UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: UFC
Znam, samo kod Helwanija je govorio da se zeli boriti za pojas. Kako god, misli da mu je ovo bolje. A svakako ova borba Oliveire i Chandlera ne bi trebala biti za pojas. Ali eto vjerovatno da sto prije dobiju novog prvaka jer se Khabib i zvanicno povukao.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Chandler dobio meč za titulu nakon jedne pobjede u UFC-u. Gotivan mi je, ali ovo je sprdnja. Bio je uspješan mimo UFC-a, bio je šampion, ali daj brate bar dvije pobjede prije meča za pojas. I to hajde da je jedna nad Poirierom npr. bila, nego nad Hookerom.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Najpravednije je bilo da u januaru bude za titulu, pa da sad Poirier brani pojas protiv Oliveire, ali Dana White je tvdoglav i dobilo se ovo. Mada dobit će i ovako Poirier borbu za titulu prije ili kasnije.
Meni je svejedno ko se bori, samo nek pojas bude dodjeljen što prije, vjerovatno i oni istom logikom idu.
Meni je svejedno ko se bori, samo nek pojas bude dodjeljen što prije, vjerovatno i oni istom logikom idu.
Jbg takva je situacija da je pored Oliveire jedini contender sa pobjedom zadnjoj Chandler. Ne bi ni Gaethje bio opravdan jer je slomljen u zadnjoj borbi, koja je bila za pojas. Mislim ima Poirier, ali on ne želi. Nije neki tajming za pravit borbu za vacant pojas.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 19 mar 2021, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
Govorio je svašta, al' je najviše govorio da sebe smatra šampionom vec sad i da nema ništa protiv trilogije.
Lik je šampion u ocima svih, a borba s Conorom ce mu donijeli duplo više para nego da se bori s nekim od nabrojanih mozda cak i 2 puta više.
Lik je šampion u ocima svih, a borba s Conorom ce mu donijeli duplo više para nego da se bori s nekim od nabrojanih mozda cak i 2 puta više.
- wadethegreat
- Kontakt:
Vrlo brzo mi je postao jedan od razih boraca prelud je.
Opaa
-
Nerminovic
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakav je ovo lik.
- wadethegreat
- Kontakt:
Pitanje je vremena kad ce nekome bubrezi otkazati na vaganju.
Kad je Holland pričao kako ga je Chimaev zamijenio za radnika u hotelu i tražio da mu očisti sobu bio je samo journeyman koji privlači pažnju pričanjem o borcu koji je previše bolji da bi ikad došlo do borbe između njih dvojice, toliko je brz njegov uspon da će dok se Chimaev vrati Holland biti popularniji od njeg.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ja ga gotivim jer je predobar lik smijesan budala.
Na to sve je odlican i borac i dobar stil ima.
Volio bih da uspije.
Na to sve je odlican i borac i dobar stil ima.
Volio bih da uspije.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Brunson je u isto vrijeme užasan i dobar matchup, ovisi kakav Brunson se pojavi. Ako bude kao protiv Edmena, mislim da će satrat Hollanda kao i njega, ali ako se pojavi kao u nekim njegovim porazima, lude glave sa divljim juršanjem, Holland će sigurno dobiti savršenu prilitu da ga nokautira.
Ali jbg, zadnje što smo vidjeli, protiv Edmena koji je bio isto tako vrući prospect, Brunson mora biti favorit.
Ali jbg, zadnje što smo vidjeli, protiv Edmena koji je bio isto tako vrući prospect, Brunson mora biti favorit.
Tako je Stoleeeee
Gate Keeper ako prođeš Brunsona legit si.Donnie Darko je napisao/la: ↑20 mar 2021, 19:41Brunson je u isto vrijeme užasan i dobar matchup, ovisi kakav Brunson se pojavi. Ako bude kao protiv Edmena, mislim da će satrat Hollanda kao i njega, ali ako se pojavi kao u nekim njegovim porazima, lude glave sa divljim juršanjem, Holland će sigurno dobiti savršenu prilitu da ga nokautira.
-
Nerminovic
- Kontakt:
ovaj Holland je pre smijesan hahahaha ali zato ce ga to i kostati u ovom matchu
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nece ga to koštati koštat ce ga strašni Derek, al' sve u svemu uživao sam i previše u borbi.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.