rio_Ferdy88 je napisao/la:
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Zasluzeno, cestitke.
Sa Barcelonom ukoliko osvojite i ligu.Ozil10 je napisao/la:Super' kup? pošto cemo i Ligu uzeti a sad smo CDR, s kim cemo igrati ?![]()
![]()
![]()
![]()
OLIMPIJSKI TRK STOMILIJUNAŠA
![]()
![]()
CALMA
Visca el Barça ! Mes que un club !
Cestitke. Zasluzeno.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- legenda reala
- Kontakt:
eto te ko Kemo kad je Mirza kar'o LitvanceLenBias je napisao/la:STA LIK URADI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Utakmica solidna, pitanje pobjednika se trebalo davno riješiti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ma nije ono posteno, Bale pretice na punoj liniji

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
tyler durden je napisao/la:Koliko su samo Benzema i Bale losi.
Treba im dat do znanja da nema setanja po terenu, jeb€m im mater nesposobnu.
naprijed rejal
- legenda reala
- Kontakt:
Bale je odlučio utakmicu, ali po meni je Isco bio najbolji igrač na terenu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
hahahahahahahha zivota milegenda reala je napisao/la:eto te ko Kemo kad je Mirza kar'o LitvanceLenBias je napisao/la:STA LIK URADI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Utakmica solidna, pitanje pobjednika se trebalo davno riješiti
dajte ovaj ramosov oleee gif sa slavlja
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- tyler durden
- Kontakt:
barca cabron saluda el campeon
[youtube][/youtube]
kakvo deranje guzova
samo da su bili manje sebični u napadu mogli smo im golova navaljat.
Carlo mora malo popričat sa njima.
Uglavnom prvi cilj je ispunjen( na veliku žalost pojedinih kuknjava )
Sada su na redu seljaci

Carlo mora malo popričat sa njima.
Uglavnom prvi cilj je ispunjen( na veliku žalost pojedinih kuknjava )
Sada su na redu seljaci
Bravo leđendolegenda reala je napisao/la:Bale je odlučio utakmicu, ali po meni je Isco bio najbolji igrač na terenu
Jos momak nije igrao ono sto moze , igrao je defanzivnije nego obicno
trcao u oba smjera , oduzeo pun qurac lopti i savrseno otvarao napade
genijalna partija 21 godisnjaka.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- tyler durden
- Kontakt:
Pa jesi vidio kako je kad covjek hoce da igra, kad se ne setka po terenuSveti je napisao/la:tyler durden je napisao/la:Koliko su samo Benzema i Bale losi.
Treba im dat do znanja da nema setanja po terenu, jeb€m im mater nesposobnu.![]()
Di Maria je bio najbolji
Isco je odlučio utakmiculegenda reala je napisao/la:Bale je odlučio utakmicu, ali po meni je Isco bio najbolji igrač na terenu
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
ne bi rekao deranje guzova iako ste morali oderati guzove kad je ovakva barca u pitanju .
Sudjenje nikad bolje u zadnjih par godina . Bale je masina koji vam je donio pobjedu koja nije trebala biti upitna , dobra tekma , et , zabavite se s Bayernom iducih tjedana , izgubite u prvenstvu da i mi nesto uzmemo .
Iduce sezone nadam se ozbiljnom treneru i ozbiljnoj sezoni od strane Barce .
Sudjenje nikad bolje u zadnjih par godina . Bale je masina koji vam je donio pobjedu koja nije trebala biti upitna , dobra tekma , et , zabavite se s Bayernom iducih tjedana , izgubite u prvenstvu da i mi nesto uzmemo .
Iduce sezone nadam se ozbiljnom treneru i ozbiljnoj sezoni od strane Barce .
To je to. Isco je odličan bio kao i bekovi. Sredina je bila odlična zaista.Raul_64 je napisao/la:Bravo leđendolegenda reala je napisao/la:Bale je odlučio utakmicu, ali po meni je Isco bio najbolji igrač na terenu![]()
Jos momak nije igrao ono sto moze , igrao je defanzivnije nego obicno
trcao u oba smjera , oduzeo pun qurac lopti i savrseno otvarao napade
genijalna partija 21 godisnjaka.
Hala Madrid!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Tek nakon 10ak sekundi sam skontao da je gol. Naprosto nisam mogao vjerovati šta momče uradi
Sjajna utakmica, napokon su pokazali volju, snagu, klasu i žar kakvi su potrebni za ovakvu utakmicu. Uz sjajnu taktičku postavku Ancelottija (koji opet pokazuje da ima ključ u svojim rukama za ovakve utakmice) mislim da će se svako složiti da smo ih jednostavno nadigrali.
Uz ova 2 mogli smo dati još barem 3 gola da su Benz, Bale i Di Maria u odredjenim situacijama bili malo manje sebični, a posebno prva dvojica. Kazna je morala stići, sretan gol iz kornera kojeg samo mi od Barce možemo primiti, ali onda Gareth Allien
radi nemoguće i donosi zasluženu pobjedu.
Raduje i to da osim ove šanse Neymara na kraju, Barca nije imala ozbiljne prilike.
Također, iznenadnio me Isco sa svojim trčanjem i požrtvovnošću, dosad nisam bio siguran (upravo zbog njegove (ne)odbrane) da će biti veliki igrač u Realu, ali sada je to evidentno.
Di Maria još jednom pokazao da je duša ovog tima.
Uzivajmo noćas, i narednih par dana, a onda ovako nastaviti protiv Bayerna, pojačani najboljim fudbalerom svijeta.
HALA MADRID !
Sjajna utakmica, napokon su pokazali volju, snagu, klasu i žar kakvi su potrebni za ovakvu utakmicu. Uz sjajnu taktičku postavku Ancelottija (koji opet pokazuje da ima ključ u svojim rukama za ovakve utakmice) mislim da će se svako složiti da smo ih jednostavno nadigrali.
Uz ova 2 mogli smo dati još barem 3 gola da su Benz, Bale i Di Maria u odredjenim situacijama bili malo manje sebični, a posebno prva dvojica. Kazna je morala stići, sretan gol iz kornera kojeg samo mi od Barce možemo primiti, ali onda Gareth Allien
Raduje i to da osim ove šanse Neymara na kraju, Barca nije imala ozbiljne prilike.
Također, iznenadnio me Isco sa svojim trčanjem i požrtvovnošću, dosad nisam bio siguran (upravo zbog njegove (ne)odbrane) da će biti veliki igrač u Realu, ali sada je to evidentno.
Di Maria još jednom pokazao da je duša ovog tima.
Uzivajmo noćas, i narednih par dana, a onda ovako nastaviti protiv Bayerna, pojačani najboljim fudbalerom svijeta.
HALA MADRID !
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Zasluzeno.
Sve cisto i posteno.
Jos uvijek ne mogu da vjerujem kakvu je golcinu dao Bejl.
Sve cisto i posteno.
Jos uvijek ne mogu da vjerujem kakvu je golcinu dao Bejl.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.