..pregazi ga vlakTM87visnjik je napisao/la:dok pitar skonta fol...prodje vlak
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- 90_godina_ponosa
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- zlaya_tm87
- Kontakt:
crtati, crtati i samo crtati90_godina_ponosa je napisao/la:..pregazi ga vlakTM87visnjik je napisao/la:dok pitar skonta fol...prodje vlak
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
-
padobranac1978
- Kontakt:
@ crveni baron......ti si jedan maloumnik cim tako pises,momak je ubijen i da je iz bilo koje grupe to je za osudu,ali posto si ti jedan obicni bilmez za tebe je to normalno i sto se tice te price u vezi naseg "brata" Vedrana to se spominje da se ne zaboravi i da bi se pravda stigla koje je jos daleko zbog takvih..
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
TM87visnjik
- Kontakt:
GAZI
- Crveni Barun
- Kontakt:
nije normalno ali baš zato treba zabraniti sve navijačke skupine jer one si i furaju na to nasilje zapadni huligana i to će tako u krug da se vrti dok neko tome ne stane na kraj i ne omogući normalnim ljudima da gledaju tekme bez nasiljapadobranac1978 je napisao/la:@ crveni baron......ti si jedan maloumnik cim tako pises,momak je ubijen i da je iz bilo koje grupe to je za osudu,ali posto si ti jedan obicni bilmez za tebe je to normalno i sto se tice te price u vezi naseg "brata" Vedrana to se spominje da se ne zaboravi i da bi se pravda stigla koje je jos daleko zbog takvih..
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
PRIKAZE - KISELJAK
-
padobranac1978
- Kontakt:
sorry svima,ali mi reci jesi li ti jedan od normalnih?jer po ovome sto pises tebe bi trebalo zabraniti.....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
-
TM87visnjik
- Kontakt:
halo ba skakac iz helikoptera nije ovdje tema horde i listica
- Crveni Barun
- Kontakt:
ti sigurno pripadaš nekoj navijačkoj skupini pa furaš te priče i svaćaš doslovno stvaripadobranac1978 je napisao/la:sorry svima,ali mi reci jesi li ti jedan od normalnih?jer po ovome sto pises tebe bi trebalo zabraniti.....
PRIKAZE - KISELJAK
PRIKAZE - KISELJAK
- Crveni Barun
- Kontakt:
upravo govorim da nigdje ovdje tema nisu navijačiTM87visnjik je napisao/la:halo ba skakac iz helikoptera nije ovdje tema horde i listica
PRIKAZE - KISELJAK
PRIKAZE - KISELJAK
da nema ko kakvu ideju kako bi sutra trebali iztac nateren posto zeba ne igra 
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
nogama.irridu je napisao/la:da nema ko kakvu ideju kako bi sutra trebali iztac nateren posto zeba ne igra
- pintol_TM87
- Kontakt:
Jos malo i svi putevi vode od Grbavice
Volim Te Željo 
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
hahahSamo F.K.S !! je napisao/la:nogama.irridu je napisao/la:da nema ko kakvu ideju kako bi sutra trebali iztac nateren posto zeba ne igra
- Capt_Billy
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
MOMCI SVAKA VAM CAST!!! OVO JE PRAVA PJESMA!!!!!!
Prebacio sam vec u mp3 za auta!!!
MOMCI SVAKA VAM CAST!!! OVO JE PRAVA PJESMA!!!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- kosewsko hill
- Kontakt:
Stigo sam malo na trening večerašnji.Najvjerovatnije (mada Amar je u pitanjuirridu je napisao/la:da nema ko kakvu ideju kako bi sutra trebali iztac nateren posto zeba ne igra
Željo - My first love!!!
"Sarajevo igra na Koševu, pa neće se valjda braniti k'o Real".
Amar Osim
Amar Osim
ma vjerovatno i hoce tako jer iskreno i nema bas nekih opcija ,al kakvu ce formaciju napravit ja mislim da ni on ne zna to ce sutra skontat zajebace sve:Dkosewsko hill je napisao/la:Stigo sam malo na trening večerašnji.Najvjerovatnije (mada Amar je u pitanjuirridu je napisao/la:da nema ko kakvu ideju kako bi sutra trebali iztac nateren posto zeba ne igra): Šehić, Vasilić,Nyema,Marković, Stanić,Ćulum;Svraka,Stančeski,Višća,Bešlija,Popović.
neko nam zapalio stolice na jugu sinoc oko 4.00 h ( samatra se da je to onaj lakaca ) ...... ali nece nam sigurno pokvarit najbolji dan u godini , mene euforija trese samo tako

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
J.ebo familiju,pa imal neko jaci od tog lika,da ga ubije za sva vremenamiki 90 je napisao/la:neko nam zapalio stolice na jugu sinoc oko 4.00 h ( samatra se da je to onaj lakaca ) ...... ali nece nam sigurno pokvarit najbolji dan u godini , mene euforija trese samo tako![]()
![]()
Sinoc nisam spavao ,sad me tek euforija ,a da nisam organizator puta ne bi ni dosao
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
a tog kretena su neki dan pretukli pa se sad inatiLudLo 4 je napisao/la:J.ebo familiju,pa imal neko jaci od tog lika,da ga ubije za sva vremenamiki 90 je napisao/la:neko nam zapalio stolice na jugu sinoc oko 4.00 h ( samatra se da je to onaj lakaca ) ...... ali nece nam sigurno pokvarit najbolji dan u godini , mene euforija trese samo tako![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sinoc nisam spavao ,sad me tek euforija ,a da nisam organizator puta ne bi ni dosao
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897