rio_Ferdy88 je napisao/la:
ja sam očekivao klizeci G. Martina ..
AL ILLARAMENDIJA KAKO GLEDA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Zaboravih pohvaliti Carvajala. Strpao je Neymara u dzep nocas![]()
Jeste. I zabije nam ga neki amater poput Bartre. Šteta.madridist je napisao/la:Ako sam upratio ovo večeras je jedini gol što primismo u cijelom ovogodišnjem copa del rey takmičenju.
Takodjer, ali od izmjene Fabregasa Neymar je presao na stranu Danija, preciznije u njegov dzep.Ozil10 je napisao/la:Amar Dzeko je napisao/la:Zaboravih pohvaliti Carvajala. Strpao je Neymara u dzep nocas![]()
Coentrao
Vjerujem da bi Bartra sada bio sretniji da je ostalo 1-0Cap17an je napisao/la:Jeste. I zabije nam ga neki amater poput Bartre. Šteta.madridist je napisao/la:Ako sam upratio ovo večeras je jedini gol što primismo u cijelom ovogodišnjem copa del rey takmičenju.
Harrison je napisao/la:Vjerujem da bi Bartra sada bio sretniji da je ostalo 1-0Cap17an je napisao/la:Jeste. I zabije nam ga neki amater poput Bartre. Šteta.madridist je napisao/la:Ako sam upratio ovo večeras je jedini gol što primismo u cijelom ovogodišnjem copa del rey takmičenju.
![]()
Sretan rođendansuhi je napisao/la:Fin poklon za rodjendanAl moram ih kritikovati ipak,al sutra cu
Jozin recept. Bas igra kakvu smo gledali kod proslosezonskog Madrida u duelima protiv Barce. Izvrsno.Amar Dzeko je napisao/la:Ovo je prvi put ove sezone da sam u potpunostio vidio takticki zrelu igru, gdje se tacno znalo sta se hoce i ko sta treba raditi. Disciplina level Atletico
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.