Kad se jos zna da je Morant buduci superstar mozda bi mogao Memphis vec iduce sezone u playoff.Brandon Clarke's per 36 #s for the summer league
24.1 pts.
16.2 reb.
3.3 ast.
0.5 stl.
3.0 blk.
55/56/76 shooting splits.
.637 TS%.
+/- +38.
35.3 PER

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Kad se jos zna da je Morant buduci superstar mozda bi mogao Memphis vec iduce sezone u playoff.Brandon Clarke's per 36 #s for the summer league
24.1 pts.
16.2 reb.
3.3 ast.
0.5 stl.
3.0 blk.
55/56/76 shooting splits.
.637 TS%.
+/- +38.
35.3 PER
Gumistucna je napisao/la:slusa li ko provale Ryana Hollinsa po ESPN-u ?
Clutch je Lebronovac,ostali su Jordanovci a Epi uskace na krajuLillard je napisao/la:
Veceg debila nema definitivnoGumistucna je napisao/la:slusa li ko provale Ryana Hollinsa po ESPN-u ?
Pa reko je lik tsa god da se desi, on na ljeto izlazi u free agencyBosniaBoston je napisao/la:Anthony Davis won’t commit to Lakers longterm!
Znaci jedna sezona divljenja i repeat 2013-2016:slanje isfucane legende u penziju i “razvijanje” polovnjaka
Znam.Ovo sto sam istakao je dream scenarioMElloo je napisao/la:Pa reko je lik tsa god da se desi, on na ljeto izlazi u free agencyBosniaBoston je napisao/la:Anthony Davis won’t commit to Lakers longterm!
Znaci jedna sezona divljenja i repeat 2013-2016:slanje isfucane legende u penziju i “razvijanje” polovnjaka
Tatum ima za 2 klase veci potencijal od clana velike trojke KuzmeBuffonGigi je napisao/la:Zato vi imate da razvijate Browna i Tatuma do 2026. i da ih razvijete u lijepe role igrace. Vracaju se vremena Antoina Walkera.
Ispravio fino postBuffonGigi je napisao/la:Naravno, cinjenica je da ima veci potencijal i od Ingrama. Samo uzivaj, 3 ili 4 seed je dostizan na prejakom istoku.
Ti mi kazes,skoro svaki post neko pljuvanje spursa,popa,spominjanje kompleksa itd...BuffonGigi je napisao/la:Najveci pacenik na forumu, ti si za sadake.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.