FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TzBulevar87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 15 jun 2015, 12:56

staragarda je napisao/la:Samo onaj ko ne prati PL moze lupit da je 3000 ljudi slaba posjeta i to u borbi za NISTA..neki bas puno konzumiraju premiership i bundes ligu
Nemoj tako brate, znaju ljudi kolika ce bit posjeta bez obzira na rezultate... Inace to u svijetu fudbala uopste ne diktira posjetu :roll:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

klma1
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klma1 » 15 jun 2015, 13:05

TzBulevar87 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Samo onaj ko ne prati PL moze lupit da je 3000 ljudi slaba posjeta i to u borbi za NISTA..neki bas puno konzumiraju premiership i bundes ligu
Nemoj tako brate, znaju ljudi kolika ce bit posjeta bez obzira na rezultate... Inace to u svijetu fudbala uopste ne diktira posjetu :roll:

Imas jarane nesto sto se zove baza i sto ima svaki klub...A baza su koliko ja vidjeh ovdje 85 prodatih sezonskih...I to u euforiji nakon ulaska....Uz naravno ekipu koja samo gleda gdje ima sta dzaba...
Ja ovo govorim zbog dijaspore...Svi bi pomogli ali nisu tu...Kupi brate kartu i ne moras doci...Neka je i mala posjeta PL je...Ali kupi kartu...
& $ ?

TzBulevar87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 15 jun 2015, 13:42

klma1 je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:

Imas jarane nesto sto se zove baza i sto ima svaki klub...A baza su koliko ja vidjeh ovdje 85 prodatih sezonskih...I to u euforiji nakon ulaska....Uz naravno ekipu koja samo gleda gdje ima sta dzaba...
Ja ovo govorim zbog dijaspore...Svi bi pomogli ali nisu tu...Kupi brate kartu i ne moras doci...Neka je i mala posjeta PL je...Ali kupi kartu...
Ma meni te sezonske nisu mjerilo uopste. Ja sam prosle sezone bio na 14 od 15 domacih utakmica i naravno kupio kartu za svaku utakmicu. Dzaba ne bi usao kad bi mi neko placao da udjem dzaba. Isto tako znam da sezonsku nema 7 od 8 likova sa kojim idem na tekmu (ima je samo brat staragarda :mrgreen:) a svi su itekako redovni na Tusnju. Suma sumarum mjerilo mi je placena ulaznica, bila ona sezonska ili pojedinacno za svaku utakmicu ;)

075

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 15 jun 2015, 13:44

loša vam je tema, nego, može l' se očekivat' dolazak pojačanja danas? :zviz:

novi dan, nova nafaka

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 15 jun 2015, 13:44

Ne moze.

075

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 jun 2015, 14:20

TzBulevar87 je napisao/la:Ne moze.

:urnebes: mogo si i krace,jednostavno NE :urnebes: :thumbup:

sutra bi trebalo biti vijesti nekih,nadam se
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 15 jun 2015, 14:21

evo od mene pomoć oko ovih sezonskih za firmu gdje ja radim, sve sto se moze preko sindikata ili preko firme bujrum, neka me bilo ko kontaktira i ja cu dati sve od sebe da to odradim, staragarda i rudarska2 znaju kako me naći i koja je firma u pitanju ;)
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 jun 2015, 14:58

što se tiče Mešanovića, stvarno mi nije jasno kako momku možete zamjerit' odlazak iz Slobode? :roll:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 jun 2015, 15:02

Chinaglia je napisao/la:što se tiče Mešanovića, stvarno mi nije jasno kako momku možete zamjerit' odlazak iz Slobode? :roll:
nezamjeri se njemu odlazak,pogotovo nakon ispadanja..mislim da nije bas u tome problem,kao i generalno u mesanovicu.
vise se misli opcenito na tu slobodinu omladinu,da nedaju maksimum,pogotovo kada se vrate,tu su samo da odrade,dok nedodje bolje.i to je vidljivo,postalo je prozirno skroz.
nadam se da grijesim u vezi mesanovica,**** ga menadjer u paksu,ali mislim da je on vec nas,poput ordage.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 15 jun 2015, 15:07

Sta je sa Mice istekla je posudba ?
samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 jun 2015, 15:16

pa, dobro, to je opće poznata činjenica, da se svi naši igrači vrate u Slobodu, prije ili poslije

al' nije to samo Sloboda, mislim, kad se igrač vrati, ako dobije bolju ponudu, on će otići, to je logično, moramo se pomirit' s time .. al' sad su stvari malo drugačije, neće doći igrač na 6 mjeseci ili 1 godinu, vratit' formu preko Slobode, pa otići, nego minimalno dvogodišnji ugovor, hoćeš, nećeš ;) tako treba i sa Mešanovićem, ako će već doći, a lično bih volio da dođe, jer smatram da je dobar igrač

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 jun 2015, 15:19

tak sad vidim da su ljudi pitali sta je sa Skahica, pa taj momak je bio dogovoren jos na polusezoni ali hvala Bogu kvazimenandjer iz Srebrenika se opet morao umjesati i syebat momku transfer;) moze nam i Benjo kolega sve iz prve ruke napisati da ne kuckam dzaba ;) eto Benjo pokusaj ga opet opravdati.....
Sloboda Tuzla

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 15 jun 2015, 16:19

samo na dvije godine i vise ugovori i to je to ;)

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 15 jun 2015, 17:02

fukaratz je napisao/la:tak sad vidim da su ljudi pitali sta je sa Skahica, pa taj momak je bio dogovoren jos na polusezoni ali hvala Bogu kvazimenandjer iz Srebrenika se opet morao umjesati i syebat momku transfer;) moze nam i Benjo kolega sve iz prve ruke napisati da ne kuckam dzaba ;) eto Benjo pokusaj ga opet opravdati.....
S obzirom da ste doveli Kostica , pretpostavljam da je Skahic zavrsena prica i da nece doci u Slobodu?

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 15 jun 2015, 17:06

solinas je napisao/la:Ma posjeta je odlicna.kada bude rezultata.konkretnih
Bice i veca
A idemo u tom pravcu svakim segmentom.

Imal KO info skim SE to pregovara u seheru.
Koja dvojica igraca.ako dobro sam Skonto azmir hus i dvoica igraca imaju sastanak u sarajevu nakon kojeg BI trebalo biti poznato vise detalja..

Mislim da su Azmir i Husref imali sastanak, a da je u planu dovodjenje jos dva igraca.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 jun 2015, 17:23

ma garant ova imena što su se do sada pojavljivala, dvojica od njih, možda i neko što se nije spominjao, al' sumnjam

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 15 jun 2015, 17:32

Sad' gledam, Ibričić je na posudbi (!?) u Vardaru iz Kayseri Erciyesspora. Znači križajte lagano. :urnebes: Bilo bi dobro da su ta dva igrača što se spominju kao pojačanja Stanić i Željković (ili eventualno Marjanović). Niko mi drugi ne pada na pamet... :eh:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 jun 2015, 17:35

lično bih volio Marjanovića, Stanića i Mešanovića/Haurdića :kafa:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 jun 2015, 17:38

Ma vidicemo Sta nam uprava sprema.KO CE GA znati..
Nebi bilo prvo put da nas iznenade.
Pozitivno naravno

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 15 jun 2015, 17:44

NKMramor je napisao/la:Sad' gledam, Ibričić je na posudbi (!?) u Vardaru iz Kayseri Erciyesspora. Znači križajte lagano. :urnebes: Bilo bi dobro da su ta dva igrača što se spominju kao pojačanja Stanić i Željković (ili eventualno Marjanović). Niko mi drugi ne pada na pamet... :eh:
Kad moze u Vardaru igrati na pozajmici moze i kod nas kako se klubovi dogovore da se preuzme plata kako vec. Reko je dovesti igraca koji bi kostali do 250 000 KM znaci ima od cega ja cekam :kafa: :mrgreen:
samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.