbi od strane vozača na stazu, Norris, Checo, Ocon i Sainz kažu da je potrebno postaviti drugi tip barijere jer je udar obojici izgleda uticao više nego što je trebao po pitanju sigurnosti
-
- Moderator
- Kontakt:
Nema kise ljudi normala.
Ko ima sportklub 4K tamo ima prenos
Imam moja tv i evo gledam regularno
Imam moja tv i evo gledam regularno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
I ja gledam kakva kisha ...5o stepeni temp staze

-
- Moderator
- Kontakt:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Nevjerovatno kako je samo jedna sezona i borba do kraja okrenula F1 marketinski i poslovno za 360 stepeni. Toliko godina stagnacije i sada izuzetan proizvod. Kapa dolje za Liberty.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Em Džej je fakat babuka svima, nema poznatijeg lika na dunjaluku, bilo koja sfera života.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Peh za Strolla nakon dobrih kvala
E moj Lewise.