AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Prema statistici smo uputili 17 šuteva u prvom poluvremenu, rekao bi čovjek satrali ih 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- nextterrain
- Kontakt:
Hajde Rebinho 
a sta cemo sa Leao-om? Kakva vreca qurcobolje.
-
celikmilan
- Kontakt:
Izgleda da samo Hernandez smije da puca izvana. Drago mi je da se svi slažu za Diaza i Messiasa. Ovaj drugi ne zna ni centrirati a ni primiti loptu. Što se tiče Diaza toliko melje loptu da ja za nepovjerovati. Još kad se sjetim onog propuštanja loptu a nalazi se na 16m ili onda kad su pošli u kontru a on ulazi u protivnika da izbori faul a ima 4 suigrača koji mogu da nastave tu kontru.
Losi smo kao i ovi dresovi 
Evo Rebica odmah IN nadam se desno unjesto Messiasa, treba Rebica probati desno, gori od ove dvojice ne moze biti
Jedna dobra lotpa na Gioruda i bice gol, jer ima ociglednu prednost u skok igri u odnosu na oba stopera Bologne
Idemo ovo nekako dobiti sa 1-0
Evo Rebica odmah IN nadam se desno unjesto Messiasa, treba Rebica probati desno, gori od ove dvojice ne moze biti
Jedna dobra lotpa na Gioruda i bice gol, jer ima ociglednu prednost u skok igri u odnosu na oba stopera Bologne
Idemo ovo nekako dobiti sa 1-0
- muha milanez
- Kontakt:
Leao kao da klizaljke ima na nogama večeras, katastrofa
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Mozes li pasti koju put Leao yebo ti seb glavu mutavu
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nije samo Leao, primjetio sam i u 1. poluvremenu da se još naših par igrača klize, kao da nisu kopacke adekvatne
Il Club più titolato al mondo!
Kao što kolega napisa, loši smo kao i dresovi. Patnja, nadajmo se da će kakav prekid spremit u mrežu, ili tata Ibra riješiti na mišiće. Ovako mogu do prekosutra, evidentan je strah, grč, čim se igra protiv bunkera
Ubacuj Ibru poBogu brate sta cekas....
Joj kad vidim ovog kljuseta Rebica, bukvalno mi zgadi nogomet, hjebo materi mater ko ga dovede u Milan...
Medela kao da je udario voz
Pioli mogao komotnu Ibru mjesto Diaza uvesti.
Zasto je Kessie kapitensku predao Theu

Revicev ima manire za nase kantonalne lige. Sramota je da ovakav krkan igra u Milanu.
Pioli mogao komotnu Ibru mjesto Diaza uvesti.
Zasto je Kessie kapitensku predao Theu
Revicev ima manire za nase kantonalne lige. Sramota je da ovakav krkan igra u Milanu.
Zadnja izmjena: edoox, dana/u 04 apr 2022, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
- muha milanez
- Kontakt:
Mrs pizdurine mrtve
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Koja skupina luzera. Ovaj Leao svaku utakmicu se oklizne najmanje 10x.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Doviđenja prijatno
- nextterrain
- Kontakt:
Nek se nose svi od reda, nevjerovatni luzeri, ali ne znaju za bolje, Pioliju svaka cast kad s ovakvim krampama je prvi
Mi i utakmice kuci, znaci sve smo upropastili kad igramo kuci, mi Bologni ne mozemo sansu za gol napraviti, nismo mi nista vise od top4 zasluzili, ova ekipa je dosta limitirana, kad nemas krila, a igras ovaj sistem osudjen si da ne mozes gola dati
Prvo su me dresovi iznervirali a onda i nasa igra
Prvo su me dresovi iznervirali a onda i nasa igra
Bod po bod
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.